- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #17594 üzenetére
Hát, francsetudja, én cask annyit mondok, hogy nem venném meg se a 3GS-t, se a 4-et, se az SGS-t. Sokkal inkább vennék egy androidos HTC-t, mint samsungot. Mondjuk a szutyok spicához képest minden hawaii...
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #17587 üzenetére
Navárjál, melyik bolygón vagy? 3GS=LASSÚ???? WTF???
Amúgy szerintem is tartsd meg! -
albiosz
őstag
válasz
korpicschess #17580 üzenetére
Wave?
Esetleg egy N8? -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17589 üzenetére
Megeshet.
Szabd át a főképernyőt és a menüt! -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17587 üzenetére
Vegyél egy HD2-őt! WM6.5, WP7, Android Froyo, mint a kánaán.
-
picur220
veterán
válasz
Nem tudom, én hamarabb vennék Desiret vagy Nexust, mint SGS-t, valahogy az első benyomás, amikor megfogtam a Nexust, sokkal jobb volt, mint amikor az SGS-t fogtam.
De az iPhone 3GS sem rossz ötlet, de azt nem vennék SGS helyett, annál sztem nem jobb. -
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #17584 üzenetére
Attól függ, mik a preferenciáid.
Ha unnád az Androidot, akkor esetleg egy 3GS?
Amúgy mit untál meg rajta? -
sz_abika
addikt
válasz
korpicschess #17582 üzenetére
Engem a Motorola Defy foglalkoztat abban az arkategoriaban, de fajna a szivem eladni az alig feleves 5800-m..
-
Inarus
addikt
válasz
Meguntad?
-
sz_abika
addikt
válasz
korpicschess #17535 üzenetére
Nem vagyok képben a dolgokkal annyira, de ha megnéznék egy oldalt amihez mondjuk a gépen 10.1 flash kell, akkor megnyissa úgy mint a gépen pl.
Igazából februárban derül majd ki, hogy kell-e teló csere, minden azon múlik, hogy a Gran TUrismo Remote Play, hogyan is fog működni
-
sz_abika
addikt
válasz
korpicschess #17530 üzenetére
Ezt a viccet a Toshiba is elsütötte ;D
Mi lenne egy konkrét példa amugy?
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17508 üzenetére
Upsz, ez igaz, de így könnyebb lesz a jobbikat választani, ha már a melyikről folyik a társalgás.
Én a C6-00-tól jutottam el az E7-ig.
-
válasz
korpicschess #17493 üzenetére
Köszöntük
Dhampir, pont azért van az aláírásomban pár dolog feltüntetve, hogy ne kellejen mindig hivatkozni az adott készülékre/típusra
.
szerk: utgyuru, használati szempontból X6-ot alig érintem meg és érzékeli, gyakorlatilag a nagy benge ujjammal sem téveszt. 5800/5230 vagy a gps készülékeket meg körömmel kell piszkálnom a hajlékony, karcolódó plexit -épp ezért előző 2 telefon igen hamar karcos lesz ha nem védik! Sokkal jobb érzés a Desire és X6 használata, úgy működik ahogy kéne, és a kemény, jobb esetben karcálló üveg(szerűség) is sokkal kellemeseb.
-
BoB
veterán
válasz
korpicschess #17434 üzenetére
Már egy hónapja megjelent a Nexus S csak magyarországon nem forgalmazzák hivatalosan.
-
Badb0y
addikt
válasz
korpicschess #17434 üzenetére
Másik topikban azt mondják android vonalon jelenleg a best buy a defy. Tényleg így van ? Tényleg ár/érték arányban ez a legjobb most ?
Működik ezekben a telefonokban pl. egy otp-s átutalás a weboldalon keresztül?
excel word szerkesztés lehetséges ? -
_Scythe_
aktív tag
válasz
korpicschess #17426 üzenetére
Még az ingyen navi csak-csak, gondolom, ott is megoldható valahogy, de az akku idő tényleg ennyire gáz?
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #17416 üzenetére
Ha meg android akkor... nemtudom. Milestone 2.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
korpicschess #17413 üzenetére
Szerintem a Defyn műanyagborítás van...
Badb0y: Galaxy 3-at nézd meg!
-
Badb0y
addikt
válasz
korpicschess #17413 üzenetére
Nem egy szép darab
Kicsit utánanéztem engadgeten is és pár oldalon, HTC,Samsung,google esetleg iphone -
akos3
addikt
válasz
korpicschess #17407 üzenetére
De én nézem. Mert fontos. Meg OTG is igen jó, zeneileg is ott van a kütyü, külső megjelenése is abszolút felveszi a versenyt és a multitouch-al se vt gondom vele amig kipróbáltam.
Nem igazán tudnék modnani még egy iylen telefont amibe ennyi midnent belesűrítettek.
Lehet mondani a felbontást, a procit hátrányba, de akkor meg ott van h viszont akksiban tovább birja mint a társai. Sztem ez is fontos legalább annyira mint a felbontás.
iOS JB nélkül semmit nem ér, a HTC-knak meg oylan hiányosságai vannak amik a midnennapi életben is fontosak sztem. (most pl üzemmod váltásra gondolok meg ilyenek)(#17408) joey20 Jól van, Nektek nem jön be, nekem meg nagyon bejön és pont kielégiti az elvárásaim. Mindenben van jó és rossz is. Kérdés ki mit részesít előnyben. Ezen most ne veszzünk össze
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17353 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17350 üzenetére
A Wave nekem is tetszik, de néhány olyan program hiányozna, melyek megtalálhatóak akár WinMon, Symbianon és Androidon, főként az utóbbin.
Másrészt meg nincsen információm arról, hogy mennyire érzékeny a wifi antennája, számomra ez nagyon fontos szempont.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
korpicschess #17350 üzenetére
Hát a kaiser nagysága azért vitatható szerintem, a képernyője és súlya az oké, hogy nem az igazi, kamerája pedig szerintem nem annyira rossz abban az árkategóriában.
-
akos3
addikt
válasz
korpicschess #17315 üzenetére
jaj tényelg E71
még van is itthon egy belőle. csak annyira trágya még így is az enyémhez képest, h azt hittem abban sincs
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17298 üzenetére
A régi tel már nincs nálam...fél éve eladtam...
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #17293 üzenetére
Nemnem..amikor megvettem az optimust én hülye,nem átmásoltam a simről a telre,hanem áthelyeztem és tegnap a frissitésnél kivettem a simet azt hittem,h azon is rajta van minden...és mire viszarakom névjegyeket nem mutatott...
Semmi megoldás?? többszáz számom volt.. -
CS_D
senior tag
válasz
korpicschess #17272 üzenetére
Kívülről felőlem lehet klón. Ez a tervező ötlettelenségét tükrözi. Nekem lényegében mindegy, hogy kívülről lemásolja-e vagy sem. Jól nézzen ki, és kész. Akkor is érdekelne, ha valami szép egyedi formaterve lenne.
Számomra a hardver a lényeg, hogy tudjon 2 SIM kártyák kezelni, és fusson rajta az Android elfogadható minőségben.
-
válasz
korpicschess #17234 üzenetére
De a 3GS-nek nem "betegsége" a hátlaprepedés ?
Mert az nem nagyon kellemes dolog.. -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #17219 üzenetére
Oké,megnézem. Újabb típusok nincsenek,vagy nem hallottál arról,hogy megjelenik új nem érintős mobil?? Vagy ezekkel az okos telókkal leállnak és marad az érintős?
A Nokia 6700 slide-ról van valami véleményed? -
Dhampir
félisten
válasz
korpicschess #17214 üzenetére
Köszi a választ!
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #17214 üzenetére
Szio!
Tudnál nekem ajánlani olyan új típusú mobilt ami nem érintős,szép kijelző,elfogadható képek,jó naptár és jegyzet funkciók vannak benne? A Gps és Internet nem lényeg,mondjuk időjárás program jó lenne benne. Jó anyagminősége legyen. A síma mobillal készített videóimat megtudjam nézni rajta. Létezik ilyen mobil? -
---VR6---
csendes tag
válasz
korpicschess #17196 üzenetére
Köszönöm szépen akkor megfogadom a tanácsodat
-
rayoliviero
veterán
válasz
korpicschess #17172 üzenetére
Telefonálni, netezni, e-mailt olvasni, néha zenét hallgatni, navigációként. Kb. ennyire használnám.
Azt hiszem egyik sincs T-Mobile-nál most raktáron.
-
zsoleer
senior tag
válasz
korpicschess #17167 üzenetére
xxl gsm vagy gsmline
-
reamor
csendes tag
válasz
korpicschess #17153 üzenetére
Köszi, én is jobbnak tartom a Galaxy 3-at, bár nem vagyok nagy szakértő.
A Galaxy 3-on nincs navigáció, ugye?Köszi
reamor
-
xrvman
őstag
válasz
korpicschess #17149 üzenetére
köszi, akkor meg lesz véve, ha nincs jobb ajánlat
-
sobr
csendes tag
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
75-100 k
-
válasz
korpicschess #17003 üzenetére
Lassú és még 1.6-ot se kapott hivatalosan. Semmiképpen se!
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
korpicschess #16928 üzenetére
Én nem ragaszkodom a 80 000Ft alatti árhoz, csak az előttem szóló kommentjéből gyűjtöttem ki a feltételeket és arra írtam, hogy engem is érdekelne.
Engem az Optimus 2X és társai indítanak majd be.
LA_COSTE minden topikban belémkötsz?
Nem leszünk jóban.
-
Alex91
félisten
válasz
korpicschess #16907 üzenetére
Jailbreak tiltott téma a fórumon
Az USA-ban meg birosagi hatarozat van rola, hogy nyugodtan lehet csinalni...
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #16848 üzenetére
Jó, de olyan gépet épeszű ember nem vesz
-
anonimus25
aktív tag
válasz
korpicschess #16837 üzenetére
hali itt nem lestem meg még de megteszem amugy.jah és mégegyszer köszi.
-
anonimus25
aktív tag
válasz
korpicschess #16835 üzenetére
a samsung i900 tetszik viszont bár nálunk boltban az ára az egeket veri még használtan is sajna.de köszi a válaszodat.
-
anonimus25
aktív tag
válasz
korpicschess #16833 üzenetére
hát árban mit tudnál ajánlani hasonló tudással?tudom régi a teló hát jobbára pl wifi de semmi extra csak tetszik nagyon a készülék.de ha tudsz ajánlani másikat megköszönném.
-
Dicker
őstag
válasz
korpicschess #16819 üzenetére
Akkor itt is mindenki az Iphone mellett van? A Win7-ről mit kell tudni? Talán arról hallottam a legkevesebbet.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #16824 üzenetére
Oké,köszi mint mindig a jó tanácsod.Tudod,hogy sokat adok a véleményedre!!!
Az SGS-d megvan még,ha jól tudom árultad. Független? Az ára? Beszámítás,és hol lehet megnézni ha úgy alakul?
Bocsi,hogy nem Pü.-ben írtam de valamiért nem engedi. -
akos3
addikt
válasz
korpicschess #16824 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni, fehérben meg kifejezetten menő!
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #16817 üzenetére
Köszi,megnézem az N86-t is. Ilyen hagyományos mobilból nem adtak ki olyat ami nagyon jó médiában,aksiban,és anyagminőségben???
-
válasz
korpicschess #16819 üzenetére
A WP7 gyorsabb, de az alkalmazások és a net szempontjából nem az igazi még. Úgyhogy iPhone, simán.
-
Overclocked
tag
válasz
korpicschess #16806 üzenetére
Értem!
Hardveresen melyik a jobb? Vagy kb. egy szinten vannak?
Ma kipróbálom őket...
Azt mondják az Optimus kijelzőjéről hogy ahhoz képest hogy rezisztív egész jól kezelhető.
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #16806 üzenetére
Szio!
Sonyericcson Satiom van (független,nagyon szép állapot) és elcserélnék szinte egy az egyben egy Samsung i8510-re.
(Ha lehoznák Szolnokról az i8510-t Szegedre akkor volna egy az egyben csere,ha nekem kellene vinnem Szolnokra akkor kérnék rá egy 18 ezret az útiköltség és a különbség miatt hisz 10 ezer van a két telcsi között,és 240 km.)
Szerinted cseréljek? Még sohasem volt i8510-m. -
akos3
addikt
válasz
korpicschess #16799 üzenetére
hát igen. választani kell h kinek mi a fontosabb. egy mondhatni mindenttudo N8 vagy egy gördülékeny iPhone4...
én sztem N8at választanám. ezer éve symbiánt tolom, lassan hiányozna -
Vangelis
félisten
válasz
korpicschess #16795 üzenetére
Tökéletes telefon soha nem lesz
Legalábbis amíg a motorola meg nem csinálja.. már lassan összejön nekik. -
Laybee
őstag
válasz
korpicschess #16527 üzenetére
Rendben köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
korpicschess #16523 üzenetére
Értem. És ezekben melyik telefon most a csúcs, mind android és mind wp7-ben? HTC-ről mi a véleményed? Bár láttam WP7-et nekem valahogy nem tetszik ez a kocka elrendezés.
-
Laybee
őstag
válasz
korpicschess #16520 üzenetére
N-drive, sygic...
-
Csaby25
őstag
válasz
korpicschess #16518 üzenetére
Koszi!
Akkor ez egy plusz pont az E52-es szemben.?
Vagy elmeletileg az E52-sre is lehet telepiteni egy ingyenes szoftot(pl Navteq)?
Amugy az IGO-nak van Symbian-os valtozata?? -
Feenyx
aktív tag
válasz
korpicschess #16493 üzenetére
Köszi szépen
Akkor asszem marad az Omnia
-
Joe bácsi
őstag
válasz
korpicschess #16293 üzenetére
Olyan még nem volt, ami ne lett vna sz@r!
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #16251 üzenetére
Szia!
Le szeretném cserélni a Sonyericcson Satiom egy Nokia C7-re. Szerinted nem járok rosszabbul? -
sting2
addikt
válasz
korpicschess #16217 üzenetére
1 hét mire átrágnám magamat, majd menet közben.
Egyenlőre egy igazi felhasználó pár tippje is megfelelne...
Ja, és köszönöm. -
sting2
addikt
válasz
korpicschess #16213 üzenetére
Az lett és nem HTC..
Az érvek : 10 k-ba fájt mivel "ős pannonos vagyok - persze 2 év ismét alá ír és 1 év tarifa hűség(kvartet 1000, de ezt amúgy is megrendeltem volna hozzá), 2 év gari(htc-1 év), tv-re köthetőség(htc-no). A többi UA mindkét telónál.
Mik legyenek az első lépések hogy ne érjen meglepetés az adat forgalommal kapcsolatban, röviden mit kell ki-be kapcsolni a készülékben? -
dany27
őstag
válasz
korpicschess #16199 üzenetére
Okés! Köszi a válaszokat! Akkor majdmérlegelek! Am GPS-hez kell net? Vagyis termel adatforgalmat?
-
dany27
őstag
válasz
korpicschess #16197 üzenetére
Hát zene, net, meg ha olyan helyen vagyok és épp nincs nálam az autós navi akkor akár a GPS funkciója is jól jönne. Bár azt nem tudom hogy net nélkül tudom-e használni.("rIGOval")
Mivel olyan csomagom van most amiben nincs net így számomra az elég drága lenne!(ÜzletiFix 15900 - Vodafone)
Néha esetleg filmnézés ha nagyon nem tudok mit kezdeni magammal. A kamera nem lényeg. Ha fényképezni akarok akkor arra van külön masina!
Illetve mivel elég virsli ujjaim vannak így az érintőképernyősek szerintem nem a legjobbak számomra. Ezért gondoltam nem a "sima" minire hanem a Pro-ra a QWERTY billentyűzet miatt!
Az hogy mennyi időre tervezek vele azt nem tudom még előre, ha hű "társam" lesz és sokáig bírja akkor szerintem husszú távra.(2-3év)Azt csak halkan kérdezném meg hogy a nem android storeból beszerzett anyagok hajlandóak-e egyből futni a telefonon? Vagy kell-e vele valamit büvölni(Mint pl.: Iphone JB). Mielőtt valaki azt hinné hogy warezolni akarok, akkor most szólok hogy nem! Csak annyit szeretnék tudni hogy kell-e valamit módosítani rajta. A menete nem érdekel!
Köszönöm szépen!
-
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16182 üzenetére
áhá... értem
-
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16180 üzenetére
Pü? bocs, de nem értem....
-
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16178 üzenetére
Köszi!! Boltban nem lehet beszerezni?? Kár..
És az előlap, kijelző karcolódik? Én azért szeretek vigyázni, hogy ne karcolódjon.. -
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16175 üzenetére
Pont ez lett volna a következő kérdésem, hogy mennyire karcolódik a hátlap. Ami nekem egy kicsit fura, hogy a hátlan panyon könnyen lepattintható, ez picit furi az okostelefonok körlben...
Én karácsonyra szeretnék egyet, addigra remélem lesz 2.2 frissítés.
Nekem a fehér jobban tetszik, picit nőiesebb. Gondoltam venni hozzá különböző szinű hátlapokat is, kb milyen szinekben lehet még kapni??? -
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16173 üzenetére
Nekem fehérben tetszik nagyon a samu!
Rom csere, hogy érted? Mi a baj vele?
Örülök, hogy valaki dicséri, általában a fórumokon olyanok hordják le, akiknek még nem is volt.
Azért nincs panasz játékok terén sem! Éppen nézegedtem, elég jó a Hero of sparta, a nova is jónak tűnik! -
Zsuca
csendes tag
válasz
korpicschess #16171 üzenetére
Fent vagyok az iphone 4-es topikon is, próbálnak meggyőzni!
Igen, az e-book olvasás ott tényleg élmény!
A samsung galaxy s-ről mesélnél valamit? Mi a véleményed róla? Megérte megvenni?? -
Baboon
senior tag
válasz
korpicschess #16089 üzenetére
Elírás volt az X10.
Motorola flipout?
Vki vmit tud róla? (tesztet elolvastam) -
Baboon
senior tag
válasz
korpicschess #16086 üzenetére
Hááát igen.
Ezekre gondoltam én is, de a motorola milestone-ban egy 550mhz-es semmiség van ami egy 480*854-es kedvességet hajt meg és el nem tudom képzelni, hogy ez a kraft elég ehhez.
A Desire Z meg szimplán nagyon ronda.
A motorola x10 mini-t néztem még de 2,6"-on meg nem lehet netezni gyanítom. -
sagesz93
addikt
válasz
korpicschess #16075 üzenetére
Jó is az SGS, főleg azért mert bütykölni kell(lagfix, ilyenolyan rom), na ezt az iosnél nem kell, valakinek ez jó, nekem nem, pont emiatt kell android
Doc: csak a trénél tudod megvenni, viszont olyan mintha független lenne.( szóval semmilyen szolgáltatói szarság. Persze sim lock van, viszont ezt ingyen meg lehet oldani + a gari sem veszik el. -
sagesz93
addikt
válasz
korpicschess #16073 üzenetére
Amíg a pulse megvolt, rohadtfurcsa volt a touch után, de azért kibírtam
Most nincs pénz blade-re, de már kipróbáltam, az már annyira nem rossz, 3g-n netezni jó lesz
Most is touchról pötyögök, áldom az eget hogy sikerült megnyerni, kezdem megérteni az apple "fun"-okat -
gooool
őstag
válasz
korpicschess #16066 üzenetére
Thx!
Akkor amint meglesz az a kicsi cash,ami kell megyek és beszerezem.Karma:
Nem értem a dolgot...A Mobilarénás tesztben nagyon jónak tartják a böngészőt,illetve irodai programok alatt az Office dokuk megnyitását értem,nem többet)De mivel nem szedek semmit sem,ezért abból szívesen adok bármikor. -
gooool
őstag
válasz
korpicschess #16064 üzenetére
Jelen esetemben 45K a különbség.
A Bada-t is tudtam,mint különbséget,de az sem nagyon izgat.(van GPS,nagyon jó böngésző,irodai szoftverek,ami lényeges)
A lényeg,hogy sztem 45K-t nem ér az a plusz amit az SGS tud.Vagy talán igen,de azt meg én nem használnám.Akkor ezek szerint nincs hasonló árban(70K) alternatívája?
(egyébként grat az egyéni avatarnak,egy időben kaptuk!
)
-
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #16032 üzenetére
Köszi,csak azt nem tudom hogy hogyan lehet onnan rendelni? Mert magyar oldalon nem találtam szilikon tokot hozzá,de az jó lenne feketében amit te küldtél.
-
TooN
aktív tag
válasz
korpicschess #15784 üzenetére
Hello korpicschess!
A Samsung Galaxy S ténylegesen 150.000,-HUf környékén tanyázik, vagy én valamit benéztem!
Utána néztem és egyre jobban tetszik a telefon!
Ott van már a iP4 és Desire mellett és tényleg tetszik. De tegnap a szavaidból az ár érték arány alapján 100 alá gondoltam. Most utána néztem és meglepődtem.
Jó persze az iP4-hez képest még mindig olyan, mintha ingyen adnák!
Van valami jó beszerzési forrás, ami megbízható?
Te hol vetted? -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #15784 üzenetére
Szia! Régen beszéltünk,még a SE W995 korszakban. Én is váltani készülök és kérdezném tőled,hogy Samsung Galaxi S, vagy Samsung wave?
-
TooN
aktív tag
válasz
korpicschess #15782 üzenetére
O.K.
Köszi az infókat
-
TooN
aktív tag
válasz
korpicschess #15778 üzenetére
Köszi a választ!
A PixOn12 miatt a Samu felé hajlana a kezem és igazándiból az Android talán egyel szimpatikusabb. De most valahogy sulykolják a fejembe, hogy iP4 de még ellen állok.
Két Samu jóval egyszerűbbé tenné az életem az biztos.
"JB után pedig megszűnnek a határok."
Ezt kifejtenéd bővebben! JB? Átmeneti zavarban vagyok, de nem értem
Köszi
-
TooN
aktív tag
válasz
korpicschess #15775 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Ahogy látom neked a Samuban van is tapasztalatod. Ezzel párhuzamosan nyomkodtál is HTC? Nekem az említett Samu még nem volt a kezemben, csak a Desire, így azt annyira nem ismerem.
Viszont nagy kérdés a iOS is, mert azt is csak átmenetileg nyomkodtam, de akinek az van, az esküszik rá és nem cserélné le semmiért.
Most ebben próbálok okos lenni. Mert ugye mindegyik nyílt rendszer és fejleszthető. De mi az alapvető különbség az iOS és az Android között felhasználásban.
Mondasz egy két jó dolgot a te Samudról?
Előre is köszi!
-
harry3
őstag
válasz
korpicschess #15766 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
iPhone 3GS 8GB-osat hány forintig érdemes venni? -
LeoVince
csendes tag
válasz
korpicschess #15725 üzenetére
Iphone
-
85EasyRider
csendes tag
válasz
korpicschess #15522 üzenetére
Szia!
Használt készülékben gondolkodom inkább, maximum 60e FT-ig.
Hasonló árban a két telefon, az O2 még kicsit drágább is!
A következő telefonomon sokat fogom használni a GPS funkciót, tehát annak a minősége igen fontos számomra. Ahogy néztem a 2 telefon igen hasonló ezen a téren is...Több ismerősöm is nagyon dicséri az iphone 3gs-t is.
Több szolgáltatásával is meg vagyok elégedve(volt nálam 1 kölcsön).
Azt vennék legszívesebben, de az nem ebben az ár kategóriában van. -
blt.62
őstag
válasz
korpicschess #15522 üzenetére
Szia!
Melyik most a legjobb (új típusra gondolok) hagyományos billentyűzetű okos telcsi,amelyiknek szép a kijelzője,jó az aksi ideje,szép képet és videót készít? Létezik ilyen? -
Anulu79
addikt
válasz
korpicschess #15480 üzenetére
Köszi az infó! Közben én is megtaláltam ezt az első hazait. Az importok annyira nem vonzanak. Sajnos ennek a jótékonyságinak túl későn jár le az árverése. Nekem meg legkésőbb szombaton meg kell vennem a készülékemet.
Akkor kell keresnem valami mást. -
picur220
veterán
válasz
korpicschess #15462 üzenetére
A dual touch is multitouch, nem? Egyébként dualt tud csak,l mint ahogyan elég sok más multitouchos telo is csak azt tud. Ennek talán meg is van az oka, nem gondolod?!
-
ferrari1
őstag
válasz
korpicschess #15314 üzenetére
Mi a gond a Nokia supportjával?
-
F-ECT$
titán
válasz
korpicschess #15294 üzenetére
Mindenki oda-vissza van a Wave multimédia képességeitől, nos:
-Rádió: elég gyakran elveszti a jelet, ha szerencséd van 1-2 mp múlva újra megszólal, ha nincs, akkor elő kell venni a telefont, és stop majd start "gomb" megnyomással indul el ismét
-Zene: ha nincsenek TAG-elve az MP3 fájljaid, akkor össze-vissza rendezi be a lejátszóba, még arra sem képes, hogy az 1 könyvtárban lévő számokat egymás után lejátssza
-Film: még a legfrisebb fw-vel is vannak videók, amik szaggatnak. Van olyan filmem is, amit gépen lazán lejátszik, a telefonon meg 1 perc után abbahagyja a lejátszást. Emelett ha a felirat véletlenül olyan időpontra mutat, ami nincs a filmen (pl mert a film végéről le van vágva a stáblista), akkor a felirat bekapcsolásakor restartol a teló.
-Fényképezés: tényleg nem rossz, de egy 20e Ft-os kamera is jobb képeket készít (bár legalább van LED-es vaku)
-Fimkészítés: ebben tényleg jó a mobilok között
-Játék: igazán jó, ingyenes játék talán 6-8 db van összesen
-Internet: a böngésző nem tördel, nincs benne teljes flash, a nagyobb oldalakat nem tudja megjeleníteni
-Office fileok: csak nézegetni lehet őket, és a nagyobb fájlokkal nem tud megbírkózni -
válasz
korpicschess #15292 üzenetére
És sokkal kevesebb mindenre jó.
-
vanek
tag
válasz
korpicschess #15278 üzenetére
x1 35 k, az új x10 mini pro pedig olyan 45 k lenne
-
picur220
veterán
válasz
korpicschess #15270 üzenetére
Olcsó, androidos, a legolcsóbb normális érintős telo, és az előnyök it be is fejeződtek. Akadnak hibák, amik nekem nem tetszenek, mint pl hogy a hívó neve, képe, és maga a csörgés is csak a hívás beérkezése után néhány másodperccel kezdődik meg. Addig meg rezeg, és kiírja a számot. Én ehhez nem voltam hozzászokva a Nokiáimnál, és szerintem ezzel már nem látja el normálisan az elsődleges funkcióját. A másik, hogy nem egy szélvész a dolog (sima DVM moddal stabil, és nem olyan lassú, anélkül tűrhetetlenül szar), amikor meg igen, akkor instabil, vagy ha még nagyjából stabil is, akkor meg nem fut rajta néhány program (FE modok, a nevükben is benne van, hogy beta).
A szoftverem jelenleg Samdroidmod 1.3.1d (JH1) / LK2.09.6-os kernel multitouch-csal + GreenDevDroid téma. Így most a telefonfelvevős hiba kivételével tűrhető. Meg amúgy sincs más választásom, szóval tűrökDe erősen gondolkodom azon, hogy feltegyem a belső memóriát EXT2-re formázó modot, meg úgy az egészet újra. Csak nincs kedvem már mindent elölről telepítgetni, így backup is kéne. Ezek meg így összesen kb egy órás munka.
-
Longd
csendes tag
válasz
korpicschess #15270 üzenetére
Ehhez a kérdéskörhöz én is csatlakozom.
-
consono
nagyúr
válasz
korpicschess #15193 üzenetére
Acer S100 Liquid? Gyakorlatilag mindennek megfelelhet...
-
zack
nagyúr
válasz
korpicschess #15202 üzenetére
Azzal azért kötözködnék hogy jobb az SGS mint a Wave.
Drágább 30-40k-val ez tény.
De hogy mivel tud többet?Hmmm...A 4 colos kijelzőn kivül semmivel. A menü ilyen olyan 3D nézete számomra nem fícsör és nem is hiányzik. Ellenben a vaku hiánya nagy érvágás SGS-en. Max. 10-15k-val érhet többet reálisan azt is csak a kijelző miatt, az összeg többi része Android hype.
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #15202 üzenetére
Én egy szóval nem mondtam olyan hülyeséget, hogy a gt540 jobb mint a wave. Csak szimplán a kolléga tárgyi tévedéseit javítottam, meg hozzátettem annyit, hogy oprendszer szintjén én nem látom annyira derűsnek a Badát (sem).
Ha iPhone 4-re hajtassz és addig olcsóság kell, akkor szvsz vegyél egy Spicát!
-
Inarus
addikt
válasz
korpicschess #15200 üzenetére
A hero dologban tévedett. Szerintem azt akarta írni, hogy a Legend procija van a gt540-ben.
A Bada rendszerről én még csak ígéreteket hallottam, +1-2 eyecandy dolgot láttam. -
mrhitoshi
veterán
válasz
korpicschess #15197 üzenetére
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest