- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Mercutio_
üzenetére
A felbontóképesség egy érdekes dolog. Kérdés ki hol húzza meg a határt, mekkorát akar nagyítani. Ami engem illet nekem már az öregecske G1-em ez irányú teljesítménye is több mint kielégít. Öregecske szenzor, de a 12 Mp-e vékony AA-val kombinálva elég ütős.
Dpreview fórumon olvastam egy tanulságos esetet, csókát aki nagyon komolyan tájképezett D700 + 14-24-el majd vett mellé videó miatt GH1-et meg Lumix 7-14. Kíváncsiságból azért fotózott is vele. Meglepődve tapasztalta, hogy végeredményben alig van különbség a két rendszer között. Végül eladta a Nikont..

Ami meg az mZD 9-18 árát illeti, én speciel itt nem látok semmi kiugrót. Egyetlen bibi, hogy még nincs a rendszerhez olcsóbb Tokina, Simga verzió. Sajnos, mert a Tokina nagylátóit én például személy szerint imádom!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest