Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Redmi Note 14 Prók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamilyon04
csendes tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
itt van a mintabolti normál kitobis szett, bár szerintem érdemes meggondolni, hogy itt veszel-e kitobit 40-ért, vagy az apróban 20ért... (ha elromlik (kicsi rá az esély) veszel még egyet, és még mindig pénzednél vagy)
40-150 kit telére ugyanez igaz, Dunát lehet vele rekeszteni az aprókban, én sem tudom eladni a sajátomat. Dupla kit mondjuk alapból nincs em10-ből a mintaboltban.(#53893) ati3x 12-40: ha tükörreflexes oldalról nézi az ember akkor valóban "nem is olyan nagy", de a m43 gépekhez nekem nem illenek ezek a nagyobb objektívek, épp az a frankó ebben a rendszerben, hogy kis pogácsákkal lehet kis vázakat használni.
Ha nem pogácsa van, hanem fél kolbász, akkor már nem az igazi a dolog.
Mondom ezt úgy hogy 12-50-et is használok, (egyébként nagyjából megelégedéssel, és a nagylátószög miatt esett erre a választásom). Utazásokkor frankó, gondolom a 12-40 még jobb lehetne.
Ati3x tudnál olyan képet mutatni, amikor valamit lefényképeztél a 12-50-nel, de sajnos az objektív nem tudta hozni azt, amit vártál? Velem eddig ilyen nem nagyon fordult elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest