Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is. Van ott egy jó ismerős megjegyzése is, egyetértek vele maximálisan

Nem hiszem, h csodálkozni kellene, h egy JÓ APS-C szenzor jobb eredményeket produkál egy JÓ 4/3-os szenzornál.Parci,
Nem minden marhaság, amit te annak gondolsz
Amit az X100 tud, azt jóval olcsóbban meg lehet közelíteni bőven, úgy, h megmarad a rendszer rugalmassága, bővíthetősége is. Hiába univerzális a 35 mm-es látószög, sok mindenre nem jó. Ismered a mondást: ami univerzális, az leginkább nem jó semmire
Viccet félretéve, általános fotózásra, street-fotóra biztos jó. Csak arra más is jó, jóval olcsóbban, és ráadásul biztos vagyok benne, h monitorméretben, vagy 30*40-es nyomaton nem mondod meg, melyik kép készült X100-zal, és melyik mondjuk egy GF1-2/ PL2 + 20 f1.7-tel. Még magas ISO-n sem feltétlenül, a PL2-nél. Azzal indítottam: MIBEN jobb az X100, ami indokolja a magas árát? Presztízsben? Nem. Képminőségben? Nem hiszem, h annyival jobb. Rugalmasságban? Egyértelműen nem. Valami különlegességben? A kereső. Egyedül a retro-érzés. Szerintem. És emiatt mondtam azt, h nem értem, miért favorizálják annyira.Madgie,
Pongyolán fogalmaztam kicsit. Az X100 35 mm, a 20-as 40 mm, én viszont a klasszikus 50 mm-es obikra utaltam volna, crop nélkül. Azért ekv. 35 és ekv. 50 mm között már van némi eltérés a DOF-ban is. De följebb meg még egyértelműbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Sony Alpha 7 III váz(30 perc limit off) + Sony 50mm 1.8
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit az X100 tud, azt jóval olcsóbban meg lehet közelíteni bőven, úgy, h megmarad a rendszer rugalmassága, bővíthetősége is. Hiába univerzális a 35 mm-es látószög, sok mindenre nem jó. Ismered a mondást: ami univerzális, az leginkább nem jó semmire
Viccet félretéve, általános fotózásra, street-fotóra biztos jó. Csak arra más is jó, jóval olcsóbban, és ráadásul biztos vagyok benne, h monitorméretben, vagy 30*40-es nyomaton nem mondod meg, melyik kép készült X100-zal, és melyik mondjuk egy GF1-2/ PL2 + 20 f1.7-tel. Még magas ISO-n sem feltétlenül, a PL2-nél. Azzal indítottam: MIBEN jobb az X100, ami indokolja a magas árát? Presztízsben? Nem. Képminőségben? Nem hiszem, h annyival jobb. Rugalmasságban? Egyértelműen nem. Valami különlegességben? A kereső. Egyedül a retro-érzés. Szerintem. És emiatt mondtam azt, h nem értem, miért favorizálják annyira.