- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Freddy76
üzenetére
Gyenge fenyben azert huntingolgat rovid tavon gyorsan neha, de aztan megtalalja, amit kell. Evf szuper, focus peaking beszabehu
es a kinagyitos MF is ha finom fokuszt akarok.. kijelzo szuper, a szinektol paffon vagyok, meg a raw-k is elobbek, nem a megszokott lapos semmi.. kis darab ontottvas feeling, nem gondoltam, hogy ilyen minitank ez a cucc.. kurvajo gumi helyett femet fogni a nagy kezemmel mindenhol
Az obi valami mocsok jo, tagon este a bokeh-ban levo fenygombok tokeletes kerekek, meg a szelek fele is, szinten beszabehu, emellett karcol mint az allat.. es hat a stabilizalt 1.8 poen nagyon.. tetszik a sok kis nuansz, pl. a fokuszgyuru elcsavarasanak iranyat meg lehet forditani, stb..Marha cuki, marha jo rendszer. Ha az Oly csinalna ilyen technologiaval es kivitelben fullframe rendszert, uristen, futnek... a vesemet eladnam erte..
Nem mintha kicsi lenne a szenzor, mert iso jo, 6400 hasznalhato...
Meg szokom egy hetig, hetfon tfcd modellfotozas, kiderul, arcfelismerot beaktivalom.. lol ott is a szemek felismerese es h melyikre fokuszaljon..
Nagyon popec kis gep !!!! Feszt vigyorgok ahogy kezbe veszem..

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es a kinagyitos MF is ha finom fokuszt akarok.. kijelzo szuper, a szinektol paffon vagyok, meg a raw-k is elobbek, nem a megszokott lapos semmi.. kis darab ontottvas feeling, nem gondoltam, hogy ilyen minitank ez a cucc.. kurvajo gumi helyett femet fogni a nagy kezemmel mindenhol
Az obi valami mocsok jo, tagon este a bokeh-ban levo fenygombok tokeletes kerekek, meg a szelek fele is, szinten beszabehu, emellett karcol mint az allat.. es hat a stabilizalt 1.8 poen nagyon.. tetszik a sok kis nuansz, pl. a fokuszgyuru elcsavarasanak iranyat meg lehet forditani, stb..