-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lezuvius
őstag
Maximálisan megéri lecserélni és jelenleg újonnan függetlenül 100-120e Ft
-
Dhampir
félisten
Pedig szokták a Z10-et ajánlani, de sokan inkább Androidos és WP-s mobilt keresnek.
-
mtcob
senior tag
Nem mondtam hogy rossz a 4X, én is szerettem amíg megvolt, de amióta Nexus 4-em van, már látom a különbséget...a 4X negatívumai főleg a Tegra 3-ból erednek, nagyon melegszik és teljesítményben sem a legjobb....ezenkívül gyorsan merül és a gyári JB sem tökéletes
Nexussal nincsen semmi gondom, tökéletes telefon (nekem)
-
Kephamos
addikt
Olvastam mindkét cikket. A felsorold dolgokra megfelel a telefon? Bár ahogy látom a kijelzője elég nagy visszalépés lenne nekem a retina után...
Úgy fest jelenleg nincs olyan telefon a piacon, ami nekem megfelelne.
iPhone szintű élményre vadászok nagy kijelzővel. Adroidos csodák kapásból kiesnek, Lumia 925-től pedig kissé félek, mert viszonylag régi és semmi garancia rá, hogy megkapja a következő frissítést. -
cyberkind
félisten
Én novemberig akartam várni, de mivel itt olvastam hogy már kezd hiány lenni, így beszereztem kb. 1 hónapja, tehát minél előbb vegyél egyet .
Ha megvárod tuti hogy nem fogsz találni, vagy elvétve fehéret, de lehet hogy már most is csak az lesz, kb. 2 hónapja már nem gyártják a telefont . -
cyberkind
félisten
Partnero GSM, nekem is onnan van, telefonon beszéltem velük, abszolút készségesek voltak, és másnapra hozta is a futár a cuccot vidékre .
De természetesen ha máshol találsz, és normális a bolt onnan is mehet, mert már alig lehet találni, vagy inkább fehérben .
És mindenképp telefonon érdeklődj . -
m1lan
őstag
Nem is gondolkoztam cserén, mert az U csak decemberben lett volna 1 éves. A Nokia csak úgy "jött" igazából (apám bizniszelte, én meg igényt tartottam rá, és a kissé leharcolt telefonomért cserébe megkaptam a teljesen új 520-at)
Droid vonalon egyébként nagyon gyér most a középkategória.
Az Xperia M egy kicsit kevesebb pénzért (45-50k) teljesen jó U-tód (
) lenne, de a jelenlegi árát nem éri meg...
-
Semm1
tag
Mennyit szánnál rá?
A max 4" és hosszútávú(1,5-2 év) használat kategóriában ugyanis nem tudok ajánlható telefonról. Kicsit nagyobb kijelzővel ott a Galaxy S4 mini. Ha biztosra mennél akkor iPhone 5, persze ha belefér. -
m1lan
őstag
Hozzátenném még azt a jelenséget is, amikor nem csatlakozott le rendesen a fülhallgató, és nem szóltak a hangszórók. Én meg nagy nyugodtan telefonálni akartam, és nem hallottam semmit... A felvehetetlen telefonhívásokat akkor meg már ne is említsük
Én Nokia Lumia 520-ra cseréltem le az Xperia U-t úgy 3 hete. Hát ég és föld... a Nokia javára. Persze, van akinél nem játszik a Windows Phone, de amióta váltottam, kevésbé hullik a hajam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest