- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
Én még annak idején FF-en (
de jól hangzik, szóval a 80-as években filmen) úgy tanultam, hogy portrénál minimum az F/4, de inkább az 5.6, és szerintem van is benne valami. Persze én is mikor megvettem az 1.4-es obikat (aps-c-n), akkor oda voltam érte, meg hogy "azért veszünk 1.4-es obit hogy 1.4-en használjuk" de a praktikus használhatósága hamar mederbe terelte ezeket a gondolatokat. Néha kísérletezésnek vagy valami különlegességre jó, de nem ilyesmi rekesszel fog az ember nagy általánosságban fotózni, hanem 4-5.6 és felfelé (m43-on is).
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de jól hangzik, szóval a 80-as években filmen) úgy tanultam, hogy portrénál minimum az F/4, de inkább az 5.6, és szerintem van is benne valami. Persze én is mikor megvettem az 1.4-es obikat (aps-c-n), akkor oda voltam érte, meg hogy "azért veszünk 1.4-es obit hogy 1.4-en használjuk" de a praktikus használhatósága hamar mederbe terelte ezeket a gondolatokat. Néha kísérletezésnek vagy valami különlegességre jó, de nem ilyesmi rekesszel fog az ember nagy általánosságban fotózni, hanem 4-5.6 és felfelé (m43-on is).