- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
formica #150950 üzenetére
a samsungé elég rossz xiaomi egy fokkal jobb idáig a huawei meg az iPhone vált be
nekem is a melóhelyen elég kaka a voda térereje a samsung rendszeresen eldobálta a xiaomi val is volt hasonló de jobb volt mint a samsung ami bevált az a huavei meg az iPhone 2 vonal mindig van és stabil a mobil net is -
törölt tag
válasz
Nezzetek meg, hogy milyen szolgaltatotok van. 2 sim-kartyas telefonokban ez gyönyörüen latszik -felteve ha ket különbözö szolgaltato sim kartaja van a telefonban: az egyik szolgaltato teresössege pl. munkahelyen nulla (O2) a masike 3-4 (Vodafone) ugyanabban a telefonban
-
nyisziati
veterán
válasz
Sajnos ezzel nemigen foglalkoznak a tesztek.
Én egyesével szoktam a kiszemelt készülékeket megnézni a kimovil.com-on.
Az adott készülék adatlapján legörgetek a "SAR" sorig (az "others" előtt van), és ezt csekkolom. 1,5 w/kg (on body) már elég jó elnyelt energiának számít.
Pl. Redmi Note 8 pro ilyen. Összehasonlítva a Redmi Note 8T-vel kb. 10-15 %-kal erősebb.
Valószínűleg az MTK SOC miatt.Kigyűjtöttem pár erősebb MTK-s telót, de sajnos a többségüknek nincs hivatalos mért eredménye, illetve javarészük nem kapható itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest