Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Próbáld majd ki légyszi hogy MF-nél milyen képet küld át.
Amikor a telóra teszi ki a képet, akkor amúgy a hátsó LCD-t lekapcsolja? (pl. az RX-100nál olyankor nincs hátsó kép, csak egy felirat hogy most a mobil vezérli. Mondjuk ennek sem így kellene lennie...)"Sőt a 12-50 esetében még olyan polgárpukkasztásra is gondolnék mint a zoom vezérlés"
Azt az obit nem ismerem, de abban motoros zoom van? (illetve tulajdonképpen van olyan m43 obi amiben elektonikus zoom van?)
Amúgy - legalább erre- már létezik megoldás, mert amikor a Sony RX-100 mkII kijött (amiben az első verzióval szemben már volt wifi) ott direkt kerestem róla videót és a zoomot is lehet távolról vezérelni. (RX-10-et nem néztem de ciki lenne ha abban nem lenne, legalább ez az egy előnye legyen már, ha sajna a mechanikus helyett elektronikus zoomal szerelték)
Úgyhogy szerintem elvárás lenne hogy bármilyen rendszer amihez van távvezérelhetőség és motoros zoomos obi, ott ez működjön (pl. Nikon 1 V3nál erre kíváncsi leszek, a rendszerben zoom-motoros obik eddig is voltak, most már a V3-mal van wifi is)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest