- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Norby021 #155361 üzenetére
Igaz Mi 10 Liteba csak 730G van (ezt összekertem most a Mi Note 10-el amibe szinten csak 730G van viszont nagyon jó benne a kamera, Mi Note 10 Lite azért nem olyan jó).
LG kamera téren nem olyan erős, ez a baja a Nordnak is. LG szép teszt alapján, de én csak ezért nem vennék készüléket.
Így igazából 7T és S10+ marad felső kategóriában. Nordot akkor venném ha nem kell túlbonyolított UI, bár ha 7T ugyan annyi akkor nem igazán jó választás.
LG engem nem fogott meg és nincs semmi ami miatt igazán érdemes lenne választani, kamera téren talán a leggyengébb ezek közül. Mi Note 10 Lite meg egy olyan mindenes, tipikus közép út, akku idő amivel ki tud emelkedni (bár hardver meg gyengébb, de nem azért jelölted fontosnak). Amúgy 150-ért van Mi Note 10 is, ennél az LG is drágább (ami amúgy 200-ba kerül?), kamerában pedig biztos nagyon jó a Mi Note 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest