- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Dare2Live
üzenetére
erről nekem mindig a NO Limit jut eszembe..!
kis szösszenet hogy meddig is elfajulhat a dolog..
m.helyem..most mindegy mi a neve..egy fotópályázatot hírderet..bár ki csinálhatott és küldhetett be képeket..természetesen a téma adott volt ami szorosan össze függ a munkáddal..na most a m.helyre tilos gépet bevinni mert az 1ből kirúgással jár..ha engedélyt akarsz kérni ahhoz gyakorlatilag tűzgyújtási engedély kell..mondjuk ezt senki nem értette..tehát..ebből logikus hogy meg se próbálj engedélyt kérni.! a másik variáció keress olyat akinek van fotózási engedélye..és az ő..6-7 éves kompakt gépével csináld meg a képet..
na most én adom az ötletet a koncepciót..a témát..és akkor ki exponál..?Ő mivel övé a gép..de én pályázok..
vagy is inkább ő..? vagy még sem..? ez így egy fa*ság.. és nem let se kép se koncepció..se semmi..!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs