-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
válasz
John D'oh #195963 üzenetére
Nothing customer service válasza (lefordítva) :
Szállítási költségek javítás vagy csere esetén:
Ha a Nothing Phone (3a) készüléket a magyarországi weboldalon keresztül vásárolja meg, akkor a garanciális javításokat Magyarországon belül intézzük. Ebben az esetben, ha a garanciális igény jogos és a 24 hónapos garanciaidőn belül történik, akkor mi álljuk a készülék hivatalos magyarországi szervizközpontba történő elküldésének szállítási költségeit.
Csere csak a rendelés kézbesítésétől számított 30 napon belül lehetséges. Ezen túl, de a garanciaidőn belül, kizárólag javításra van lehetőség.A korlátozott garancia részletei:
A korlátozott garancia a vásárlástól számított 24 hónapon belül, normál használat mellett fellépő gyártási hibákra és hardveres meghibásodásokra terjed ki. Nem vonatkozik a véletlen sérülésekre, nem rendeltetésszerű használatra, jogosulatlan javításokra vagy esztétikai kopásra.
A garancia kizárólag arra az országra vagy régióra érvényes, ahol a készüléket eredetileg vásárolták – az Ön esetében Magyarországra. Ez azt jelenti, hogy a garanciális szerviz csak helyben vehető igénybe, nem támogatják a nemzetközi garanciális ügyintézést. -
qltsar
veterán
válasz
John D'oh #195959 üzenetére
Nekik kell visszaküldeni, egy hibajegyet kell készíteni, ha jogos volt a hibabejelentés, akkor nem kell fizetned a szállításért (és a javításért):
The repair process will take 3-5 working days, excluding logistics. Reminder: 1. If the product has been found to have quality issues after the repair, Nothing will cover the shipping fee. (In-Warranty)2. If the product issues were found to be man-made after the repair, the user will cover the shipping fee. (Out-of-Warranty)
Kétféleképpen történhet, vagy ők küldenek érte futárt, vagy kapsz egy shipping label-t, amit rá kell ragasztanod a csomagra amit feladsz annak a szállítmányozó cégnek akinek a neve szerepel a shipping label-en.
-
cs.zs.
veterán
válasz
John D'oh #195915 üzenetére
Ha egy műszaki cikket (TV,hűtő,bármi) megveszel, és az elromlik, az 2 dolog miatt lehet: gyárihibás, azaz már gyárilag szar volt benne valami, vagy lehet felhasználói hiba, de semmiképp nem a bolt hibája. A "bolt" ezért a saját érdekében olyan termékeket forgalmaz, amit ő valahová vissza tud küldeni ha javíttatni kell. Nem a bolti eladó hibája, ha neked elválik az előlap, nem neki kell majd nekiállni visszaragasztani.
A gyári vezérképviseletnek mindig van szerződött szervizpartnere akivel javíttat, és ennek a szervizpartnernek a vezérképviselet biztosítja az alkatrészt és technológiai leírásokat, ehhez a szervizpartnerhez kerül a bestbyte/euronics/yettel/stb-től megvett telefon.
A külföldről behozós kisbolt meg majd mérlegel, hogy neki mi éri meg jobban: ha kerülőúton visszajuttatja a terméket oda ahonnan származik, és te vársz/vársz/vársz/ vagy alternatív gyorsszerviz, de ez senkinek sem jó, hiszen azt valakinek állnia kell, speciel most a boltnak, és ezt vondd le a termék eladásakor keletkezett haszonból. És itt fog ő mérlegelni, hogy NEKI mi a jobb, és itt jön az képbe, hogy hol lesz az megcsinálva, és miből és hogyan? Itt jön az, amit a 195917-ben Sgr_A is ír.Természetesen a legyártott darabszámok tekintetében a garanciális hányad egy aprócska kerekítés, nagyon kicsi az esélye, hogy átlagember ilyesmivel foglalkozzon, de nem 0.
Olcsó boltból vásárláskor ezt is mérlegelni kell, hogy mi van akkor, ha az ezerből 1 hibás termék épp hozzád kerül.
-
qltsar
veterán
válasz
John D'oh #195912 üzenetére
Magamból indulok ki, de én nem vennék bolti garis telefont, elég egyszerű a szabály: a nagyobb üzleteknél pl. MediaMarkt, Euronics, Alza, eMAG (csak eMAG, nem marketplace partner), BestByte, (általában) és hazai mobilszolgálatóktól valamint egyértelműen a gyártó hivatalos oldaláról rendelve gyári garit kapsz, minden más helyről nagy valószínűséggel nem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
John D'oh #195904 üzenetére
a 8/128 GB (nincs microSD foglalat) ugyanott, a gyári shopban pontosan 20.000 Ft-tal olcsóbb,
137.990.- FtTe hol nézted 40.000 Ft-tal olcsóbban?
És (éssel nem kezdünk modatot, tudom) mi az az ársáv, amiben nézelődsz?
Mennyi a +/- ? -
cs.zs.
veterán
válasz
John D'oh #195902 üzenetére
Mennyi a +/- , ha azt mondod hogy "hasonló áron"?
N P 3a 12/256GB kivitelben jelenleg 157.990.- Ft,
és való igaz, egy jó telefon. -
vence
aktív tag
válasz
John D'oh #186048 üzenetére
6" alatt tényleg nem ugrik be semmi,
de még az átlagtól kisebbet is csak egyet tudok
ez az Edge 30 Neo 5G - 6,28"
- nagyon könnyű (155g) teló,
vannak érdekes, kimondottan nőies színek is.Kifutó modellként mostanában esett be az ára,
így az egyik legjobb ár-érték aránnyal forog ...
ráadásul átlag feletti a kamera-speckója is.Nézzétek meg!
Ha érdekes, nézek jó forrásokat, vagy kérdezhetsz.Ui.
Most csekkoltam ...
Igen, még vezeték nélküli töltést is tud,
ami már abszolút egyedi kuriózum, ezeken az árszinteken ...
és van még pár extra ...De már így is túl sokat írtam ...
És már így is elfogultsággal vádolnak és ellenérvek hiányában,
csak a személyeskedésre képesek egyesek. -
-
-
-
chab7
addikt
válasz
John D'oh #27534 üzenetére
Már akinek, mert én rádiózok a telefonnal, ami az lte-ben nincs, viszont itt ahol lakom meg 4g nincs és egy darabig nem is lesz. A +1G ram csábító, de ez a vas szerintem anélkül is jó gyors.
Bár én sem vagyok samsung párti, de most elkezdtem agyalni hogy hogy tudnám a csúnya formáját megkedvelni és akkor egy S3-at bevállani a tétől. (Ha már mindenképp szeretnék tőlük egy mozaik s csomagot - ha lesz teló ha nem, de jobb lenne ha tudnának adni egy olyat ami nekem jó és árban is elfogadható számomra.)Amúgy a samsung telók milyenek szoftverezhetőség alapján? Nyitott BL van? Vagy olyan mint a Sony (vagy a Defy-m, hogy nyista nyitható BL)?
-
-
bobooo
addikt
válasz
John D'oh #27024 üzenetére
Próbáld meg elkerülni a szolgáltatós telefonokat csak függetlent vegyél ha van rá mód. iPhone esetében úgy ellenőrizhető, hogy egy Visszaállítást kell neki nyomni, Androidnál nem ismerem. Ha iPhone akkor egyeztess a telefon által kiírt IMEI számot a dobozon lévővel, Androidnál szintén nem ismerem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.