Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.vr

őstag

válasz Lassú Víz #43756 üzenetére

Próbáld majd ki légyszi hogy MF-nél milyen képet küld át.
    Amikor a telóra teszi ki a képet, akkor amúgy a hátsó LCD-t lekapcsolja? (pl. az RX-100nál olyankor nincs hátsó kép, csak egy felirat hogy most a mobil vezérli. Mondjuk ennek sem így kellene lennie...)

"Sőt a 12-50 esetében még olyan polgárpukkasztásra is gondolnék mint a zoom vezérlés"

Azt az obit nem ismerem, de abban motoros zoom van? (illetve tulajdonképpen van olyan m43 obi amiben elektonikus zoom van?)

Amúgy - legalább erre- már létezik megoldás, mert amikor a Sony RX-100 mkII kijött (amiben az első verzióval szemben már volt wifi) ott direkt kerestem róla videót és a zoomot is lehet távolról vezérelni. (RX-10-et nem néztem de ciki lenne ha abban nem lenne, legalább ez az egy előnye legyen már, ha sajna a mechanikus helyett elektronikus zoomal szerelték)

Úgyhogy szerintem elvárás lenne hogy bármilyen rendszer amihez van távvezérelhetőség és motoros zoomos obi, ott ez működjön (pl. Nikon 1 V3nál erre kíváncsi leszek, a rendszerben zoom-motoros obik eddig is voltak, most már a V3-mal van wifi is)

Új hozzászólás Aktív témák