Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Gyenge fenyben azert huntingolgat rovid tavon gyorsan neha, de aztan megtalalja, amit kell. Evf szuper, focus peaking beszabehu
es a kinagyitos MF is ha finom fokuszt akarok.. kijelzo szuper, a szinektol paffon vagyok, meg a raw-k is elobbek, nem a megszokott lapos semmi.. kis darab ontottvas feeling, nem gondoltam, hogy ilyen minitank ez a cucc.. kurvajo gumi helyett femet fogni a nagy kezemmel mindenhol
Az obi valami mocsok jo, tagon este a bokeh-ban levo fenygombok tokeletes kerekek, meg a szelek fele is, szinten beszabehu, emellett karcol mint az allat.. es hat a stabilizalt 1.8 poen nagyon.. tetszik a sok kis nuansz, pl. a fokuszgyuru elcsavarasanak iranyat meg lehet forditani, stb..Marha cuki, marha jo rendszer. Ha az Oly csinalna ilyen technologiaval es kivitelben fullframe rendszert, uristen, futnek... a vesemet eladnam erte..
Nem mintha kicsi lenne a szenzor, mert iso jo, 6400 hasznalhato...
Meg szokom egy hetig, hetfon tfcd modellfotozas, kiderul, arcfelismerot beaktivalom.. lol ott is a szemek felismerese es h melyikre fokuszaljon..
Nagyon popec kis gep !!!! Feszt vigyorgok ahogy kezbe veszem..

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- VGA kibeszélő offtopik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es a kinagyitos MF is ha finom fokuszt akarok.. kijelzo szuper, a szinektol paffon vagyok, meg a raw-k is elobbek, nem a megszokott lapos semmi.. kis darab ontottvas feeling, nem gondoltam, hogy ilyen minitank ez a cucc.. kurvajo gumi helyett femet fogni a nagy kezemmel mindenhol
Az obi valami mocsok jo, tagon este a bokeh-ban levo fenygombok tokeletes kerekek, meg a szelek fele is, szinten beszabehu, emellett karcol mint az allat.. es hat a stabilizalt 1.8 poen nagyon.. tetszik a sok kis nuansz, pl. a fokuszgyuru elcsavarasanak iranyat meg lehet forditani, stb..