Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kamilyon04

csendes tag

válasz Tin_Shield #53888 üzenetére

itt van a mintabolti normál kitobis szett, bár szerintem érdemes meggondolni, hogy itt veszel-e kitobit 40-ért, vagy az apróban 20ért... (ha elromlik (kicsi rá az esély) veszel még egyet, és még mindig pénzednél vagy)
    40-150 kit telére ugyanez igaz, Dunát lehet vele rekeszteni az aprókban, én sem tudom eladni a sajátomat. Dupla kit mondjuk alapból nincs em10-ből a mintaboltban.

(#53893) ati3x 12-40: ha tükörreflexes oldalról nézi az ember akkor valóban "nem is olyan nagy", de a m43 gépekhez nekem nem illenek ezek a nagyobb objektívek, épp az a frankó ebben a rendszerben, hogy kis pogácsákkal lehet kis vázakat használni.
    Ha nem pogácsa van, hanem fél kolbász, akkor már nem az igazi a dolog.
    Mondom ezt úgy hogy 12-50-et is használok, (egyébként nagyjából megelégedéssel, és a nagylátószög miatt esett erre a választásom). Utazásokkor frankó, gondolom a 12-40 még jobb lehetne.
    Ati3x tudnál olyan képet mutatni, amikor valamit lefényképeztél a 12-50-nel, de sajnos az objektív nem tudta hozni azt, amit vártál? Velem eddig ilyen nem nagyon fordult elő.

Új hozzászólás Aktív témák