- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zzola
titán
Épp a határon találtam készüléket:
HTC Incredible S. HTC garanciával,black:99900Ft.
Kamera 8 MP-es, közép szintű, autófókuszos.
Van benne navigáció is. Csak fél megoldás..."A Sense 1.00-hoz képest a 2.00 egyik legfontosabb újdonsága a Locations nevű offline navigációs alkalmazás. Az alkalmazás a Route 66-en alapul, és a mai divatnak megfelelően 3D-s nézettel és 3D-s épületekkel is rendelkezik. A térképadatokat nemcsak menet közben tölthetjük le, hanem utazás előtt, országonként vagy nagyobb területeknél régiónként is, így ha külföldre utazunk, akkor is használható marad a navigáció."
-
Dhampir
félisten
A Samsung Wave (S8500)/Wave II (S8530) azok, melyeket a kiváló kamera és a készülék anyagának, összeszerelésének minősége miatt ajánlhatom.
Persze ehhez a Bada operációs rendszert is meg kell szeretned, amely egyébiránt igen stabil rendszer.
A Samsungok szervizelése tapasztalatom szerint nagyon jó, érdemes gyártói garanciával (alapból 2 évre szól most már) vásárolnod. -
aggleány
addikt
Ügyi vagy.
A bolti garancia valóban nem életbiztosítás, de ez attól függ, hogy milyen boltról van szó. Én még nem csalódtam abban a boltban, amit javasoltam, de valóban célszerűbb gyári garival megvenni a telót. Mondjuk mióta engem elhajtott az SE szervíz, és SE-t csak bolti garival veszek, mert az nekem többet ér.
-
aggleány
addikt
Én már nem vennék Symbiant, bármennyire is megszoktam, és javítottak is rajta.
Én csak egy boltot tudok ajánlani, az EuroGSM-et, én már sok éve náluk vásárolok, és mindig rendben volt minden.
Szerintem nézz át a Neo topikjába, ott biztosan tudnak Neked jó boltot mondani, nemrég volt szó ilyesmiről.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest