Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor
üzenetére
"Amúgy érdekes lenne egy olyan világ, ahol egyik márka sem tudna a kompatibilitással odaláncolni magához, és a felszerelésedet minden márka javából tudnád összeollózni.."
Érdekes lenne, de a jelenlegi felfogással nem igazán működne. Ezt a rendszert közösnek mondják, annak idején bekajáltam és vettem Pana dolgokat is az Olympus mellé. Addig jó, amíg valamelyik nem lesz hibás vagy olyan hibája, amit nem veszel észre az első 14 napban. Onnantól kezdve jön az egymásra mutogatás, konkrétan életem legdecenteresebb Pana objektívére azt mondták, hogy az Olympus vázam nem elég jó ehhez az objektívhez, ez a baj.
A legjobban az ember akkor jár, ha csak az adott gyártótól vásárol mindent, az van kitesztelve, ott az objektív bevonatok ugyanolyanok, tutira minden gomb működik és ha hiba van, nem fognak más gyártóra mutogatni.
Szoftver: Elég nehéz egy felforrósodástól tönkre ment vázat úgy gariztatni, hogy a gyártó nem tudja melyik szoftver használatától halt meg a gép. Vagy tudja és valami hobbi fejlesztéstől mondjuk. Jó dolog a nyílt forráskód, saját használatra, mókolásra, de a cégek bajban lennének gariztatás szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest