- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
válasz
Ciccuka #188194 üzenetére
Ha már külföldi forrás, akkor nem csak az Ali-t kellene nézni!
A 12 GB-osra 310 € körül sok ajánlat van az ebay-en + Amazon stb.,
ezeknél a forrásoknál azért talán több esély van vmi garanciára is.Nem tudom mennyire mókoltak a kínai verziók és van.e pl. NFC stb.
Szerintem - a kockázatokhoz képest, kevés a diszkont.EU-s árak 500 körül indulnak, (jó sok bolttal !!)
A fő kérdések:
- mire kell ?
- kell-e igazán a Pro, vagy elég a 13T is, szóval megéri-e a Pro a felárat ?! -
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #175200 üzenetére
Ennyire lehet faragni most:
Xiaomi Redmi Note 10 5G 4GB/128GB -
-
-
DrDobos
őstag
-
BestofJAVA
tag
válasz
Ciccuka #160307 üzenetére
Az A32 nem ér fel az A31-hez semmilyen tekintetben.
Az A32 kijelzője alacsony felbontású, nem is OLED. Belesuvasztották az 5g-t egy vacak konfigurációba. Pedig az 5g lényege nem a telefon gyorsasága, hanem a rengeteg internetkapcsolatos tárgy. Kíváncsi vagyok, egyáltalán javul-e 5g-n az androidok vacak hangminősége. A Google nyilván nem akarja, hogy emberek beszéljenek emberekkel. Az Apple érdekes módon még tudta oldani tisztességesen a hang továbbítását. -
Ciccuka
veterán
-
DJGABI
addikt
válasz
Ciccuka #159949 üzenetére
Hangyaf*sznyit gyengébb a Note 9, meg akksi kisebb valamennyivel. mondjuk kb egy árban vannak, de az sd slot fájóbb. bár 128 lesz gyanítom úgyis, de mentéskor azért pl jól jön az sd... 120hz meg biztos jó dolog, de asszonynak lesz, kétlem h érdekli, meg már ezekkel a brutális felbontásokkal is úgy érzem csak arra mennek h hiába a fejlődés inkább minél előbb merüljön a teló...
Kíváncsiságból megnéztem, 99k volt helyi gsm boltban 6/64-es 9 pro, majdnem képen röhögtem az eladót
-
Amerigo57
őstag
válasz
Ciccuka #159949 üzenetére
Egyértelmű , a Xiaomi Redmi Note 9 Pro.
-
rebelinside
tag
-
-
-
Ricsi 1984
csendes tag
válasz
Ciccuka #158746 üzenetére
Sziasztok. Segítséget szeretnénk kérni. Feleségemnek szeretnénk telefont venni . Neki a főbb szempont a kamera. ( Főkamera ,selfie egyaránt.) Amik szóba kerültek : Note 8 pro,, Note 8 T,, Note 9 pro,, és ami most még drágább a Note 10 T. Nem tudom nagyon mik az eltérések,sok a hasonlóság is. Hallottam olyat is , hogy a Note 8 pro még mindig a legjobb képalkotásban,hiába olcsóbb. Hogy ez mennyire igaz ,passz. Segítsetek, ha tudtok légyszi. Pro-kontra. Más alternatívát is elfogadok. Max 160.000 ft-ig. Előtérben vannak a Xiaomi termékek,mert még nem csalódtam bennük. Előre is köszi!!!!
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
Norbi.
őstag
válasz
Ciccuka #158239 üzenetére
Persze, nem ezzel fognak profi kepet csinalni. Bar, ha instara, fb-re kell, oda meg eleg is lehet, ez nem derult ki. Azert irtam, h ennyibol ilyen telefont tudnak venni, nezzek meg a kepeket amiket csinaltak vele a tobbiek, ha eleg nekik orulnek, ha nem, akkor marad a fenykepezo.
-
axioma
veterán
válasz
Ciccuka #118747 üzenetére
Hat a lanyom h17pro-jat gariban nem javitottak, azt allitottak, hogy elazott. Biztos nem volt viz alatt egy pillanatra se, egy esos idoben hasznalattol vagy nem tudom mi lehetett az elszinezodott indikator oka nem kene problema legyen. Szinte mint anno a nokia szeretett igy "javitani", bevizeztek, lefotoztak, visszadobtak...
Alaplapcseres lenne, nem gariban a telefon araval egyforma dijert, gyerek kap masikat, kicsit strapabirobb kivitelut. -
Ájvé
veterán
válasz
Ciccuka #118741 üzenetére
Nem írtad hogy mekkora kell, de ez legalább telefon már, Homtommal csak szívni fogsz, de te tudod. Azért drágább, mert minőségi.
(#118739) psg5:
Xiaomi Mi A1, mondjuk Xiaomi, de nincs rajta MIUI, ha ez a problémád a Xiaomival. Kamera átlagnál kicsit jobb. -
Ciccuka
veterán
-
Fulár
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest