Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz forceberg #104402 üzenetére

A6700. Újabb OMeket megnéztem, nekem elsőre nem jött be, de szerintem írtam róla itt is. Ár-értékben sem, bár a csendes zár hang azért nagyon rendben van, ember alakra meglepően sokszor ment félre a fókusz is, A6400 óta nem vagyok ehhez hozzászokva ami 5+ éves cucc a piacon. Teléből APSCre a 70-350 van fent a képzeletbeli Ekcelemben 250ezer körül, de 55-210 is teljesen rendben van 100ezer körül. Tudja fene. Oly a kerek 1 milliós árával nem hatott meg, hogy bármivel többet érne, mint a kisebb és régebbi modellek, picit nehezebb is, mint az A6700.

Ráadásul nekem extra szívás, hogy más a meló és más a hobbi, tegnap egyik Pana váz dobott egy csomó hibát akkura panaszkodva, annak még utána kell járnom aztán ha nyugdíjba kell küldeni akkor fogalmam sincs mi legyen helyette. Kb. 5 éve vettem használtan. Valószínű megy mellé az egyik obi is, akkor lehet inkább elborítom az egész rendszert E bajonett felé.

Itt azért úgy vagyok vele, hogy néha sok pénzből sem tudnék mit kezdeni, vagy irreálisan sok cuccot kellene betárazni, ami az idő nagy részében állna a sarokban.

Új hozzászólás Aktív témák