Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
-
Laca0
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ, megértettem! A nagyobb mindig jobb, még ha nem is feltétlenül lesz rá szükség Akkor a 128GB-os lesz.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
lenox
veterán
válasz amalthea89 #147393 üzenetére
Gsmarena photo compare tooljaban a redmi note 8 pro 16 mp moodban eleg gyengenek tunik. Nem tudom, hogy ez meresi hiba, szoftverhiba vagy mi, biztos, hogy ennel jobbat tud, de erdemes utananezni, hogy mitol van, ha van esely, hogy olyan lesz, azt nem vennem meg.
-
amalthea89
újonc
Sziasztok. Nem tudok dönteni. Xiaomi redmi note 8 pro vagy mi 9 lite? Ami fontos: üzemidő, fotózás, zene.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok!
60-70 Ft korul keresek telefont. Galaxy S9+ es Mate 10 Pro kozott gondolkodok. Hosszabb tavon melyiket erdemesebb megvenni? Ha jol tudom, kijelzoben nagy kulonbseg nincs, akku idoben egyik sem rossz. Szoftverezettseg szempontjabol melyiket erdemes megvenni?
Üdv.:M.
-
MODERÁTOR
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlásán agyalok. Az előző telefonom egy Oneplus 3 volt, jelenleg pedig egy Oneplus 6-ot nyúzok. Nagyon gondolkozom, hogy megmaradjak ezen a vonalon és egy Oneplus 7 pro-t vegyek. Az első kérdésem az lenne, hogy ez jó döntés lenne-e? A másik kérdésem pedig, hogyha azt a telefont venném akkor ez a gearbest oldal mennyire megbízható? Csak mert azon az oldalon egy 8/256gb-os verziót tudnék venni az eredeti oldalon lévő 6/128gb-os árán.
Előre is köszi a segítséget! 😊 -
Ájvé
veterán
válasz Norbi. #147384 üzenetére
Nyugta az oké (bár ez is érdekes lenne online rendelésnél), de garancia jegy nem igazolja a vásárlást, szóval ha itthon bejegyzett cégről van szó akkor bizony köteles számlát adni. Alig néhány kivétel van Magyarországon mikor nem kell számlát adni. Turbadonak meg van magyarországi leányvállalata, Tubado.hu Kft. Innentől nem igen lehetséges hogy nem ad számlát.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Fiamnak vennék egy Redmi Note 8 telefont de nem tudom eldönteni, hogy kell-e neki 128GB-os tárhely vagy elég a 64GB is. Ez a telefon SD kártyával is bővíthető a 2 SIM mellett is. Viszont úgy tudom, hogy app-okat nem lehet áttenni rá, így az alkalmazásoknak csak a belső tárhely használható.
Nekem kb 100 app van a telefonomon, így is a tárhely fele 34GB szabad marad.
Eléggé tájékozatlan vagyon azon a téren, hogy egy mai fiatal milyen játékokat használ egy ilyen telefonon és azok mennyi helyet foglalnak.
A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Norbi.
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz jozefgucci1 #147372 üzenetére
Számlát magánszemélyként is kapsz, vagyis kötelesek minden vásárlás alkalmával (kétlem hogy Turbado ne adna). Garanciát is általában ez alapján érvényesítik.
Azért nagyon meglepődnek ha ilyen netes vásárlásnál nem adnak számlát. -
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
50 ezer környékén néznék apámnak telefont.
Újat néznék.
Vodánál vagy kártya függetlenül
Éppen best-buy telefont .
Alapvető felhasználás mint egy középkorú férfiember telefonál, youtubeot néz rajta. A legfontosabb hogy menjen rajta a snapszer app.
Közepes méretű készüléket keresek.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
István -
nyisziati
veterán
válasz Oldman2 #147378 üzenetére
Persze, tessék egy lista.
A keresőfeltételek szabadon változtathatók, most csak a kívántakat raktam be, plusz a magyar hálózatokat és 100 ezer antutu pontot. Ja meg hogy 18 hónapnál frissebb kiadású legyen.
Galaxy A40, A50, A70, A90, A9 (2018), HTC U11, Sony Xperia 10plus, XZ3.
Nagyjából ezek a potens jelöltek.[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
Van ez a Redmi Note 8T készülék, amit ajánlotok is eléggé.
Létezik-e hasonló készülék, amiben van NFC és Dual SIM használata mellett is lehet bele SD kártyát tenni? -
st6969
őstag
Üdv
80ezres büdzséből van most jobb telefon, mint a Xiaomi Mi 8 6/64GB? Fotózás, üzemidő, NFC a legfontosabbak. -
StLui
veterán
a kettő ugyanaz, csak az változik melyik árat árulja el előbb. Régen is ment: számla kell: ja akkor plusz áfa
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sungoo
addikt
Most írtad le, hogy számla nélkül olcsóbb volt. Még most is ez van.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Norbi. #147371 üzenetére
Az addig rendben is van ,de mint írtam ha számlára veszem már akkor drágább mint magánszemélyként Anno a régi időkben ment ez csak fordítva , hogy ha nem kel a számla olcsóbb volt most már odáig jutottunk , hogy számla esetében drágább ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Norbi.
őstag
válasz jozefgucci1 #147370 üzenetére
Cégként nem minősülsz fogyasztónak, így jótállást nem kötelesek adni, csak szavatosságot.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok ez a Turbado is egy inkorrekt cég ám. Most akartam onnan telefont rendelni és mikor már kiválasztottam mindent kérte , hogy cégre vagy magánszemélyként veszem e ? Amennyiben cégesre vásárolok 1 .nincs gari és drágább mint a kiírt ár +5 ezer
2. 90 nap gari + jóval drágább .
3.1 év gari +pofátlanul drágábbEz mennyire legális ? Gondolkodom , hogy feljelentem őket
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dr.NX
addikt
válasz Peterhappy #147368 üzenetére
Mármint ennyiért lehetett kapni, amíg el nem kapkodták, úgy saccra reggel fél 7-ig.
Elfogadom a sütiket.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Honor 10 50k-ért jó vétel?
Telekomék adják ma ennyiért.Feleségemnek szeretnék egy normális telefont, Huawei P8-t váltana, ahogy olvasom, ez tudásban kb. a P10 és a P20 között lehet.
Tudás, leírás alapján nagyon szimpatikus, ár/érték arányban nagyon jónak tűnik, de olvastam negatívumokat, szoftver-problémákat, melegedést és ahogy néztem, az itteni topic is nagyon kihalt.Az EMUI-t kifejezetten megkedvelte a Zasszony, ezért is gondolkodtam ezen a vonalon (és nem pl. Xiaomi-ban).
Ennyiért (esetleg nagyon max. 60k-ért) van esetleg ennél jobb vétel normális (nem sufni és nem külföldi) forrásból?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
2 telefonról szeretnék érdeklődni
75-ét a p30 lite jó választás lehet? És a nova 5 megéri a 130-at?Crias
-
-
-
ZP67
tag
Sziasztok!
Lassan el kell kezdenem gondolkodni az XZ1C utódlásán...:-(
Van az A40-nél kisebb, használható Androidos telefon? (S10e alig kisebb, cserébe drága)
Várható esetleg ilyen? (úgy olvasom, az A41 is nagyobb lesz)Akár kínai rendelés is szóba jöhet, jó lenne 100 alatt megúszni.
Köszi előre is az ötleteket!
Üdv,
ZP -
t72killer
titán
Kapom a gearbest hírlevelet, email-es személyre szóló akciós linkeket küldenek, pl:
Oneplus 7: 388$, 7T: 486$ (mindkettő 256GB-os)
Xiaomi Mi 9T: 278$
+12$ a postai nyomkövetés/biztosításEzeknél ugye macerás a gariztatás, de elég ütősek az árak, főleg, hogyha van egyéb kupon, azt is be lehet vetni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Shinnokina
tag
válasz sharp4 #147357 üzenetére
ezt hol olvastad? Én is utánanéztem és sehol nem írják, hogy *biztosan* google-lel fog érkezni, csak azt, hogy lehet, de nem tudni biztosra, az egész csak spekuláció. https://pcworld.hu/pcwlite/huawei-p40-pro-okostelefon-bemutato-2020-270955.html TechRadar ugyanezt írja.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
sharp4
őstag
válasz Shinnokina #147355 üzenetére
Amúgy pont a napokban jelentették be, hogy Google szolgáltatásokkal fog érkezni, természetesen addig bármi megtörténhet.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
-szabi-
addikt
válasz #40993792 #147311 üzenetére
Hi
A tanácsokat köszönöm.
Közben méret alapján néztem telefonokat.
Azzal a feltétellel, hogy legalább 3/32GB memória legyen és ne mediatek soc ezek maradtak fenn:
Samsung A40, 144mm.
Samsung A20e, magassága: 147mm.
Alcatel 1S, magassága: 148mm.
Nokia 4.2, 149mm.
Többi mind átlépi a 15 centit.
A40 még tetszene is, de az ár mérséklődhetne picit.
A20e a legdrágább és mobilarena teszt ezt írta: rendszersebességet tekintve a Nokia 4.2 már mosolyog rajta.
1S esetén nem ismerem a benne lévő soc-t.
Jelenlegi 735-s telóm 135mm magas.
Legközelebb boltban megnézem ezeket is, hogy mennyit számít a kisebb méret.Figyeltem az emberek telefontartási szokásait (bevallom könnyű volt mert, utcán, villamoson stb. mindenkinek mindig a kezében van a telója), legtöbben kettő kézzel fogják.
Egykezes tartással olyanokat láttam akik nem átfogják a telefont hanem az ujjaikkal alulról támasztják (egyensúlyozzák), de ez nem tűnt túl stabilnak így könnyű leejteni.
Enyémet át tudom fogni és hüvelykujjal még kezelni is tudom.Van egy olyan kósza sejtésem ha új telót akarok végül az én használati szokásaimnak kell változniuk.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Huawei P20-at cserélném le. Ami eddig megtetszett az Xiaomi MI9 és Xiaomi MI9 SE. A kompakt mérete miatt az utóbbi tetszene a legjobban. Érdemes rá lecserélni? A két Xiaomi készülék között milyen különbségek vannak?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
t1
addikt
Sziasztok. Céges számlára vásárolnék telefont a [link] Smartshopból szabad vásárolni?
-
juuzer
addikt
-
juuzer
addikt
válasz AssAssynn #147329 üzenetére
Szia!
Xiaomi Mi A3 (igaz HD képernyő, de van fehérben),
Redmi Note 7
Mi 9 Lite
Samsung Galaxy A40/A50 (ez van narancssárgás szinben is)
Xiaomi Mi 9 SE (lilában is kaphatóÖÉn ezeket mondanám. Most igy fejből több csajos szinű telefon nem ugrott be viszonylag elérhető áron belül, majd a többiek még kipótolják a listát szerintem.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Megbízható androidos telefont keresek 100 ezer Ft alatt, ami nem üveg hátlapos, illetve súlya sem súrolja a 200 g-ot. Létezik még ilyen?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Asszonynak szeretnék telefont karácsonyra.
Ezeket kell, hogy tudja, a többi nem számít:
- nagyobb kijelző (kb 6")
- jó hátlapi kamera
- csajos szín (tehát nem fekete, nem kék, hanem piros, rózsa, arany, fehér)
- olcsóMit ajánlanátok?
Aki hiányolna több információt: tényleg csak ennyi a kritérium. A legolcsóbb telefon, ami megfelel a fentieknek, az nekünk tökéletes lesz. Köszönöm.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
apholyon
aktív tag
válasz Dareiosss #147243 üzenetére
Köszönöm!
Honor 20 Pro és Mate 20 Pro közül melyiket vennétek? Különben a Nova 5T kihúzva? Elsődleges szempont a kamera.
Illetve bizonyára kasu vagyok, de honnan szedjek kupont az Alzahoz? Nálam kedvezménnyel is 140k fölött van..
Köszi előre is!Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
t72killer
titán
Kérdés: a oneplus 7-ben számíthatok ugyanakkora OTG(USB)-sebességre gyors külső SSD-vel párosítva, mint a 7T-ben? Üzemidőben mennyiben maradhat el a sima 7-es a 60Hz-re visszafogott 7T-től?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Tomi0703
addikt
válasz TunerJoe #147283 üzenetére
Én is az A3 felé hajlok.
(#147295) nyisziati: Nyomkodtam mindkettőt. Brutál puritán One a MIUI után. De a Note7 meg bazinagy, a kamerája is szarabb és csak IPS.
Mi 9 Lite volt az eredeti elképzelés, csak aztán jó áron hozzájutottam a Note 7-hez meg az A3-hoz, így lettek ezek a jelöltek. SE nem játszott, túl pici az akksija.
A3 lesz aztán valahogy majd megszokom.Köszönöm Uraim!
-
Ájvé
veterán
válasz #20238798 #147316 üzenetére
Van aki szerint nem olyan vészes a HD felbontás se, de nyilván jobb lenne ha személyesen megnéznéd vásárlás előtt. Viszont mivel játékra kell a HD felbontás pont előny lenne, tesztekben azt emelték ki, hogy alacsony felbontás miatt nagyon jól futtatja a játékokat (negyed annyit kell számolnia ügyebár, mint FHD-n), szóval ebből a szempontból meggondolandó lenne neked a Mi A3. Kamerája is elég jó az A3-nak, Mate 20 Litenál szerintem biztos jobb.
-
TeeJay
félisten
válasz #40993792 #147309 üzenetére
telefont 1kézzel telefonálásra használok max, ha gépelni kell két kézzel könnyebb vagy hangban
persze buszon is látok mai napig olyat aki egyesével pötyögi a betűket ahelyett hogy használna normális billentyűzet alkalmazást ami megjegyzi hogyan szoktál "írni" és 2 betű után feldobja mire is gondolhatsz...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ájvé
veterán
válasz #40993792 #147309 üzenetére
Akkor ő halmozottan hátrányos helyzetű a mai mobil iparban, nincsenek egyszerűen ilyen kicsi készülékek manapság. Már a Sony se nagyon gyárt ilyen kicsi készülékeket. Samsung A40, de ez közép kategória alja. Akár elfogadjuk akár nem, ez van.
Shinnokina:
Nem nagyon hiszem hogy olyan nagyon lenne rá igény, ha igazad lenne akkor a Sony nem ment volna szinte tönkre, hanem hülyére kereste volna magát a felső kategóriás kompakt készülékeivel.Viktor0610:
Van egy kezes mód, de szerintem ha nem tudod megfogni rendesen a készüléket mert olyan nagy akkor nem sokat ér, de lehet tévedek, ki kell próbálni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Shinnokina
tag
válasz TeeJay #147308 üzenetére
igény van rá, sokaktól hallom, de az emberek mindent is szeretnének a kis méretbe belezsúfolni. Legyen kiemelkedően jó az üzemideje, de a mérete meg legyen 4 inch... aha Meg legyen benne NFC meg infra meg ló*** is azért! Valamit valamiért. Nem lehet az összes modern chipet meg nagy kapacitású akksit belezsúfolni egy kis házba. Ha meg kicsi és nincs benne a legújabb technológia, akkor mi értelme van az egésznek...? Én speciel örülök neki, hogy leszoktunk a 4.5 inches kijelzőkről... Nekem kis kezem van, de állandóan félregépeltem azokon a pincúr billentyűkön. Még a mostanin is kicsi nekem a billentyűzet, nem kényelmes... Ráadásul ki akar miniatűr képernyőn videókat nézni...?
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
-szabi-
addikt
Hi
Ma körbetapicskoltam redmi 7, 8 és ezek note verzióit, mint érdeklődésre számot tartó telefonokat.
Egy kézzel bánni vele, nekem körülményes.
Eléggé elment a kedvem.
Kisebb telók már nincsenek?SZERK: most egy nokia 735 van.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, hogy 150k körül a Huawei P30 vagy a Samsung galaxy S10e lenne a jobb választás. Igaz, a samsung drágább ennél, összességében egy 25e Ft-tal többe kerül mint a P30, viszont valamivel erősebb a hardvere, barátnőmnek lenne véve így a mérete kompaktosabb (főleg, hogy egy iphone 6s-t váltana), értéktartása jobb, a kijelzője pedig talán szebb mint a P30-é (a színarányokra gondolok, tudom, hogy a felbontás magasabb valamivel a P30-ban, de szerintem ezek észrevehetetlen különbségek).
Ugyanakkor a P30 mint írtam jobb árban, nagyobb az akksija, ugyanolyan gyors is, talán az ujjlenyomat így a képernyőben kényelmesebb helyen van, ellenben nincs vezeték nélküli töltés (és IP68-as védelem sem), nagyobb maga a készülék, no meg én kicsit tartok attól, hogy az android 10 után nem fog több frissítést kapni, pedig úgy 3 évre terveznénk a választott készülékkel. Ja és 2 simmel használnánk, de gondolom azt mindkettő egyformán "jól" kezeli.
Ti melyiket ajánlanátok ezek fényében?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz dnielr #147300 üzenetére
Mert mi van a méretével? Ne a kijelző méretét nézd, hanem a készülékét.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9642&idPhone2=6456&idPhone3=7242Elfogadom a sütiket.
-
juuzer
addikt
válasz solyomb #147301 üzenetére
Ha esetleg kicsit rászánsz még, akkor Alzánál kuponozva elég olcsón elvihető pl egy Mi 9 SE. És az méretben is közelebb áll az ideálishoz.
60-70k között pedig van Galaxy A40, igaz nincs nagy akksija, viszont ha a méret fontosabb, akkor inkább azt mondanám a honorok helyett.
Vamos a la playa.
-
solyomb
tag
Sziasztok,
Feleségemnek néznék új telefont eddig xiaomi redmi 4x-t használt.
~60k huf
Minél jobb üzemidő és kamera a fő szempont, illetve hogy ~150mm körüli legyenRedmi 8 volt az első opció, de ott a kamera nem túl meggyőző, illetve honor 10 / 20lite amikkel most szemezek, de bármi egyéb javaslat jöhet!
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest