- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Joe bácsi #22812 üzenetére
Joe bácsi:
Nem hiszem, hogy a kedvedért bárki hajlandó lenne beleásni magát az árakba. Olyan ajánlatokat tudunk adni, amiről tudjuk, hogy kb. annyiba kerül.
Nem néztem az Ace topikot!!! Minek nézzem??? Nekem nem Ace van, felesleges lenne nézni!!! Lesz rá 2.3, ennyit még én is tudok!!! Most jó??? Örülsz???
Az Androidos Samsungokra érdemes feltenni egy akksijelző progit, nekem is van. Nagy cucc. Helyet nem foglal, nem eszi az akksit, és még azt is kiválaszhatod, hogy hogy nézzen ki. Ez van, ez a funkció az SGS-ben sem az igazi.
Nem írtad, hogy Neked kétmagos, 1,4Ghz-es teló kell 3"-os kijelzővel, ami karcálló, tökéletes, és még olcsó is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden topikban fogsz találni problémákat, mert minden teló lehet hibás, de általában nem ez a jellemző.
Jelen pillanatban a legbikább, legerősebb, legjobb Androidos teló a Samsung Galaxy II, túl nagy, meg túl drága, de hátha sebességben megfelel Neked.
"Ha kérhetném, akkor körültekintőbben kérnék segítséget!!!!" Jogos, kérjél körültekintőbben segítséget. Írd le egészen pontosan, hogy milyen telót akarsz.
Mellesleg az itteni stílusod miatt javasoltam a Defy-t, mert az bírja az ilyen agresszív kiképzést is.
Egyébként tényleg disztingválhatnál egy kicsit, sokat lendítene a többiek abbéli szándékán, hogy segítsenek Neked telót választani.
-
Tim82
félisten
válasz
Joe bácsi #22812 üzenetére
Általánosságban beszéltem a BB-kről, csak hogy pár dologban adjak felvilágosítást, amelyekkel szemlátomást nem voltál képben, még mielőtt teljesen leírtad volna egy gyártó teljes termékportfólióját. Nem fogok nekiállni a kedvedért szolgáltatói ajánlatok között turkálni, amikor ezt te is éppúgy meg tudod tenni: nem is állítottam azt, hogy ezt meg fogom tenni, tehát úgy irányozd nekem a kis szemrehányó észrevételeket, amelyek egyáltalán nem az általam mondottakra reagálnak... Te amúgyis annyival többet tudsz a mobilokról, mint én vagy bárki más a topikban előforduló fórumtagok közül, álmomban sem gondolnám, hogy felérhetek hozzád!
Ja és ha már kötekedünk, egy szóval sem írtad, hogy használt vagy új legyen, tehát minden bizonnyal találnál 65k alatt olyan Blackberry modellt, amelyik tetszik neked külsőre is.
-
aggleány
addikt
válasz
Joe bácsi #22802 üzenetére
Cyberpunk-nak igaza van, ha kicsi kell, akkor a Mini jó választás, valamennyire még a kijelzője is karcálló, tehát nem kell rá fólia, ha nem teszed kulcs mellé a zsebedbe. Bár van egy olyan veszély, hogy mivel kicsi és könnyű, néha keresni fogod egy ideig, mire rájössz, hogy a zsebedben van.
Én jártam így.
Hasonló árban, nem túl nagy Androidos telók: Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy Ace, LG Chic, SE Xperia X8, HTC Wildfire S, a többiek még segítenek, nekem hirtelen ennyi ugrott be.
Ezeknek szép a kijelzőjük, nem pixelesek, nem túl nagyok (az Ace a legnagyobb 3,5"-lal), és a megadott árkategórián belül vannak.
Nem tudom, hogy ki mit csinált az Ace-szel, hogy megkarcolódott, de azon Gorilla Glass van, úgyhogy érdekes dolgot kellett vele művelni. Nálam több, mint fél évig karcmentes volt a Gorilla Glass.
-
Tim82
félisten
válasz
Joe bácsi #22806 üzenetére
Navi progi rám ingyenesen???? - BIS/BES-hez van kötve a Blackberry Maps, bár van tudtommal online naviprogram, ami ingyenes (amazeGPS), illetve GoogleMaps-et is tudsz rajta használni. OVIMaps-szel persze nem ér fel egyik sem, más, ingyenes és offline navigációt valóban nem tudok rá. De ilyen az OVI-s Nokia telefonokon kívül amúgy sem sok fordul elő a mobiltelefónia világában...
LogicMail ingyenes? - igen.
Full magyar a BB? - igen, tudja a magyar nyelvet, illetve BB Desktop-pal magyarítható hivatalosan, amennyiben nem alapból magyar nyelvű készüléket veszel. Nem igényel nagy tudást a dolog.
Túl drágák a BB telók amik jól néznek ki. - ezt nem az én tisztem megítélni.
-
Tim82
félisten
válasz
Joe bácsi #22797 üzenetére
A BB-t hagyjuk, mert nem kell sok gomb, és a BB szolgáltatást meg kell rendelnem, h. a mobil netet és a wifit használni tudjam......
Tudtommal ki lehet kerülni azt, hogy a BIS/BES kelljen a mobilnet és a wifi használatához, csak a service book helyes beállításának kell utánanézni (érdemes olvasgatni az általános Blackberry-topikban). Gmail fiókos mailek letöltését is meg lehet oldani nélkülük, erre van a LogicMail.
-
aggleány
addikt
válasz
Joe bácsi #22797 üzenetére
A BlackBerry-ket nem én javasoltam.
Egyre kevesebb Symbianos teló lesz, mert már csak a Nokiánál van, a többiek meg jól elhúznak mellettük.
Ha jó angol nyelvű is, akkor a Motorola Defy-t javasolnám. Vízálló, porálló, ütésálló verzió, elég nagy kijelzővel, erős procival. Mindjárt szétnézek Neked ebben az árkategóriában.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Joe bácsi #22784 üzenetére
Ha nem érintő kijelző és nem Nokia akkor nem lesz egyszerű dolog találni megfelelő készüléket.
Mondanám a Samsung i8510 Innov8-at, de újonnan nem kapni sehol.
Ja egyes BB-kben van GPS is. Például 9000, 9100. Ezek még beleférnek az árba. Bár a 9000-es az már szintén neccesen beszerezhető újonnan.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Joe bácsi #22779 üzenetére
Szerintem amíg ilyen agresszívan, trágár stílusban nyilvánulsz meg senki nem fog segíteni. Másik, szidod az összes oprendszert és gyártót, mégis mit ajánljunk neked? Szépen programozz otthon magadnak egy olyan oprendszert ami tökéletes, meg tervezz hozzá egy telefont, gyártasd le valakivel, új is lesz, jó is lesz...
sinead: ÚÚÚ, nagyon ajnálom...
Ilyen pofátlanságot, hogy az utcán kikapják a kezedből...
Ez a halálfélelmem egyébként, hogy drága szeretett telefonomat ellopják.
-
-
aggleány
addikt
válasz
Joe bácsi #22717 üzenetére
Nincs. A szemét, hulladék Android telók közül mindegyik szemét és hulladék, de azokat mi itt nem ismerjük. Ha szép, okos, jó és nem túl drága Androidos telefont akarsz venni, akkor kérdezz, de én az általad leírt kategóriában egyet sem ismerek.
Ha ez a véleményed a rendszerről, akkor miért Androidos telót keresel?
Az első hsz-ben le van írva, hogy milyen elvárások alapján tudunk bármit is javasolni, olvasd el, szedd össze, hogy Neked mi a fontos, írd le, és szívesen segítek, még akkor is, ha mindig ilyen morci vagy.
És mielőtt még belém kötnél, már egy párszor csak én voltam az az egész fórumon, aki normálisan szólt Hozzád a stílusod ellenére, úgyhogy ezt kérem figyelembe venni jelen esetben is.
ben11:
Például én?
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
Joe bácsi #10679 üzenetére
Ki beszélt új telóról?
(#10680) tresh: Igen a P1 nem rossz volt olyanom is, de a wpa kódot nem volt képes kezelni, ami mostanában már nem érdekel... De kissé drágább, viszont ismét mondom az eredeti összehasonlítás P990 vs. G900... Ott meg a 25mm igencsak vészes, nem?...
-
Sly Bp.
addikt
-
válasz
Joe bácsi #1186 üzenetére
Én személy szerint nem nézek filmet telefonon.Meg is hülyülnék ha 22" helyett 2,8"-t kellene bámulni
Mindenesetre én kicsinek találom az E51 kijelzőjét.A 9300-nak és a P990i-nek szerintem már megfelelő mérete van.
Meg hát a referencia GUI.
Viszont a 9300 ellen szól,hogy nincs benne se WIFI se 3G,csak EDGE.Akkor már inkább 9300i de az meg +10-20K. -
Aktív témák
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest