- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jeni
félisten
válasz
pinnacle #174945 üzenetére
Passz.
Nem tudom melyeken van még jack dugó fogadási lehetőség. Úton nem használok fejhallgatót ,ha kellene akkor a kényelmesebb Bluetooth venném, használnám. Én inkább hardverre utaznék. Azok nem bővíthetőek ,nem cserélhetőek.
Mint CPU,RAM,ROM a 128Gb a min.,a kijelző és OIS legyen a kamera. -
-
kutga
félisten
válasz
pinnacle #174477 üzenetére
Igen ez ismerős. A WhatsApp hívás szerintem szoftver bug, a másik viszont amiatt van hogy kispórolták a telefonból a közelség érzékelőt.
MOD
Csápájev
Ez is meg tud akadni de nem annyit mint az A53. Amúgy én még az extra készülék kedvezmény, készülék beszámítási kedvezmény és egyedi kupon kód időszaka alatt vettem. -
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #168390 üzenetére
Lehet mégis van megoldás hívásrögzítésre. Cube ACR-re Samsung A52, S20FE-nél is azt írták, hogy működik. Nem tudom, hogy tudták megkerülni a korlátozást. Ha tényleg megy szinte minden telefonon, lehet az összefoglalóba is mehetne, azért ez egyszerűbb és garanciavesztéssel sem jár, mint a ROM csere. Már csak iPhone-on kellene megoldani.
-
válasz
pinnacle #168397 üzenetére
Talán érdemesebb még támogatott régebbi Xiaomi vagy Samsung flagshipet érdemes nézni. Mi 10, S10.
Szerintem ezek árában kapott középkategóriás készülékek nem feltétlenül ugorják meg a szintet. Például a Redmi Note 10 Pro esetén úgy tűnik még GCammal sincs 4K videó esetén elektronikus stabilizálás... Pedig alapvetően a minőség szerintem oké lenne. Vagy kell hozzá egy gimbal. -
TODI1111
veterán
válasz
pinnacle #168392 üzenetére
Normálisan működőt nem fogsz találni. Ahogy sfdrakex fórumtárs emlitette az eu-ban nem lehet használni ( GDPR az EU adatvédelmi rendelete miatt). Samsungoknál egy egyszerű romcserével megoldható ha a készülékre olyan rom kerül amiben engedélyezve van a gyári natív hívásrögzítés. Például: [link]
-
tom570
aktív tag
-
törölt tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #155947 üzenetére
Megvettem az A30s-t. Érdekes módon az USA SAR értéke nem annyira rossz. Szerintem akinek a kijelző a fontos, annak jó választás lehet. Fiam is elismerte, pedig neki jóval drágább iPhone 11 van. Talán ez a legolcsóbb Amoledes telefon. Sajnos más nem tesz Amoled kijelzőt az olcsóbb telefonokba. Egyszerűen "halvány" az IPS az Amoledhez képest, valahogy jobb ránézni az Amoledre. Persze színhelyességben állítólag jobb az IPS. Ez egy jó teszt felvétel a kontrasztra. 2 IPS monitoron sem láttam a bal illetve jobboldali ablakok részleteit, ami VA-n jól kivehető.
-
Dhampir
félisten
válasz
pinnacle #155933 üzenetére
Általában erről a témáról forgattak három On The Spot filmet, korábban linkeltem is őket, ha érdekel. Megtalálhatóak a linkek ebben a hozzászólásban.
-
Ájvé
veterán
válasz
pinnacle #155933 üzenetére
Azt jelenleg senki nem tudja mennyire káros, nincsenek erről hosszú távú kutatások. Viszont ez az érték nem magas 1,6 W/Kg a limit, ez kb 60%-a csak. Ez az 1,05 W/Kg jó közép értéket jelent, vannak 1,5 körüliek. Van persze sokkal alacsonyabb is ha ez a fontos, de minél több a kitétel annál nehezebb lesz megfelelő készüléket találnod.
-
válasz
pinnacle #153474 üzenetére
Esetleg ez: http://termekbiztos.hu/?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #137884 üzenetére
Úgy néz ki, hogy már csak ilyen "nyújtott" képarányú telefonok lesznek. M10, M20 Amoled nélkül.
-
nyisziati
veterán
válasz
pinnacle #137877 üzenetére
Szia!
Nos tehát.
Szerintem nem érdemes kijelzőt cseréltetni, főleg belépőszintű Samsungon.Kigyűjtöttem pár készüléket.
Újak: Xiaomi Redmi 6, MI A2 lite, Nokia 5.1.
kattintás után összehasonlítás. Méretre és light sensorra szűrtem.
Használtak: Huawei P9, Sony Xperia XA1, Samsung Galaxy S7.
3/32-es dual-simeseket válogattam össze.Tudom, hogy nem szereted a nyújtott formát, ennek ellenére én mégis egy szép állapotú S7-et javasolnék. Ha mégis ragaszkodsz az újhoz, akkor egy MI A2 lite-ot. Ha tapasztalati infóra van szükséged (MI A2 lite), kérdezd Somatomot, régi motoros már (szó szerint is
). Vagy itt a fóruma.
Szétszedhető telefon nemigen van már. LG V20, G4, G5, Galaxy Note4, Redmi Note 2. Illetve noname kínaiak.
-
Ájvé
veterán
válasz
pinnacle #118132 üzenetére
Redmi Note 4 5,5"-os, szóval kicsit nagyobb, de 3/32-es.
Inkább 80k körül van még Moto G5 Plus még, ez 5,2"-os, de majdnem ugyan akkor mint a Redmi Note 4. -
-
DS39
nagyúr
válasz
pinnacle #98085 üzenetére
a telefon funkciók híváskezelés/sms szerintem 5 col / 720p-s kijelzőn jól vannak megoldva, elég nagyok, az ikon felirat lehet ehhez képest valóban kisebb, de ha nem gyári launchert használsz (ami általában ajánlott), akkor lehet ezt is állítani, ikon designt, szöveg színt/méretet.
egyébként ha a kisebb telefonméret preferált akkor a Lenovo-k közül érdemes keresgélni, illetve a linkelt Samuk is jók lennének csak aránytalanul drágák.
-
jeni
félisten
válasz
pinnacle #68480 üzenetére
több ram miatta esetleg a Samsung Galaxy SIII i9305 ami 2GB RAM van benne,de hátránya,hogy nincs benne rádió.
Esetleg a Samsung Galaxy ACE4 ami veri a felsoroltakat SOC-ban ráadásul 64 bites. Nem lagol,és esély van rá,hogy kap Lollipop rendszert.
Még érdekes lehet neked a Huawei G620s jobb kijelzővel u.a SOC mint a ACE4,illetve a honor 3C nagyon jó kijelző,nagy méretben és 2GB belső ram. Hátránya lehet,hogy frissítést még nem jött ki rá a KiT-KAT.
A jelzett Motorola G is jó,de az nem magyar menüs,és azt hivatalosan nem forgalmazzák itthon a boltokban.
Flind
az edigitalban van még onnan rendeld meg,míg van a boltokban!
-
Flind
senior tag
válasz
pinnacle #68480 üzenetére
Samsungból az S3 Neo jobb választás, de inkább a Motorola Moto G (2014)-t mondom.
(#68470) Devas: Köszi, akkor sajnos marad a Media Markt, mert karácsonyig meg kéne lennie, csak ott ugye (ezt is) aranyáron mérik, alapból 80k, így nettó is 65k lesz.. De legalább van raktáron, fehérben is, mert tesóm olyat szeretne.
-
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #32142 üzenetére
Megvettem az LG L7 II telefont, kértem, hogy ne bontsák fel, kaptam hozzá Telemaxos garancia papírt, és a dobozban is benne volt az LG garancia. Jó, hogy az LG-nél azt mondták, hogy nincs benne, hanem külön adják.
A telefon tettszik, de sajnos van 2 hibája.
-Nagyon könnyen melegszik, és ilyenkor automatikusan leveszi a fényerőt. Napos helyen ez elég zavaró lehet.
Ez a melegedés, minden több magos telefonra jellemző vagy csak az LG-re? Talán majd frissítéssel javítják, most ez van rajta.
-Nem működik a MobileVoip. A hívott fél csak hörgést hall. A CSipSimple viszont jó, csak később ha korlátozzák a Voip hívást, lehet, hogy csak a MobileVoip fog működni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #22473 üzenetére
LG L5 II lett a végén. A képminősége nagyon jó, oldalról sincs színtorzulás (mint az SII-nél) csak fakul. A fehér, fehér, a szürke, szürke.
Airdroid, MobileVoip, Whatsapp, Facebook, Instagram, Térkép van rajta. Akadás nélkül megy minden, 120MB szabad hely van.
Egy kisebb gond van, kicsit sorjás a bal oldala, de nem vészes.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy tudnék képernyőmentést csinálni, illetve a kezdőlap gombal, hogy lehet felvenni a telefont. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pinnacle #22504 üzenetére
Így van, csak mikor leáll ez az, meg belassul a kevés RAM miatt, na az a szívás. S Advance jó választás, nem olyan gyenge, és azért én eljátszogattam rajta, és az említett alkalmazások is biztos mennek.
Hát típushiba talán az AMOLED, de ha lesz vele valami, a futár jön, cserélni, és nem lesz gondod. Ezért gyártói garisat érdemes venni.
-
Tyer
őstag
válasz
pinnacle #22495 üzenetére
Advance-nél drágább, és butább. Párom Advance-et használ, és elég jó (ezért eröltetem
)
Én HTC párti vagyok, de el kell ismerni, hogy az Advance jobb, mint a Desire X.
512 RAM-ra meg annyit mondok, hogy: volt kolléganömnek Xperia J-je volt/van (1G-s proci 1 mag, 512 RAM), azt sem tudja mire valo az "okostelefon", és nem volt elég a RAM. Lehet, hogy ez csak J probléma, mivel ha jol tudom elég ratyi telo...
Ha 512 lehet valami tiszta szoftver kénem, nem gyártoi UI. (SENSE, TW) -
pit stop
addikt
válasz
pinnacle #22478 üzenetére
Beszerzés szempontjából nem elhanyagolható, hogy Sola Telenornál, U pedig Vodánál és T-nél volt kapható.
U: Előlapi kamera pozitív, fiatalnak ledsáv.
Sola: előnye NFC, és hogy bővíthető.
Eléggé különböző egyébként dizájnban, így lehet úgy lenne legegyszerűbb dönteni
Bármelyik telefont is választja - ha valami gond lenne a telefon topikjában segítségre lel - akár rajtad keresztül. -
Bkrisz9
őstag
válasz
pinnacle #22478 üzenetére
A sola topicban irtak valós problémák és nagyon sokaknak jönnek elő sajnos. Meg lehet szokni és akkor egész jó kis telefon. Sőt alap szintű mókolással a hibák is kiszűrhetők
A nagy probléma a telefonos rész. Arra nem sok megoldás van. Eddig nekem csak a CM ROM oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest