Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Marseille199
üzenetére
Ha anno szóltál volna, én is kölcsönadtam volna - sőt, ha kell, még most is itt áll, van hozzá két makro közgyűrű is

Az a gép is, amit most megkaparintottál, főleg azzal az f1.2 obival... érdekes lesz, jó szórakozást
Van itt egy 80-as évek eleji XG1n is, 50f2 és 28f2.8 lencsékkel - utóbbit modern torzítás-korrekciós gépekhez szokott szemmel nézni is érdekes keresőn keresztül, hogy mozgáskor hogy görbül a tér
arn: a C1 vs Oly jpg képeknél úgy látom, azért volt más is, pl. a 27.-en valami asszem "dramatic" vagy hasonló nevű szűrő is volt még, nem?
Lehet, hogy az Oly jpg kicsit elviszi a színeket, de be kell, hogy valljam, nekem jobban tetszik, az egész sokkal élénkebb, élettelibb; míg a raw szerintem még mindig fakó, s néha ebbe az egyöntetű szürkeségbe a részletek is belemosódnak (pl. fal vagy egyes tárgyak textúrái nem látszanak annyira). Persze mindez szvsz, és de gustibus non est disputandum.Csizmi, Parci, örülök, hogy összefutottunk a Veletechen, valamint gratula a sikeres kiállításhoz és a médiavisszhanghoz
Meg ezek szerint Wavrekordz-zal is összefutottunk, de csak röviden a végén, mivel csak akkor láttam meg az obisereget az asztalon (nagyrészt fent fotóztam a modokat meg beszéltem a készítőkkel, lent csak átsuhantam először, akkor nem vettem észre), meg nem is akartam nagyon a szívem fájdítani 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Formula-1
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest