-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sharp4 #178125 üzenetére
Amíg egy A-s Samsung 1-2 év múlva dadogós lesz, egy iPhone SE döccenés nélkül fog menni 4 év múlva is, ha abból indulunk ki, hogy a 2016-os SE még mindig teljesen használható. Persze kinek, mire vsn szüksége, de ami pillanatnyilag olcsóbb, az hosszú távon lehet drágább.
-
-
batai15
félisten
válasz
sharp4 #175819 üzenetére
Ez alapvetően nem igaz. 90-120hz kijelző az általános , általában hosszabb üzemidő , kamera sem feltétlenül roszabb mint a régebbi iphoneok esetén meg lehetne sorolni. Ami nyilván hiányozna a kezes stabil rendszer apple pay és faceid.
Durván elszálltak az árak és sok emberrel ellentétben addig nyújtózom ameddig a takaró ér. -
-
-
-
válasz
sharp4 #170090 üzenetére
Ez csak használat közben derül ki.
Nekem egy hónap után lett elegem abból, hogy sok féle módosításra, személyre szabásra, amit droidon megszoktam, az volt a válasz, hogy ez iOS, ez ilyen.
Szóval én a Mi 11 Ultrát mondanám, de az is igaz, hogy durván felmentek az árak a Xiaominál. -
Kawauso
aktív tag
válasz
sharp4 #169817 üzenetére
Remek kilátások elé néznek az emberek, ha úgy kell készüléket venniük, hogy kapnak egy doboznyi csalódást, de optimistán felvehetik a "majd javítják a problémákat" mentalitást. Még véletlenül se merjék többen leírni, hogy milyen hibákba és kellemetlenségekbe futhatnak bele, ami belerondíthat az élménybe. Biztos szakértő kezekben van a probléma orvoslása, ha már közel 3 hónap alatt a kínai és a globális változat között még mindig távol a fény az alagút végén.
-
-
Shinnokina
tag
válasz
sharp4 #147357 üzenetére
ezt hol olvastad? Én is utánanéztem és sehol nem írják, hogy *biztosan* google-lel fog érkezni, csak azt, hogy lehet, de nem tudni biztosra, az egész csak spekuláció. https://pcworld.hu/pcwlite/huawei-p40-pro-okostelefon-bemutato-2020-270955.html TechRadar ugyanezt írja.
-
almi
senior tag
válasz
sharp4 #136246 üzenetére
Hm, köszi, ezt az oldalt nem ismertem, egész jó áron vannak a telefonok.
Így viszont lehet, hogy a Xiaomi Redmi Note 5 vagy a Xiaomi Mi A2 közül fogok választani.
A Mi2 újabb, erősebb, ahogy néztem.Melyik lehet a jobb választás?
Gondolom kb. ilyesmin dől el, hogy 3.5 jack, FM rádió, stb. -
akaido
addikt
-
Stanbacsi
tag
válasz
sharp4 #129912 üzenetére
Szia!
Árukeresőn beírod és meg tudod nézni hol a legolcsóbb.. Valahol csak egy bizonyos szín olcsóbb. Sok féle variáció van árban. Nekem speciel nem érné meg a Honor 10-el szemben. Viszont ezt a döntést biztos befolyásolja, hogy most is Honor tulaj vagyok.
De szerintem amúgy is Honor...
-
Pano
addikt
válasz
sharp4 #125876 üzenetére
Felső középkategóriát hasonlítok, abban van inkább "tapasztalatom".
Volt egyszer iPhone-om, szerettem is, de az előnyei ellenére folyton azt éreztem, hogy egy telefon nem ér ennyit. Anno, amikor megjelent az S7, azt is volt alkalmam egy hétre kipróbálni, azt mondjuk nem szerettem, pedig mindenki odáig volt érte. -
atomchicken
tag
válasz
sharp4 #118684 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Mérlegelni fogok, hogy melyik legyen.
Konkrét problémám nincs a Xiaomival, sőt személyes tapasztalatom sincs.
Talán annyi, hogy bemutató készülék kiprobálása során az EMUI annyira nem jött be, 5 éve stock androidot használok (CM és LineageOS).Ha a Xiaomi Mi A1 nem lenne 5.5"-os és 155mm, akkor lehet megérné számomra a stock droid a felárat, de emiatt kiesik.
-
MM
őstag
válasz
sharp4 #113533 üzenetére
Nekem már egett be kijelző a sok Waze-tól (nagy gombok).
Az oké, hogy cserélik, de egyrészt macera (mit használsz addig, 2x újra lakni/csere), másrészt S7 pl mivel Samsung, vagy aranyárban veszed 2 év garral, vagy Gsm boltból, de akkor 1 év után vehetsz újat, vagy nem használsz GPS-t?
Miközben pl. P9-et megkapod GSM boltból 3 évvel, és egyébként sem ég be, de Honor8-at vagy HTC 10-et is 2 évvel.
Én ezt mérlegeltem és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest