- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Chereiose #88622 üzenetére
Bőven jó ma is, ez "régi és elavult" dolog nagyon rossz szemlélet (lehet 2 éves és vannak nála jobbak is már, de egy 2 éves csúcsmodellről beszélünk, ma is jelennek meg készülékek azzal a SoC-al, pontosabban egy kicsit újabb változatával a 801-el ami Z3C-ben is van és gyakorlatilag elenyésző mértékben jobb nála).
G3-nál persze, hogy gyorsabb, szinte alig erősebb S801 van a G3-ban és egy QHD kijelzőt kell meghajtania, szemben a G2 FHD-vel.
Ha nem tévedek 6.0-át is meg fogja kapni a készülék, szóval szerintem nem igazán lehet panasz rá."Esetleg a 4-8 magos, 5-ös kijelző,legalább 2 giga ram és 140x71 milinél nem nagyobb kategóriából mit ajánlanátok,ha a G2 nem nyerő?"
Ártól függ. Egyébként meg Honor6, SoC ugyan kicsit gyengébb (GPU, processzor azért van olyan jó ebben is), de jobb a kamerája, 3GB RAM, jó üzemidő, jó támogatás.karcsi3:
Igen megéri a plusz pénzt. -
tomp
félisten
válasz
Chereiose #44532 üzenetére
Csütörtökön vettem meg az SP-t. Nagyon jó telefon. Rendes anyag minőség. Oldalt alumínium keret van. Az egész telefon minőségibb érzetet ad. Vásárlás előtt több napon keresztül nézegettem e két telefont. S4 Mini után jobb volt megfogni a Sony-t. A TouchWiz is egyre borzasztóbb...
-
válasz
Chereiose #44630 üzenetére
a szolgáltatók hivatalos gyártói garit adnak, a samsung készülékek esetén alapban 12 + 12 hónap (az első 12 hónap a tartozékokra is vonatkozik, a második 12 hónap csak a készülékre), illetve a my samsung beregisztrálásakor adódik még + 2 hónap, de a prémium garihoz javasolt is a készülék regisztrálása.
iphone esetén 12 hónap. -
Cunc
tag
válasz
Chereiose #44551 üzenetére
De úgyis kiperkálod még az előfizetésbe. És drágábban veszed meg a szolgáltatóknál. Bár mondjuk attól függ mire használod, ha a munkád elhasználja azt az előfizetéses kereted havonta x ideig, akkor megér 50 ezret. De speciel én feltöltőkártya híve vagyok, mert keveset telefonálok és sokat netezek és akkor minek fizessek havonta fix összeget.. Nem azt mondom, hogy rossz telefon, mert nekem is tetszik meg nagyon minőségi, de nekem nem érne meg ennyit.
-
Cunc
tag
válasz
Chereiose #44545 üzenetére
iPhone-t ne vegyél mert nagyon rossz ár/érték arányba.. És ha már iPhone, akkor mindenképp 5 vagy 5C, 5S. Mert nagyon gyenge a 4. Már fél napig sem bírja az aksi meg full elavult. És 100.000 forintot úgy nemér ahogy van... 50 ezret azt mondom megér, de a mostani ára nevetséges. De az összes apple terméknek nevetséges ára van. Ott kezdődik, hogy nem is a te magyar pénztárcádra lett szabva a telefon. Meg az egész apple termék arzenálja nem a magyaroknak van kitalálva. Ez ugyanolyan mint a Starbucks, Amerikaiaknak olyan egy ezer forintos starbucks kávé, mint nekünk egy 200 forintos... Szerinted miért van annyi turista Magyarországon?
-
takacsbotond
őstag
válasz
Chereiose #44545 üzenetére
Iphone 4s-et én már nem vennék (sőt, egy Iphonet se), eléggé lejárt lemez már, drága, és nem tud semmivel többet nyújtani mint egy negyede (!) annyiba kerülő Androidos gép.
Jelenleg 4.3 fut az SP-ken, de valamikor nyárra ígérik a 4.4-et is rá.Szoftverfrissítésekkel a Sonynál sosem fukarkodtak... -
válasz
Chereiose #44027 üzenetére
gyorsaságban/gördülékenységben nem jobb, egyik androidos telefon sem jobb, más szempontokból meg mindegyiknek van előnye és hátránya is, ezt meg már felhasználója válogatja, hogy mik a fontos szempontok számára.
nekem az iphone 4s után nem véletlenül maradt ki az iphone 5, és lett xperia z majd s4, de most kacérkodom az iphone 5s megvételén.
sok funkció hiányozni fog, amiket most az s4 ad, iphone/ios alatt meg nincs, de minden a kompromisszumokról szól, mivel tökéletes telefon nincs, ami mindenben jobb lenne bármelyik másiknál.
eltérő oprendszerrel pláne nehéz összehasonlítgatni a telefonokat, mert a hardver nem minden. -
w333
félisten
-
pit stop
addikt
válasz
Chereiose #43934 üzenetére
Nagyon mást nyújt a kettő készülék. Gördülékenyebbnek mondták One-t akinél volt mindkettő, de kamerában elbújik pl - és még sok egyéb tényező van, attól függ neked mi a fontos belőlük. Kérdés mennyiért tudnád szerezni, sokkal többet egyik sem ér összességében másiknál.
-
válasz
Chereiose #43911 üzenetére
kijelző, kamera, ram, cpu, gpu, minimum dupla belső tár, extra szolgáltatások, extra érzékelők, jobb prémium támogatás (a minihez csak garis futár adott, aki el- és visszaszállítja a készüléket, a nagytestvérhez pedig direktben a szervizes megy ki házhoz, aki ott háznál javít), jobb szoftveres támogatás, és még lehetne sorolni...
-
motoflug
őstag
-
-
agabe
addikt
válasz
Chereiose #33610 üzenetére
5c az iphone-tol kicsit dragabb lesz, de par honapos sima 5-ost mar boven kapsz (ha hasznalt is jo)
Tok mindegy melyik rendszerbol veszel keszuleket a magasabb kategorias androidosok , vagy wp telok es az iphone kozott szerintem leginkabb hasznalati szokasi kulonbsegek vannak...nomeg a meret.
Ha nem szereted a lapatokat akkor android, de meg wp is kiesik.
Ha pont a kissebb kijelzot nem kedveled, akkor iphone esik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest