- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
rothfb #183896 üzenetére
Samsung:
„jótállást kizáró károsodások (beázás)” [samsung.com]
Apple:
“Az iPhone és az iPod jótállása nem terjed ki a víz és egyéb folyadékok által okozott károkra” [support.apple.com]
-
xhege
veterán
válasz
rothfb #159478 üzenetére
Az S20FE szerintem kamerában jobb lett, mint az S10+, de még a sima S20-nál is. A képfeldolgozáson szoftveresen javítottak, természetesebb képeket lő nem szaturál túl ( bár sokan a túlszaturált képeket szeretik). Nézz be egy telefonos fotós topikba. Mindenki ódákat zeng róla. Nem, nekem nem Samsungtól van, nem ezért írom.
-
törölt tag
válasz
rothfb #159477 üzenetére
Az a baj, hogy már megint megválasztottak egy nyugdíjas öregembert a világ egyik legnagyobb hatalmának a vezetésére. Könyörgöm egyszer már egy 40 éves elnököt válasszanak aki tudja is mi folyik körülötte.
Bírtam mikor a vén csontvázak megkérdezték Zuckerberget kihallgatáson, hogy ha nem fizetős a Facebook használata, akkor mégis hogyan nyereséges?
-
Tidzsi1953
tag
válasz
rothfb #154286 üzenetére
Hali!
Nagy átverés az egész!!!
Én is belefutottam a hirdetésbe, ki is töltöttem a megrendelő lapot.
A lapon szerepel, hogy visszaigazoló e-mailt küldenek, ami levél nem született meg!
Csak és kizárólag "ELŐREUTALÁSSAL" lehet vásárolni!
Xiaomi telefont szerettem volna vásárolni Mi 9T Pro lett volna a kiszemelt. Nem utaltam, mivel nem igazolták vissza a vételt. Rákérdeztem a megrendelőlapon, hogy mennyi a garancia rá, mivel bontottnak írták, de még nem volt értékesítve szöveggel hirdették!
Kíváncsiságból végignéztem a Xiaomi készülék kínálatukat és hihetetlen, de a már évek óta nem gyártott típusokat is meg lehet rendelni!!!
Mivel nem utaltam, egy anonim számról felhívott egy hölgy, hogy utaltam-e? Mondtam, hogy nem, mert nem jött a visszaigazolás. Ja, nem mutatkozott be! Ígérte, hogy utána néz, hogy mi lehet a probléma. Azóta nem jelentkezett, se levél. A facebookon van már egy károsult csoport, van aki utalt, de egy hete nem kapott semmit. A honlapon megadott telefonszámon már nem elérhető senki! -
yanna
addikt
válasz
rothfb #154286 üzenetére
Redmi Note 8 Pro topikban volt róla szó, keress ott rá.
-
nyisziati
veterán
válasz
rothfb #154286 üzenetére
Google StreetView szerint ez magánlakás. (budai egyébként, a Margit híd lábánál).
szerk.: akkor csak Logosz Stúdió székhelyszolgáltatás a #154288 alapján.A fotók a készülékekről stock képek, de erős a gyanúm, hogy a valóságban ezek használt telefonok. Főleg, hogy itt még Galaxy A5-ösök is vannak.
VAGY klónok. És a fickó csak dropshipper, azaz kifizeted neki a pénzt, ő pedig megrendeli Kínából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest