Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
A felbontóképesség egy érdekes dolog. Kérdés ki hol húzza meg a határt, mekkorát akar nagyítani. Ami engem illet nekem már az öregecske G1-em ez irányú teljesítménye is több mint kielégít. Öregecske szenzor, de a 12 Mp-e vékony AA-val kombinálva elég ütős.
Dpreview fórumon olvastam egy tanulságos esetet, csókát aki nagyon komolyan tájképezett D700 + 14-24-el majd vett mellé videó miatt GH1-et meg Lumix 7-14. Kíváncsiságból azért fotózott is vele. Meglepődve tapasztalta, hogy végeredményben alig van különbség a két rendszer között. Végül eladta a Nikont..

Ami meg az mZD 9-18 árát illeti, én speciel itt nem látok semmi kiugrót. Egyetlen bibi, hogy még nincs a rendszerhez olcsóbb Tokina, Simga verzió. Sajnos, mert a Tokina nagylátóit én például személy szerint imádom!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest