- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Gondolom 2.3.3-mal az Ace is kajálja az akksit, hasonlóan a többi Samsunghoz, tehát célszerű rávarázsolni a legújabb kiszivárgott romot, ami már 2.3.4. Ha nyitott vagy kicsit nagyobb árkategóriára is, akkor a SE Xperia Mini/Pro-n vagy az Xperia Ray-en is elgondolkozhatsz.
Loituma69: A Wave képernyője kisebb, mint az Ace-é, de ne mondd el senkinek.
Ugyanis Te nem a Wave2-t írtad. -
Loituma69
őstag
Én használom a telefont, ők írják, te döntesz kinek hiszel! Azt sehol nem részletezik, hogy mi fut progi a háttérben, net wifi időjárás frissítés 15 percenként na az húzza az aksit rendesen. Pedig te hozzá se nyúlsz hanem alszol éjjel, reggel meg kakukk az aksinak és nem érted miért!
-
Dhampir
félisten
A netezés és a rádiózás is meríti az akkumulátort, bármelyik telefonnál.
Egy másik telefon az LG 2X fogyasztásáról írja valaki:
"én tegnap előtt reggel 9körül vettem le a töltőről,és most van 34%-on.
többnyire sms(kb 40-50),hivás, volt fhd videofelvevés, meg vmennyi asphaltozás,angri birds..5-10perc netezés wifin..másra nem is emléxek olyan rég volt már a tegnap előtt
ja,és 30% fényerőn használom."
-
Sajnos az Androidoknak általában nem erényük az üzemidő. Esélytelen a négy nap, hacsak nem 2 óránként megnézed rajta az időt és hagyod pihenni.. Viszont a Defynál az átlagnál jobb üzemidőket írtak a fórumon, de ne várj csodát. (egyébként ár/érték arányban verhetetlen a kategóriájában, szóval ajánlott telefon)
Szerintem Neked ezek felelnének meg legjobban:
Android: Motorola Defy
Bada: Samsung Wave (S8500)
Symbian: Nokia X6
WP7-ben sajnos nem tudok segíteniMegjegyzés: Azért az E52 odaveri őket üzemidőben abban biztos vagyok
-
Ha tényleg csak az üzemidő számít, akkor szerintem Nokia E52.
Szerk.: Látom netezés is van, akkor esetleg N8? A wP7es telók üzemidejéről nem tudok semmit, azt mástól kérdezd meg, de a Samsung Wave (Bada)is elmegy azért több napot.
Illetve jó lenne, ha írnál egy max árat is
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest