- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Norbi.
őstag
válasz
Humbucker #143644 üzenetére
Ebbe szerintem felesleges belemenni, mindenki el tudja dönteni, hogy mekkora telefon való neki.
Én is a nagy telefonokat szeretem, 6.2"-6.4" alatt már nem vennék, mégsem kezdem el írni, hogy sosem értettem azokat, akik egérmozizni akarnak telefonnal, mire használja ki a hardvert, ha pöttöm a kijelző, satöbbi..
Volandy: Semmi baj nincs az Alzával, veheted nyugodtan onnan. Nem nagyon rémlik nekem se más készülék ekkora kijelzővel, érzetre az A70 jóval kisebb egyébként, mint a Max 3, viszont hardveresen is erősebb és a kijelző/kamera is jobb benne. Mindkét készülék jó, neked kell eldönteni, hogy kell-e a Max 3 mérete, vagy inkább az A70 tudása. Én az A70-ben gondolkoznék a több ram miatt.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Humbucker #143600 üzenetére
Jelenleg a mobiltelefonok között ennek van a legjobb kamerája és belefér a keretbe: [link]
Komolyra fordítva: valamit valamiért.
El kell fogadni, hogy a középkategóriában nincs olyan, hogy jó kamera, azt a felső kategóriába rakják.
Középkategóriában átlagos képek készülnek. De nekem éppen elég, nem szoktam kinyomtatni őket, nem használok utómunkát sem. A pillanat megörökítésére bőven elég.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Humbucker #103619 üzenetére
"Micro sim kártyából nano simet"
- Nálunk Gödöllőn az egyik GSM boltban 2 darabot vágattam le 500 Forintért összesen.
Úgy néz ki a szerszám, mint a papír lyukasztók. Egy mozdulatból körbenyesi a csippet ölelő műanyagot. A maradékot érdemes elhozni, jó lehet még átalakítónak, ha újra nagyobb sim kellene. -
Postas99
őstag
válasz
Humbucker #103619 üzenetére
Bebattyogsz a szolgáltatódhoz ha a kártya több mint 2 éves "vagyis nem volt az idő alatt cserélve" akkor ingyé kicserélik.
Nem javaslom a "SZAKIK" által javasolt vágást mert jobb esetben sikerül rossz esetben sérül a kártya (nincs 4g rajta, vagy nem lép fel a hálózatra stb)
Amúgy ha fizetős akkor 4000 Ft körül van, ha jól emlékszem. Ez egy 100e HUF áru készülék ára mellett eltörpül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Humbucker #101654 üzenetére
5 col és B20-t kerestek - 50-60 körül ha jól emlékszem. 2gb ram, stock rendszer + megbizható gyártó. Kezdő árként pár ezerrel magasabb, de nyugodt szível ajánlom a Moto-t mert az elmúlt 5 évben jó pár darab (2 Atrix 2, 1. genes G, G GPE, 3 2.genes G, 3 1.genes X, X play, G4 plus, Zoom 2 ME tablet és 1 lapdock) megfordult a kezeim között és azt amit leírnak hozza, nincs vele gond, minősége, összeszerelése remek.
Per pillanat még nincs a G4 playről teszt, az IP67-es 3. genes G-t ajánlottam volna első körbe 50 körül mert a védettséget leszamítva ugyanaz, de az már kifutott terméknek tűnik. -
313313
addikt
válasz
Humbucker #99856 üzenetére
Andoidos készüléken szerintem nincs értelme ilyenekkel szórakozni, a legtöbbet 1-2 perc alatt beépített recoweryvel nullázni lehet...
Iphone-ra raksz kijelző kódot, azt ki nem szedik belőle, max nulláza, de újra aktiválni nem nagyon fogja tudni csak az Apple iddel...
Talán windowsos telefonokat meg lehet akár távolról is zárolni... -
keszo
őstag
válasz
Humbucker #97488 üzenetére
Én úgy jártam a tabommal (kintről jött számlás garis ) hogy jelezte van frissítés de nem tudta telepíteni. Be vittem samsung szervizbe ahol elfogadták a gariját de pár napon belül visszaadták egy kísérőlevéllel hogy mivel rootolt a készülék nem csinálják meg. Lefényképezték a kijelzőjét (talán a recovery-ben ) hogy a Knox 1-es áll.
-
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
Humbucker #96362 üzenetére
Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem Ezt olvastad? Elég jól kivesézik.
Amúgy a mostani árában még a Redmi 3 van ami ennyiért ilyesmi vasat ad.Munkatársam most vett egy P8 lite-ot. Maximálisan meg van vele elégedve, hosszú távra vette.
Nagyon könnyű teló.
(Kinézetre nekem sem jön be, nem tudom megszokni a tepsifónokat, pedig ez nem is olyan nagy.) -
-
TechData
tag
válasz
Humbucker #95752 üzenetére
LG G Flex 2 - Szintén 65-70 ezer forint között van.
Arról nem is beszélve,hogy gyönyörü és férfias telefon -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Humbucker #95488 üzenetére
Őszintén?Én nem ezt tapasztalom,sőt...Ha a A5 (2015),megkapja a 6-os droidot akkor tedd össze a kezed.A 7-es meg szinte kizárt és erre feltenném a forgalmim és a kecó tulajdonlapját is (de erre utaltak is nálam nagyobb tudású szakemberek itt).
Különben szerintem ezen tök felesleges meditálni.Nekem egy Lenovo a7000-em van amire lövésem sincs,hogy jön e a 6-os,de nem is izgat,mert probléma mentesen teszi a dolgát,előbb fog ledadogni erőben,eltörni,kipusztulni a bélése,mint hogy a rajta lévő rendszer elavuljon.
Az Lg Gpad 10.1-et a tulajok fele 4-es droiddal használja,mert a várva várt 5-ös minden volt csak jobb nem és ma is vidáman használják úgy.Inkább a Snap 400 az 1gb rammal fogyel rajta,mint a rendszer (a Snap 410 és az 1.5gb-ram detto ugyan az). -
-
Norbi.
őstag
-
RazorDaPro
tag
válasz
Humbucker #95304 üzenetére
Gsmarena egy jó kiindulópont, vagy akár wikipedia is. Arra figyelj, hogy sok készülékből van európai/amerikai/ázsiai/stb. piacra szánt változat, eltérő frekvenciákkal. Többféleképpen jelölhetik: B20/band 20/LTE 800MHz ugyanaz.
(#95293) batai15: OP2-re most jött ki az MM Community Edition (kb. beta), amiről elég jók eddig a visszajelzések (jobb teljesítmény, gyorsabb fpr, jobb akkuidő - bugok vannak persze, mivel nem végleges). Én OPX-et használok, azon is kb. ugyanaz az OS, nálam nincs vele probléma. Amúgy meg könnyű rajta romolni, és nem jár garivesztéssel.
(#95213) biccent: Ezek közül az összes felejtős.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Humbucker #95312 üzenetére
Ha olyan helyen vagy videken, ahol nincs 3G es a 4G B20-on megy, akkor csak GPRS-ed lesz. (Ez meg mindig lehet gyorsabb, mint 20 eve az elso 14.4-es modemem volt.) Te dontod el, hogy ezzel egyutt tudsz-e elni. (En azonban nem vennek B20 nelkuli telefont. Persze, nekem meg a 3D-s teljesitmeny nem fontos.)
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Humbucker #95073 üzenetére
Egyértelmű, S5 Neo csak egy újabb rókabőr. Hiába 8 magos, akkor is gyengébb (illetve G3 QHD-s ezért nem olyan nagy köztük a különbség, de kettő közül akkor is G3 a jobb).
Igazán egyiket se venném, de kettő közül G3, egyértelműen.Barell:
Egyik se, mindkettő gyenge játékra.
Valahol itt kellene kezdeni:
Xiaomi Redmi Note 2 Prime
Ezen már lehet játszani, tárhely is van hozzá. -
m1lan
őstag
válasz
Humbucker #95079 üzenetére
Nem tudom, én az S5 Neo-t fikázom, ami sokkal gyengébb hardverrel és kevesebb extrával jött arra az árszintre, amin a normál S5-öt árulták a végén. Két pozitívuma van a Neo-nak: a készülékház minőségének javulása (nincs már festett ezüstös keret, ami kopik) és az USB csatlakozó takarójának elhagyása.
-
diegho
nagyúr
válasz
Humbucker #95079 üzenetére
Mert nem hozott semmi extrát. Olcsóbban jobb telefonok vannak. Ott a G3 lézeres autofocus-al és QHD-val, a Oneplus One és X szuper szoftverrel és prémium anyaghasználattal, a Nexus 5X jobb hardverrel és up to date szofttal stb. Sőt már G4-et is olcsóbban kapni. Jelenleg az S5 maximum valamilyen igen jó szolgáltatói ajánlatban mondható jó vételnek, de ehhez tényleg borzasztó jó árat kell villantani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest