Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Jahno
üzenetére
Izé, 14-42X lesz az, vagy a zoly14-42EZ, a 12-32 kézitekerős.
Amatőr szinten, fényerős objektívvel az mft is használható, de nyilván vannak jobbak a műfajban, - újonnan - nem is feltétlenül drágábban. Az mft erőssége máshol van. Használni kell, fotózni sokat, 2nd hand cuccokkal bukni sem nagyon lehet, ha kiderülne hogy kevés valamire, és lépni kell feljebb. Én pl 15 éve (EM5 Mk1) nem éreztem késztetést továbblépni. Egy rövid ideig Fuji XE1 is volt párhuzamosan, mondjuk azon a rendszerrel is együtt tudnék élni. Sony technikailag übercsúcs, de számomra "lelketlen", én még gépet annyira kedvetlenül sosem vettem a kezembe mint azokat (van a családban). Canikon MILC vonal a kezdetekben vicc volt, az újakat nem ismerem, érdektelenek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest