Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írja ide be valaki, hogy mekkora (mm-ben) az a kanyon szenzor. Nekem ezek a colban megadott szarok amik amúgy valami kód, és nem a méret, semmit nem mond... Olyan ez mint a telefontöltő, meg az aksi. Mindegyiket jól megb*sznám aki ezeket kitalálja.
Én is zoomot keresek amúgy mostanság. Amivel maradéktalanul elégedett voltam az a 14-45, erre én ökör eladtam
. Ismét azt veszek, de előtte azért megpislantanám a 12-31-t vagy valamely jónak titulált másikat. Csak nincs másik ami nem pro és 1/4 milka+
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
Üzleti előfizetők hirdetései
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ismét azt veszek, de előtte azért megpislantanám a 12-31-t vagy valamely jónak titulált másikat. Csak nincs másik ami nem pro és 1/4 milka+