Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Mondhatni törvényszerű.
Korábban gyártott SLR kamerák közül hány embernek tudtak többet eladni? Amikor gyerek voltam nyaralásra vettünk egy vagy két tekercs 36-os dia filmet és apám elkérte a céges Prakticát. Mégis éltek a gyártók. Volt egy aranykor, amikor a telefonok még nem tudtak értékelhető képet készíteni, a szenzorok évenként fejlődtek és elérhető áron voltak belépő gépek. Gyakorlatilag bárki meg tudta venni, aki meg akarta. Ha kellett többet is. Én sem azért cseréltem korábban gépet, mert tönkrement, hanem mert jobbat akartam vagy csak tudni, hogy akkor is fotózhatnék, amikor nem szoktam
. Erre a gyártók rá is játszottak, főleg az objektívekkel. A must have obikat mindig valami egyszerűbb után dobták piacra, hogy vedd meg mindkettőt. Aztán rájön az átlag fotós, hogy ha kell neki a zajmentesebb kép, akkor nem 2000+ dollárért vesz új vázat, hanem 100 dollárért zajszűrő szoftvert. Nem csak a mára a többségnek elég jó telefonok miatt ült le ez a rendszer (oldal). Meg kell nézni a Canon R, Nikon Z, Sony E kínálatot. Már akkor elrontották, amikor az mFT bajonett megalkotásával bezárták a kaput az FF szenzor előtt. Egy 64 megás FF szenzor, ami a régi obikkal tud 16-ot azért nem lett volna rossz a méregdrága f1.2-es fixek helyett. De még a 48-12 is vállalható lett volna. Szerintem az E-M1x vázba el is férne. Ez mára már történelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Erre a gyártók rá is játszottak, főleg az objektívekkel. A must have obikat mindig valami egyszerűbb után dobták piacra, hogy vedd meg mindkettőt. Aztán rájön az átlag fotós, hogy ha kell neki a zajmentesebb kép, akkor nem 2000+ dollárért vesz új vázat, hanem 100 dollárért zajszűrő szoftvert.