- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
bubibaba #26444 üzenetére
Az SGS II dicséretében valahol benne rejlik az is, hogy valóban jó telefon, de ha már olyan sok pénzt kiadtak rá, akkor csak nem fogják szidni, még akkor sem, ha gagyi műanyag burkolata van.
A 2X esetében, ami olcsóbb, viszont talán jobb minőségű anyagokat használtak fel a gyártás során.Ezt még írhattam volna az előző HSZ-hoz is (szerk).
-
Rav3n02
senior tag
válasz
bubibaba #26432 üzenetére
Mert a Symbian már elavult és ötlettelen. Az N8-nál még plusz pont lehet most érkező Symbian Belle frissítés...
a qwerty billentyű az amikor olyan billentyűzet van egy telefonon mint például amin most is gépelsz
Cyberpunk: dettó, a 15% a minimum
Orlin: hát ilyen oldalt nem nagyon tudok....ha a készenlét a legfontosabb és a jó multimédia, de mégis okostelefon legyen, akkor én Omnia HD-t vennék, mondom ezt annak ellenére, hogy két éves modellről beszélünk
-
Rav3n02
senior tag
válasz
bubibaba #26422 üzenetére
én már régóta nem vágyom Nokiára, de egy N8-at elviselne a zsebem. Bemész egy boltba, talán még Media Markt is és ha idáig vérbeli Nokiás voltál a következő fog történni: Megnyomkodod...aha.....kell köszi
E7: Egyedül a qwerty billentyűt tudnám felhozni előnyeként...felbontása rosszabb mint az N8-nak
aggleány: én már 50% alatt is húzom a számat, ha messzebbre indulok
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest