- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
szabozsolt87 #27819 üzenetére
A képek, videók jöhetnek ide
-
killer1203
senior tag
válasz
szabozsolt87 #27357 üzenetére
Vodánál meg fogom nézni élőbe,
De azért mások véleményére is kiváncsi lennék,
Samsung Galaxy Ace vagy Sony Ericsson Xperia mini pro
Ki melyiket venné és miért ?
-
tome0001
senior tag
válasz
szabozsolt87 #27078 üzenetére
De azon progik segítségével például akármelyik magyar rádiót lehet stream-en keresztül hallgatni?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szabozsolt87 #27070 üzenetére
Alternatíva lehet egy DHD. Abban viszont pöpecűl megy a GPS is és abban az időben is közvetlen riválisa volt az SGS-nek. Igaz kicsit drágább, használtan is.
-
laci06
senior tag
válasz
szabozsolt87 #27046 üzenetére
Meglepődnél, de egész korrektek.
Vagyis mi konkrétan egy LCD TV-t vettünk tőlük, és úgy, hogy volt kettő kiszemelt, természetesen elkapkodták őket azonnal. Erre azt az ígéretet kaptuk, hogy foglaljunk, mert minden nagy akciós termékből fognak még kapni. Este hívtak, hogy lehet menni érte, mert kaptak. Másnap pedig még szabad készletük is volt...
A legjobb bolti ár alatt 45k-val árulták a TV-t, és adtak hozzá még ajándékba 30k-nyi kiegészítőt. Abszolút bontatlan, és gyári garos, meg is lepődtünk... -
Rav3n02
senior tag
válasz
szabozsolt87 #27042 üzenetére
Most nyitott két Euronics üzlet, Budaörsön és Budakalászon, ha jól emlékeszem 69.000-ért
árulták a Nexus S-t függetlenül -
Borg76
tag
válasz
szabozsolt87 #27042 üzenetére
Ez a terv
Ha nem tetszik még mindig elcserélhetem Defy-re -
Borg76
tag
válasz
szabozsolt87 #27038 üzenetére
Természetesen minden vélemény számít
Első komolyabb androidos telefonom lesz, igy a rendszert már ismerem, a készülék a lényeg. -
blt.62
őstag
válasz
szabozsolt87 #26978 üzenetére
Igen csak eddig symbiános volt, és fél az androidtól. Az teljesen ismeretlen terület neki,és fél attól,hogy az androidhoz állandó internet kapcsolat kell,és állítólag médiában sokkal gyengébbek a neo-k,mint a wave vagy a symbiános okos telók.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
szabozsolt87 #26935 üzenetére
Köszi,megkaptam az emailedet,és full jó,tiszta a videó minősége... esküszöm megvan a GT540 utódja
-
viszkokm
csendes tag
válasz
szabozsolt87 #26941 üzenetére
Valószínűű, de majd rákérdezek a hirdetőnél
-
viszkokm
csendes tag
válasz
szabozsolt87 #26937 üzenetére
Ez lehetséges? Egy hirdetésben olvastam: Új készülék!!! 23-hó.garancia van rá a T-mobil üzletekben. Gyári összes tartozékával adom+ Magyar menüs + sok játékkal.Android 2.3.4 fut rajta. A készüléket előfizetéssel 55000Ft-ért vettem + magyarosítás+játékok.Mindent tud amit egy csúcsminőségű telefonnak kell ,de le van írva a neten. Pénzt szeretnék érte kapni,csere most nem érdekel.
Magyar menüvel kapható és 2.3.4 el??? T-nél???
-
viszkokm
csendes tag
válasz
szabozsolt87 #26900 üzenetére
Nekem a motorola defy abszolut bejön,(pláne, hogy kicsit strapabíróbb is) csak egy dologtól tartok, hogy nem lesz rá több frissítés és én nekem egy telefon 4 évig húzza alsó hangon, szval nem lesz egy év után az, hogy nem találok rá új dolgokat és "elévül" maga a szoftver,???mert a hardvere nyilván el fog, de ezzel tisztába vagyok. Remélem sikerült elmagyaráznom, hogy mitől félek. Szóljatok hozzá légszíves ehhez.
-
Rav3n02
senior tag
válasz
szabozsolt87 #26929 üzenetére
az lesz
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #26913 üzenetére
Gio igen az jó, ajánlani tudom, nemrég volt, 2hónapig használtam, gyors, stb volt, megvoltam elégedve vele, egy bajom volt vele, a wifi néha befagyott bekapcsoláskor, errort írt ki, és újra kellett inditani. ( Mondjuk, ez más Samsungoknál is jelentkezik). Rádaásul elég jó árba van / volt,, 43 volt xxl gsm-nél 1év garival.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
szabozsolt87 #26901 üzenetére
Ne mondd el senkinek, de az AMOLED miatt volt. Ha pl. sokat ebáddizol a kijelző kikapcsolása nélkül, akkor a notifybart lehúzva ott lesz szépen a billentyűzet beégve, de ez könnyen eltűnik. Viszont ha megnézed a kijelzőtesztet kék színnel, akkor a status bar bizony ott van. Nem zavaró, mert egyébként nem lehet észrevenni sem, és csak a kék színnél jelentkezik, de van.
-
Bdanyy
addikt
válasz
szabozsolt87 #26898 üzenetére
Igen, erre gondoltam
Hardveresen elég nagy a különbség a defy javára. Pl jobb és nagyobb kijelző, erősebb soc (mert a gpuja is jobb mint az ace adreno 200-asa), jobb videófelvétel stb.
-
Bdanyy
addikt
válasz
szabozsolt87 #26892 üzenetére
Aszolút nem ugyanaz, ace armv6 defy armv7, _rengeteget_ számít.
viszkokm: Nekem eladó az sgs-em ~másfél hónaposan kicsivel többért
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest