Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
válasz BoneDragon #143696 üzenetére
Mivel nem kevés pénzről van szó érdemes normálisan végigcsinálni.
Makulátlan állapotban legyen a teló.
Természetes fény alatt is meg legyen nézve rendesen.
Hivatalos helyen legyen véve és legyen rajta még legalább fél év gyártói garancia, így kevésbé gond pl ha kijönne rajta odahaza, hogy nem veszi rendesen a töltést vagy telefonálás közben recseg a hang stb...
Pár soros adásvételit is írnék azért.
Ahogy már írták jobb ha nem előfizuhoz vették.
Ezeket sorra veszed használtan nem a legolcsóbbak között fogod meglelni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz BoneDragon #143696 üzenetére
Pl nem árt tudni előfizuhoz vették-e, mert ha nem fizetik az előfizut, tiltják a telót.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
BoneDragon
veterán
Én lehet lemondok a Mi 9T-ről, ebben az árban már lehet kifogni S9+ is akár használtan. Mire kell figyelni használt telefon vásárlásánál? Mivel ajándék lesz, nem szeretném ha átvernének.
-
MODERÁTOR
-
taxi
aktív tag
Mi 9, vagy P20 Pro?
Ez itt a kérdés.
Szolgáltatóknál miért nincs a Mi?Hakuna matata
-
Ájvé
veterán
válasz redwhite78 #143689 üzenetére
P20, fotóban is a legjobb ezek közül.
-
redwhite78
aktív tag
Udv, kineztem 3 telot. Szerintetek melyik eri meg ezek kozul leginkabb?
1. Huawei P20 (4/128 GB) - 100k Ft
2. Honor 10 (4/64 GB) - 83k
3. Samsung A50 (4/128) 85kSamsungban a frisebb szeria, az amoled es a nagy aksi tetszik, a tobbi eseteben pedig a fem vaz, erosebb cpu. Fotós kepessegeiket nem ismerem, de normal nappali fenyviszonok es esti szobai vilagitas mellett azert hasznalnam gyakran.
Illetve ha egyik sem, mert van jobb ajanlat (xiaomi kivetelevel) max. 100-ig, akkor mi az? Koszi.[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
brugo
aktív tag
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Utes viz es porallo telora volna szuksegem.
100e ft kornyeke +- 10e ft
Lenyeg h hasznalhato legyen hivasra es 1 - 2 dolgot megnezni neten ennyi. Se messenger se fb se ilyesmi nemlesz.
Os szinten mind1
Ujat es belfoldAhogy olvasgattam Samu A40 bumper kerettel es foliaval ajanlott v esetleg mas telefont ugyan ebben az osszeallitasban?
Koszi
Erwin -
brugo
aktív tag
Milyen Telot vegyek ha engem nem erdekel se foto se video csak az ,hogy a Youtub-rol hallgassak zenet, interjukat, radioadast ?
-
foxi69
tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék- Dual SIM-es készüléket keresek DIGI Mobil+Voda használatra, VoLTE és VoWIFI tudással.
- Árkategória. max. 100.000,- Ft.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan, lehetőleg gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2 évig nem váltanék.
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Telefonálás, chat, fényképezés (fontos lenne egy elfogadható kamera LG G4 után)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5"< <6,3"Köszönöm előre is!
-
Gömbike
senior tag
Édesanyám 77 éves. Két hónapja vett magának egy Huawei P Smart 2019 telefont. Előtte csak nyomógombost használt.
Sokat kirándul , a Facebookon szokta megosztani a kirándulás élményeit.
Egyszer kellett megmutatni neki a telefon kezelését, könnyedén kezeli most már.
Sohasem késő nekik elkezdeni.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
dik
őstag
válasz sfdrakex #143663 üzenetére
Ja igen és ismerős annyit még utólag hozzátett hála a jó égnek telefonálás közben meglehetősen halkan lehet érteni a másik felet ezért annyira nekik nem garantálja jó lesz. Ez valóban így van ezzel?
Esetleg Huawei fronton van valami jó vagy jobb esetleg?Nekem mi nem jött be sok minden. max. 2 nap üzem idő, brutális belassulás, halk volt az is telefonálás közben de nagyon, egyedül a kameráját dicsértem az okoskámnak... Szóval nekem nem jöttek be ezek a kütyük...
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Wallenberg
senior tag
Újracsomagolt kék Redmi Note 7 telefon 2 év garanciával 48.000 Ft.
https://turbado.hu/outlet/outlet--xiaomi-redmi-note-7-dual-sim-4gb-ram-64gb-blue-eu-r-ujracsomagolt?zenid=m6o7fiqbg8adk9lrgra03i22o5
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne szüleimnek valamiért minden áron okos telefont akarnak. Amit nem igazán értek eddig csak nyomkodós volt közel vannak 6X-hez így értetlenül állok előtte. A lényeg ki milyen tudna ajánlani valami nagyobb kijelzős kellene új készülék a lényeg hosszú távra valami nagyon megbízható készülék kellene és lehetőleg bírjon az aksija pár napot. Nem lesz extrém igénybe vétele az biztos. Én nem szeretem ezeket az okos csodákat volt, de nagyon megutáltam így nem tudom manapság mi számít elfogadhatónak és mi nem.
- Árkategória. mondjuk 50000Ft körül
- Használt vagy új? új lehetőleg...
- Hol vennéd meg? Ez egy jó kérdés nem tudom még garancia nem árt ha van rá és független legyen céges előfizus telekom kártya megy majd bele normál sim. Ott veszem ahol van jó alternatíva(akar külföld is szóba jöhet). Remélem majd ebben segítetek milyen lehetőségek vannak.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, jó lenne hosszú távra de ez manapság nem is tudom kivitelezhető-e így a best-buy szerintem ami szóba jöhet..
- Mire használnád? telefonálás, ismerkedés az okos csodával így internet és nem tudom még mit akarnak rajta, semmi extrém igénybevétel nem lesz az tuti.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy csak stabil legyen és ne lassuljon be és akadozzon világnak.Persze ne legyen egy agyműtét sem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Valami nagy kijelző kellene nekik a jó ismerkedésnek....
Nagyon köszönöm előre is a javaslatokat!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
brd
nagyúr
-
sakal83
addikt
válasz sfdrakex #143654 üzenetére
Minel olcsobb de megbizhato pld kell ami hetkoznapi hasznalatra ( telefon net ) kitart 3 evig minimum. Nem ismerem a felhozatalt igy irrealis arat sem szeretnek irni. Amennyiert lehet kapni a keret Egy lumia 640et valtana. Az 5os volt. Ennel nagyobb nem kellene persze ha van meg ilyen "kicsi"
[ Szerkesztve ]
-
szzimo53
tag
Sziasztok.
Xiaomi Mi 9 vásárolnék.
De keveslem a 3300mah akksit.
Van-e olyan teló amiben csúcshardver van és kb 4000mah az akksi és 100-150ezer ft az ára.
Érdemes inkább Mi 9T Pro/K20 pro vagy esetleg Huawei P20 Pro-t venni? -
sakal83
addikt
Sziasztok. Tanacsotokat szeretnem kerni hogy a lenti feltetelek menten milyen telefont erdemes vennem:
- 5 col max esetleg 5;5
-3/32gb minimum
-8 mag
- jo akku
- minel olcsobb de strapabiroKoszonom a lehetosegeket.
-
Norbi.
őstag
válasz Humbucker #143644 üzenetére
Ebbe szerintem felesleges belemenni, mindenki el tudja dönteni, hogy mekkora telefon való neki.
Én is a nagy telefonokat szeretem, 6.2"-6.4" alatt már nem vennék, mégsem kezdem el írni, hogy sosem értettem azokat, akik egérmozizni akarnak telefonnal, mire használja ki a hardvert, ha pöttöm a kijelző, satöbbi..
Volandy: Semmi baj nincs az Alzával, veheted nyugodtan onnan. Nem nagyon rémlik nekem se más készülék ekkora kijelzővel, érzetre az A70 jóval kisebb egyébként, mint a Max 3, viszont hardveresen is erősebb és a kijelző/kamera is jobb benne. Mindkét készülék jó, neked kell eldönteni, hogy kell-e a Max 3 mérete, vagy inkább az A70 tudása. Én az A70-ben gondolkoznék a több ram miatt.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
válasz Norbi. #143643 üzenetére
Nekem jó lenne méretileg egy 7" tablet, de még a 8" is, csak működjön megfelelően! Jelenlegi ASUS 2GB ram van benne, de kínlódás a használata! Azért gondoltam egy nagy kijelzős telefonra ezekben már 4-6 Ram is van! 10" már nagy! Akkor inkább marad ez! Egyenlőre! Esetleg megrizikózom az alzát.
-
volandy
senior tag
válasz sfdrakex #143641 üzenetére
Hát igen! Már én is keresgéltem, de nincs! 2GB rammal van, vettem is de nagyon gyengusz! Huawei MédiaPad van 4GB de az alzánál (alzáról elég sok rossz hír van)! Ipad Mini 5 van még, de arról meg nem lehet telefonálni!
Most látom, hogy Mi Max 3 sem kapható már itthon!
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek kapható itthon ezeknél nagyobb kijelzőjű telefon?
Samsung A70 (qualcomm snapdragon675, 6GB, 6,7", 164x76mm)
Mi Max 3 (qualcomm snapdragon636, 4GB, 6,9", 176x87mm).Melyiket érdemesebb megvenni böngészés, facebook, messenger, filmnézésre?
Amiket még találtam: a Huawei Mate 20X (kirin 980, 8GB, 7,2") és a Honor 8X Max(qualcomm snapdragon636, 7,12", 6GB) nem kapható nálunk!
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Melyik az az androidos teló, ami 40-50 ft-ért best buy? Nyilván hasznaltban érdemes gondolkozni? Ennyiért lehet olyat kapni, ami korrekt teljesítményt nyújt, nem akadozik állandóan és fotoban is ok?
Néztem a P20 lite-ot, de nem igazán győzött meg. Esetleg vmi xiaomi vagy más?
Előre is köszi a tippeket.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Humbucker
senior tag
A Redmi A3 4/64-nek gondolom jó kamerája lehet: 48 MP, f/1.8, (wide), 1/2", 0.8m, PDAF
8 MP, (ultrawide) 2 MP, depth sensor -
Alister71
nagyúr
válasz lenox #143625 üzenetére
Én a Samsung új A sorozatából hasonlítottam össze párat egy S7 edge-el. A gyári kamerát használva, 4:3-as felbontáson, ahol használja a bayer szűrőt.
Ugyan arról a témáról csináltam fotókat. Az A széria szinte mindenhol fele olyan sebességű zárat használt, ugyan olyan iso mellett, mint az S7, ezaltal a képek sokkal szintelenebbek és be vannak égve.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
sfdrakex
nagyúr
válasz lenox #143620 üzenetére
Így van. Azért van a topic, hogy kérdezhessen aki venni akar, és mások leírják neki a tapasztalatukat. Szerintem jobb egy 1 éves csúcs, mint egy új közepes. Ennyit írtam, ez az én véleményem, a kérdező kap infókat, majd eldönti neki mi a jó.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
brd
nagyúr
válasz sfdrakex #143575 üzenetére
Speciel Xiaomi Mi 9-en nem lehet kikapcsolni. Root nélkül akármit csinálhatok, a böngészőben pl. felveszi a háttér színét a notch melletti terület. (Persze pontosítani kellene, hogy ki mit ért kikapcsoláson, mert én azt, hogy bármilyen app úgy viselkedhessen, ha azt akarom, mintha nem lenne a notch alja feletti terület és a notch melletti terület legyen fekete (persze a státuszbáron egyébként megszokott dolgok lehetnének a notch két oldalán), ill. az idióta ívelt sarkú kijelzőknél emellett azt, hogy alul is legyen ilyen elérhetetlen terület, hogy ne ívelt legyen a kép alja/széle - főleg utóbbi néz ki különösen bénán; meg kellene kínozni az összes idiótát, aki ezt így kitalálta.) Ugyan ez az első ilyen barom divatjellemzőkkel bíró telefonom (notch+ívelt sarkok), mert más nincsen számomra az egyéb preferenciák miatt, de én gyanítom, az alsó rész máshol sincsen megoldva.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Humbucker
senior tag
NA egy ilyen szerintem bőven tökéletes, szerintem ettől jobbat nem nagyon találok
-
Humbucker
senior tag
P20 Pro az tényleg brutál jó lehet a maga 4000 mAH órás akksijával és a 128 gigájával, szerintem bőven el lennék egy ilyennel vagy 4 évig
-
nrg.960
tag
Huawei P20 Pro-nak milyen széria hibái vannak? Mire érdemes figyelni? Kijelző beégése nem fenyegeti?
Úgy látom ez még beleférne a keretbe.Nem vagyok a szavak embere..
-
Gömbike
senior tag
válasz sfdrakex #143603 üzenetére
Évekig wp-s voltam. Volt időszak, amikor mikor nagyon ott volt a rendszerük.
A feleségem S7 telefonja némely körülmények között fényképezés terén bátran odaállhat a Nikonunk mellé.
Igazad van, az említett telefonok tényleg jók.
-
Gömbike
senior tag
válasz Humbucker #143600 üzenetére
Jelenleg a mobiltelefonok között ennek van a legjobb kamerája és belefér a keretbe: [link]
Komolyra fordítva: valamit valamiért.
El kell fogadni, hogy a középkategóriában nincs olyan, hogy jó kamera, azt a felső kategóriába rakják.
Középkategóriában átlagos képek készülnek. De nekem éppen elég, nem szoktam kinyomtatni őket, nem használok utómunkát sem. A pillanat megörökítésére bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest