Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Üdv! 20-35eFt körül lenne szükségem egy új telóra édesanyámnak. 2017-ben vettem neki egy Navon Mizu D455-öt, de nem gondoltam volna hogy annyira rá fog függni a használatára, mint ahogyan tette. Előtte buta telefonja volt és alig használta, ezt viszont állandóan bújja. TFT-ről IPS kijelzőre való cserével talán a szemét sem rongálná vele annyira.
Fő tevékenységei rajta: Facebook, 1-2 kis igényű applikáció, telefonálás, fényképezés.
Nem lenne baj, ha küllemében nőies lenne (szóval ne valami batár féltégla típus). -
lemusz
addikt
Sziasztok! 20-30K-s ársávban milyen okostelók jöhetnek szóba mostanában? Több tippet is kérnék.
Kártyafüggetlen, IPS kijelzős, megbízható talán ez a 3 szempont a legfontosabb számomra. Tehát ne legyen olyan hogy nem csörög az ébresztője vagy félév után bedöglik a mikrofonja stb. Általános felhasználásra lenne, néha még fotóznék is vele, előzőn 8MP-es volt a kamera. Vodafone Prime 6-ot váltana. Köszi.
-
lemusz
addikt
válasz Soybex #115339 üzenetére
Köszi, ahogy látom egy ezres a futár, tehát lényegében 18K. Máshol 19-20-ért megy 0Ft futárral. Még lenne két kérdésem ha nem haragszol. Ebbe ha veszek egy voda simkártyát, akkor csak berakom és működik minden rendesen ugye? Valamint elgondolkodtam, hogy ez nem lenne-e esetleg gyorsabb a jelenlegi Smart Prime 6-os mobilomnál... (mert abban az esetben ha gyorsabb általános felhasználásban, akkor magamnak venném ezt és muternek ajándékoznám a Prime-ot ). Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
LENOVO A1000 (17,9)
NAVON Mizu D455 (18,9)
Vodafone Smart Grand (19,5)Mondd, te kit választanál (és miért)?!
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Kérlek segítsetek kiválasztani egy okostelefont, amit jövőhéten már meg is vennénk, kicsit sürgős, mert a régi butatelefon bedöglött. 50+ nőnek lenne, aki még nem használt okostelefont korábban.
- Árkategória. 20-35K
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? feltöltőkártyás csomagban telenor vagy vodafone, esetleg jöhetne mindkét szolgáltató kínálatából 1-1 ajánlat
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú távra lenne,
amolyan "amíg be nem döglik" távra- Mire használnád? Kezdő okostelefon felhasználónak lenne. Amit csinálna rajta: telefonálás és sms nyilván, emellett alkalmanként fényképezés, utolsó sorban pedig egy kis otthoni wifin való netezgetés, de ez utóbbi abszolút nem biztos, kérdés hogy mennyire fog megtetszeni neki...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy, a lényeg hogy felhasználóbarát legyen, nekem androidos tapasztalatom van, ha segíteni kellene neki benne valamit
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem baj ha nagyobb picit, hogy jól lásson mindent a kijelzőn és a touch dolgokban se legyen probléma. De persze a standard típusok is jók lehetnek.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Sziasztok! 50 év feletti édesanyámnak keresek okostelefont alap felhasználásra, amely az első ilyen telefonja lenne. Hosszú távra kellene, tehát 5 évig biztosan használná, ha nem tovább. Feltehetőleg főleg telefonálásra használná, de fényképezni is szeretne vele hetente néhányszor pár kép erejéig, nappal, gyerekeket. Emellett talán még emaileket írna/olvasna, talán talán böngészne egy kicsit a neten az otthoni wi-fi-n keresztül. 30K HUF körül/alatt gondolkodom. Mit ajánlanátok? Nekem Prime 6 van, szívem szerint vennék neki egy Prime 7-est, mert abban már 8 megapixeles kamera van, de nem hiszem hogy kihasználná rendesen szóval lehet hogy csak Smart Grand vagy Smart Turbo 7 lesz ez... e kettő kamerája között van különbség? (mindkettő 5 megapixelnek van írva) köszi.
-
lemusz
addikt
Milyen okostelefont érdemes vennem? Vodafone feltöltőkártyás ügyfél vagyok, 24 éves, nem egy mobil buzi, én maximum a buszon nyomkodom unalmamban, ZTE blade-em volt ezidáig, de már kezdi beadni a kulcsot. Igényeimmel nem vagyok teljesen tisztában, nem követtem a trendek, jóformán azt se tudom mit tudnak a jelenlegi készülékek, de ezt a blade-et sokszor lassúnak éreztem, kevésnek a memóriáját, jobb minőségű képek se lennének rosszak. 30-40 ezer körül gondoltam, csakis új jöhet szóba. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest