- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
industry #173776 üzenetére
Az üvegfóliával óvatosan! Vettünk az S22+ra és felrakás után nem tudott ujjlenyomatot érzékelni. A zasszony S22ére már fel se raktuk, ment vissza elállással. Majd kap sima műanyag fóliát, alapból úgy is Gorilla üveg a kijelzője. Sima USB-USBc kábellel az enyémet is csak tölteni akarta (S22+) de feldobtam a Pc-re és a telefonra is az AirDroidot és máris másoltam a Pc és a telefon közt ugyanazzal a kábellel amivel addig csak tölteni akart
-
Marci112233
addikt
válasz
industry #173776 üzenetére
Csak úgy megsúgom, hogy nekem az A52S 5G simán tölt úgy is gyors töltéssel hogy a töltőfej és a gyári kábel közé be van iktatva egy 1 méteres 2.0-ás USB toldó. Az oka a toldásnak nálam hogy nem ér fel az asztalig a gyári kábellel. Az már más kérdés hogy a szupergyors töltést is átvinné-e vagy sem így toldva a 25W-os adapterrel, de a 15-össel a gyors töltés gond nélkül megy, és ha összekötöm PC-vel a fájl átvitel is megy gond nélkül, persze amint bedugom ki kell választani a telefonon, hogy fájlt is átvigye, mert nekem is van hogy csak töltésre áll be magától.
-
m1lan
őstag
válasz
industry #173708 üzenetére
Az idézett rész azért nagyon messze áll a valóságtól. Én pont a Honor 10-et nem bírtam 1 évnél tovább elviselni a bughalmaz rendszere miatt, pedig itt nyertem a HA!-n, szóval még pénzembe sem került. A leírtak nagy része user error, ebből nem érdemes leszűrni semmilyen következtetést. A OneUI már évekkel ezelőtt is köröket vert az EMUI-ra, de nyilván szokni kell egyiket a másik után. A Pixel sem lesz hibátlan, ahogy semmi más sem, erre fel kell készülni.
-
jeni
félisten
-
ghiottone
nagyúr
válasz
industry #173553 üzenetére
Az elején problémás volt a melegedés, merülés, optimalizálás terén, illetve, hogy az Asus csak 2 évig támogatja a készülékeit és ebből itt már 1 év eltelt. A 6a esimmel dual simet tud - ott viszont probléma lehet, hogy a Volte jelenleg csak a Telekom hálozattal megy, 5g pedig nincs nálunk, mert itt hivatalosasn nincs jelen a Google Store. Szóval mindkettő kompromisszumos, de a méret miatt kevés a lehetőség.
-
ghiottone
nagyúr
-
Merchior
tag
válasz
industry #171065 üzenetére
A gyári Samsung usb-c <-> 3.5 jack adapter 4000ft-ért kapható, de sokan használnak megelégedéssel Alis cuccokat is
-
kekedi
senior tag
válasz
industry #171053 üzenetére
S21 ről én inkább az itteni fórumban kérnék véleményt, nem pedig az ÁK ahol a hátránynak képesek olyat bírni amiket a vásárlás előtt is lehetett tudni pl. :műanyag hátlap, jack hiánya, drága, nem bővíthető, nincs töltő és hasonló agyament kritikák.
De többi sok ezer felhasználó aki elégedett, lehet nem ír véleményt, mivel nincs panasz. -
orso0355
őstag
válasz
industry #171037 üzenetére
Egy teljesen off kérdés, tényleg csak érdeklődésképp: mitől ejti le valaki sokszor a telefont? Úgy értem, körülöttem is sokan törnek-zúznak, de nálam valamiért eddig minden teló megúszta, tehát hogy a "sokat ejtem le" milyen helyzetekben történik?
Volt, hogy lerúgtam a kanapéról szunya közben, de szőnyegre esett, meg minden. Valahogy én nagyon markolom, vagy nemtom.(Ismerősök is vesznek a tinédzser gyerekeiknek drága mobilokat, egy-két hét után pókhálós a többség.)
-
w.miki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest