- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
korpicschess
veterán
Fehér hátlapot olcsón lehet szerezni, de sajna az is ilyen kopós, karcolódós.. bár a fehér annyira nem kopik. Így néz ki: [link]
Hát alapból nem olyan gyors.. nagyon sokat javítható a teljesítménye.. Nem akad be így stb..
Jók a játékok, nekem az általad említettek nincsenek, de asszem olyan 17 játékom van fent, amikkel lehet múlatni az időt és egész jókGrafikus chip is jó.
Mindjárt kint lesz a FroYo (android 2.2) azzal sokat javulhat a gyári sebessége is, persze a modosított szoftvereket sosem fogja elérni.. néhány régióban már elérhető, mi még várhatunk.. (nálam is 2.2 van amúgy fent). -
korpicschess
veterán
Élmény.. hát igen, de fárasztja a szemet..
Jó kis telefon az SGS, már nem cserélném le iPhone 4-re, mert szerintem nem éri meg a felárat.. ROM csere, lagfixek, tweakek meg ilyesmik viszont kellenek rá.. játékokban iPhone-ra talán jobb minőségűek és többen vannak, de nincs okom panaszra!
Alap sebességben lassabb az SGS, de teljesen használható, meg vagyok vele elégedve. Kijelzője sokkal nagyobb. Kamerája is jobb talán. Szeretem nagyon. -
-
Egy jó tokkal karöltve az iPhone 4 se annyira tégla. A fényképezése mondjuk csak az adekvát szintet éri el (+ízlés dolga), a többiben viszont visz mindent, árban pedig pedig pont ebben a határban van. Az mondjuk nem mindegy, hogy a külföldön belül hol vagy (Anglia, Franciaország vagy Svájc preferált, mert ott lehet kártyafüggetlenül venni Apple Store-okban).
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- PayPal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Óra topik
- Konzol Screenshot
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest