- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cs.zs.
veterán
-
vence
aktív tag
válasz
mexel #192652 üzenetére
Azért a Honor telefonok nem a legolcsóbbak közé számítanak,
gondolom a használt kínálat sem túl acélos.Az ujjlenyomatolvasó miatt pedig nálad eleve csak AMO-s teló jöhet szóba ...
Szóval ennyiért - de nem is árultad el, hogy mennyi lenne az annyi ?? !! - nem nagyon lehet válogatni!
Én megnézném a szolgáltatóknál a kifutó típusokat, azokat néha elég szépen leárazzák.
Esetleg valami eMAG vagy más akció ...
+ + +
Az általad közben beírt áron csak bűn lassú belépő telót adnak AMOLED-del! - még olyant sem nagyon.
Van a Redmi-nél gyorsabb tel. ebben az árban is,
8-256 GB, de csak IPS kijelzóvel és, ami ebből adódik.
- - -De a sejthető árban csak IPS-es telók vannak, oldalsó olvasóval.
Az értesítő LED-et meg sajnos elfelejthetjük, max valami régebbi használt, de ott meg a frissítés rég kifutott.Tényleg, valakinek megvan, hogy melyik telón volt utoljára ért-LED ??
Talán valamelyik ASUS/ Zenfone ...
persze a ROG-ok RGB-jét kivéve. -
cs.zs.
veterán
válasz
mexel #192652 üzenetére
Szia,
számomra nem tisztázódott hogy konkrétan mennyi pénzt is akarsz telefonra költeni,
de pl egy Samsung A34, ami 2024-ben jelent meg Android 14-gyel, 1400nit fényerejű 120Hz Amoled kijelzője van, IP67 vízálló és 4+1 év supportot is kap, 6/128 GB memóriával az árukereső.hu-n 84000-170.000 közötti összegekért lelhető fel.
Van benne Allways on display, ami sokkal jobb mint egy értesítő led, és a kijelzőjében van az ujjlenyomat olvasója.Egyéb kérdés?
-
eldoble
aktív tag
válasz
mexel #192649 üzenetére
Orgi
Én meg pont olyat kerestem amin oldalt van az ujjlenyomat olvasó, mert az előző Mi11 Lite-ban ez szuperül működött és nekem itt volt a legjobb helyen is, de sajnos nem találtam és most pár napja megvettem a Xiaomi 14T, hát, az ujjlenyomat olvasót gondolkodás nélkül lecserélném a Mi11-é-re.
-
Orgi
addikt
válasz
mexel #192645 üzenetére
Az a baj szerintem, hogy a te telefonod azért egy felső kategóriás készülék volt a maga idejében, 2018-ban, nagyságrendekkel többe került arányosan, mint amennyiért most szeretnél nézni. Már a sima 200 is csak közép kategória. Nekem amúgy egy ismerősöm most cserélt le egy Huawei P30 Pro-t egy Xiaomi 14T-re és azt mondja, egyáltalán nem érzi azt a hatalmas előre lépést, amit a köztük lévő évek alapján várt.
-
vacs
veterán
válasz
mexel #191210 üzenetére
Munkatársam kérdezte korábban, hogy vehet-e használtba, szolgáltatótól kihozott telefont! Megnéztem a hirdetést és mondtam neki, hogy ne!
Ennek ellenére megvette, mert kihagyhatatlan áron volt, majd pár hónappal később letiltották a telefont!Ha gyanúsan olcsó/túl jó vételnek tűnik, az intő jel!
Kérj számlát, ha "véletlenül nem találja", akkor kérj egy képernyőfotót (akár csak mobillal fényképezze le) ahol belép arra a weboldalra ahol vette és ott látszódjon a rendelés!
Ebből majd lehet tudni, honnét van, ha erre nem hajlandó, akkor az újabb intő jel!
Kerülni kell az ilyen eladót! -
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
mexel #166224 üzenetére
Nem vagyok szaki de tuti nem jobb 30k-val. Vagy ha adnál egy telóért 90k-t akkor biztos lesz aki ajánlj ennyiért jobbat.
A 9T-n (4/64) gondolkodom én is. Az, hogy Goboo vagy hazai még nem tudom, de a BF-ben nem bízom ha lenne is "jó" áron (jobb áron pl. magyar boltban 50k) az tuti csak ár belengetett darab ami csak arra jó, hogy felhergelje a népet, én tuti nem fogok a gép előtt ülni éjféltől és mint az őrült kattingatni, aztán meg nézni, ahogy nem töltődnek be az oldalak a terhelés miatt aztán mire betöltődik ugye már semmi sem elérhető stb. -
Rotyi
aktív tag
-
Watcher45
tag
válasz
mexel #165950 üzenetére
Én is ezen agyalok, mivel nekem lehet, hogy a Redmi 9T 6000-es aksija lehet jobban megéri mint a Redmi 10 48 MP-ről 50MP-re upgradelt kamerája, vagy a 60 Hz helyett 90 Hz-es kijelzője. A goboo-n mindkettőt 50.000 Ft alatt be lehet húzni ha elég a 4+64-es verzió, csak az a baj, hogy nem igazán tudom mi várható a webshoptól.
-
-
-
gyépés
aktív tag
válasz
mexel #163040 üzenetére
Mert gyengébb/kevesebb hardwaret adnak azonos árért. A vas akkor nem kell, hogy izgasson, ha semmiből semmilyen frissítést nem töltötök le a telefonra és fixen pár lightweight offline appot használtok. Mert a frissítések, a browserek, az egyre komplexebb honlapok, a multitasking megeszik a hardvert idővel. Minél erősebb a vas annál később. Ezt odafigyeléssel/hozzáértéssel kitolhatod, de általában idővel belassul, instabillá válik a telefon. A samsung meg a többi prémiumabb gyártó kocsit stabilabb, optimalizáltabb szoftvert ad, de ez igazából a felsőbb kategóriában előny, lentebb általában a kisebb gyártók sokkal erősebb vasat adnak, mint amivel jobban optimaliizált mondjuk a samsung software-e.
A kijelzőben meg az olvashatóság nem a felbontástól, hanem a panel minőségétől függ. A fullhd IPS panelek szinte minden esetben jobb minőségűek, mint a sima hd-k. -
gyépés
aktív tag
válasz
mexel #163034 üzenetére
Narzobol melyik van? Én nem találom, hol kapható, de van egy csomó változata. Attól függ melyik milyen árban kapható. A 7i lehet elég, csak én fullhd alatt nem szoktam már telefont ajánlani ilyen ársávban. Egyébként meg kevesebb ram, gyengébb proci, kicsit gyengébb kameraszett, ugye gyengébb kijelző... Szóval mindenben gyengébb a 7i az akkun kívül. Szerintem a 7 jobb választás, mint a 7i, ha van rá keret, de a 7i is jó telefon.
-
gyépés
aktív tag
válasz
mexel #163029 üzenetére
Árukeresőn néztem. Az akkuidő az nagyon jó, akárhogy használod. A betűméretet jó nagyra lehet állítani minden androidos telón már, az nem gond. De anélkül sem kicsik a betűk, mert a kijelző is nagy a felbontáshoz.
-
gyépés
aktív tag
válasz
mexel #163026 üzenetére
Úgy láttam 51 ezerért van Realme 7 6/64. Az azért köröket ver a redmi 9c-re. A 3 GB ram már nagyon határeset, ha nem akarod anyud telóját mindig takarítgatni, akkor min. 4GB-t vegyél, de ha hosszabb távon nyugit akarsz, akkor 6GB-t.
Feleségemnek Realme 7 5G van, teljesen jó telefon, hasonló a felhasználás, mint nálatok.A sima Realme 7 gyakorlatban ugyanaz, mint az 5G-s 5G nélkül, meg talán a kijelző picit gyengébb, de szerintem nektek megfelelne.
-
pengwin
addikt
Elnézést, rosszul emlékeztem az árára, EU-s rendelésnél jóval drágább (38k), Kínából rendelve is kicsivel többre jön ki (30k körül).
Itt megnézheted, az F1 sem rossz telefon, és az biztos belefér a keretbe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest