- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
F-ECT$ #16304 üzenetére
néztem már mindegyiket élőben (najó HTC Desire HD-t még nem), de nem tudtam/tudok dönteni...a vaku marha bosszantó, nem is értem a majom Samuék miért nem erőltették bele...akkor tényleg 100% lenne az SGS...
vagy jól megvárom míg kijön egy jobb cucc...viszont az O2-t most tudnám jó árban elpasszolni... -
MichaelRaven
csendes tag
válasz
F-ECT$ #15581 üzenetére
Azért nem biztos.
Az iPhon4-ről az irják ,hogy van egy gyengepontja a vázon, ahol a wifi vevő van. Mert ha ott van az ujjad, kezed, akkor sokkal gyengéb a wifi vétel. És a képernyője sokkal puháb, törékenyebb az előgyéhez képest.
Az appokból, kinézetből, és és még egyéb másból jó, de ezekből nem nagyon. -
akimi17
csendes tag
-
Sdmv8
tag
válasz
F-ECT$ #15190 üzenetére
Esetleg egy SGS? (Bár annak is vannak kisebb hibái.)
Vaku nincs, anyaghasználat nem jön át, meg úgy az egész telefon nem tetszik valamiért, nincs meg az a "hú de jó lenne egy ilyen szerkezet" a zsebembe hatás
Igen a 3GS lassan 1,5éves ezért parázom is tőle, de Karma Úr szerint még most is lehet jó választás. Mivel 2-3-4 évre akarom azt, hogy telefon legyen lehet nem előnyös.
Az iPhone4-nek kellene feltűnnie más szolgáltatóknál és hátha lesz előnyösebb előfizetésre.
Erről valakinek vmi. infó?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
F-ECT$ #15126 üzenetére
Köszi, tudom.
"Szemezgettem a Samsung Wave-vel is, de a Bada oprendszerrel kapcsolatban egyelőre várakozó állásponton vagyok. Sajnos neki is vannak gyermekbetegségei, éppen most olvasom, hogy ezek a Bada 1.2-ben sem javultak (social hub mizéria, böngésző tördelés hiánya, a fenti szempontjaimnak megfelelő navigáció hiánya)"
Ezért nem vettem még Wave-et.
Szóval eléggé gyenge a felhozatal. A Nokia-s navigáció megfelelne, de Symbian-os telót nem szívesen vennék (mégha azt írtam, hogy az oprendszer tulképpen mindegy), igaz szemezgettem a 6710 Navigatorral...
Androidra tudtommal nem megoldott az Igo, a Galaxy Spica pedig mint készülék nem vonzz.Ajánljatok már vmit jó telefon + autós hangos navi combót.
-
-
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14941 üzenetére
Félre ne érts, tudom, hogy tapisak.
Az 5800-nak "hála" nem a tapizásról alakult ki bennem rossz tapasztalat, hanem a nagy képernyővel, ezért viszonylag nagy felbontással együtt járó fokozott hardverterhelés miatti lassúságot, hogy 'gondolkodik' még egy menü behozásán is. Mert az 5800 szerintem alul lett méretezve ilyen téren. Ez nem azt jelenti, hogy ami tapis az kollektíve rossz... elnézést kérek, ha az írásomból ez jött át.
Itt most adott kereten belül kéne kiválasztani azt amivel a legjobban járnék. És mivel egy tapis telefonom volt idáig és azzal is rosszak a tapasztalataim, ezért egyelőre tanácstalan vagyok, hogy melyik lenne a legjobb, ugyanis nem szeretnék megint rosszba nyúlni. Ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre.
Főnökömnek szifon 3G-je van, azért azon van simaság, minden röcc mentesen működik rajta. Tudom, hogy nincs rajta multitasking, ezért nem fut rajta egyszerre több dolog, tudom, hogy 2x annyiba kerül mint az általam kiválasztott ársávban szereplő telefonok, de ez teljesen indokolt? -
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14937 üzenetére
Ebben a súlycsoportban mi jöhet még szóba?
Nézegetem a T akciós készüléklistáját, ebben az ársávban ezek vannak:
- Nokia E72 Navi
- Samsung Galaxy Spica
- Samsung Omnia II GT-i8000
- Samsung Wave S8500
- Sony Ericsson Aino classic
- Sony Ericsson Vivaz (és Pro)
- BlackBerry 9000
- T-Mobile G2 Touch (ami állítólag a HTC Hero) -
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14934 üzenetére
Köszönöm a tanácsod, X10 minit néztem már, de kicsinek tűnik, inkább legyen nagyobb, ilyen szempontból a méret az nem probléma.
Milyen kompromisszumra gondolsz? Elismerem, hogy azok vannak, de a Te esetedben mik kerültek szóba?
HTC, Samsung, Motorola, Sony Ericsson telefonokkal nulla a tapasztalatom, max. annyi, hogy talán már volt a kezemben megnézni, de napi szinten használni nem volt lehetőségem. Nem vagyok márkab**i, de pl. egy LG-vel, vagy Alcatel-lel a múltban közeli ismerősök/rokonok által még a régebbi készülékekkel szerzett, döntően negatív tapasztalatok alapján nem valószínű, hogy szívesen ismerkednék...
Tehát lényegében ott tartok, hogy 90k körül keresnék egy best buy telefont, ami nem dobja be nekem a törülközőt 1 év múlva és elégedetten használnám telefonálásra, alkalmankénti internetezésre (vonaton pl.), zenehallgatásra mp3 lejátszó helyett, és kényelmes, gyors rendszere legyen. Létezik ilyen egyáltalán? :S
-
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14906 üzenetére
Komolyan tanácstalan vagyok.
Egyrészt az 5800 miatt a touch telefonokban megrendült a bizalmam, még ha nincs is értelme általánosítanom. Másrészt az E72-t vagy BB 9000-t nézegetve, valóban kihasználnám én a qwerty-t? Annyi sms-t és email nem írok. Nameg ott van a Symbian, aminek a gyorsaságáról (5800-n) épp igencsak megoszlik a véleményem. Állítólag az androidban van a jövő. Namost androidos telefonból, mert csak tapis van. :S
Illetve sebességileg nem tudom, hogy egy Hero és egy Desire között milyen érdemi különbség van, és akkor már abban az árkategóriában vagyok, ahol nem akarok. 90k HUF-nál többet egy telefonért nem akarok még előfizetéssel sem kiadni... Annyiért meg nem lehet értelmeset kapni, ami kényelmes, gyors és kezel különféle tartalmakat? Nem akarom elhinni... -
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14906 üzenetére
Igazándiból 150-200k-ra tippelek, kezdő árnak, mire elér ide, annyit meg egy telefonért nincs kedvem kiadni.
Az office doksikat ne úgy értsd, főleg megnyitni és olvasni kellenek, nem azt akarok szerkesztgetni rajta. A tapi nem zavar, de az 5800-n a használhatósága nem igazán győzött meg. A full qwerty-t a telefont elforgatva és szabad kézzel nyomogatva sokszor félre nyomtam, ezért stylussal böködtem mindig, ami nem feltétlenül kényelmes megoldás, hogy mindkét kezem foglalt. Mondjuk qwerty gombos telefonnál is, de azt forgatni sem kell és lehet akár egy kézzel is kezelni.
Ez az E72 tetszik, kérdés mennyire vannak a küszöbön a Maemo oprendszeres Nokia telefonok és azok mekkora előrelépést jelentenek a Symbianhoz képest, amelynek az S60v5 változata (5800XM) nem igazán győzött meg sebesség szempontjából, bár lehet ez a telefon alulhardverezettségének (?) tudható be...Most néztem T honlapján, az E72-re 'fel kell iratkozni', mert elfogyott..
-
Cheesy
őstag
válasz
F-ECT$ #14901 üzenetére
A tapiképernyő egyáltalán nem lenne létszükséglet, mert ha már vannak hozzá gombok...
Olvastam teszteket a BB 8900-9000-9700 telefonokról, az első kettő nagyon gonoszul (bután?) van összerakva, az egyikből a 3G hiányzik, e jobb a kamerája, a másikban van, de rosszabb a kamera, viszont van 1G belső memória és efféle bosszantó különbségek, nem tudom miért nem tudták egybe gyúrni.
Elsődleges szempont lenne a könnyű és gyors használhatóság, de személyre is lehessen szabni, nem tudom a BB telefonokat mennyire lehet külső programokkal bővíteni.
GPS-ről már lemondtam, ha kell, akkor majd veszek egy kifejezetten erre való készüléket. Mert igaz, hogy manapság belezsúfolnak minden jót egy telefon méretű készülékbe, de az soha nem lesz olyan jó, mint egy célhardveren, ez evidens szerintem.Inarus:
Köszi a tippet, ez a telefon kiesett a látóteremből, valamiért az új Nokiák is elásták magukat előttem azzal, hogy egy 90k-s készülék 1 évet bírt... és az összeszerelési- és anyagminőség sem volt meggyőző finoman szólva.Most ott tartok, hogy komolyan nem tudom milyen készüléket választanék, ha feltennék nekem a kérdést. Mert belátom, hogy manapság trendi és népszerű a tapitelefon, de nekem sanda gyanúm, hogy a gyártóknak is kedvez, mert szvsz sokkal egyszerűbb összerakni, kell hozzá egy keretbe foglalt érintőképernyő panel, alatta egy eddig is szükséges alaplappal és kész. Nem kell ilyen-olyan billentyűzetet legyártani, beszerelni pl.. Csak a formák térnek el a kínálatban, ha megnézi az ember, meg a ráírt márka és ár.
-
Tobias-
csendes tag
válasz
F-ECT$ #14884 üzenetére
En is ekorul nezegetek, jelenleg a Commtiva Z71 tunik olyannak, ami megfelelne ezen kivanalmaknak, de elegge ismeretlen marka a szamomra, ezert nem biztos, hogy bele mernek vagni. Meg a Samsung Galaxy 3 az, ami szamomra szoba johet, csak hat annak kisebb a kijelzoje. :/
Mindketto 60-65k, de van amiben az egyik jobb, van amiben a masik. En sem igazan tudok donteni.
-
peretyo
csendes tag
válasz
F-ECT$ #14188 üzenetére
A nagy tapló kezemben az iPhone is tök baráti méretűnek tűnik, szóval ettől nem félek... Asszem ebből az lesz, hogy bevánszorgok a T-mobile-hoz és amelyik jobban megtetszik, viszem.
Juteszembe, ugyanitt 2éves Tmobile-os (nemtudom h a Jailbrake-el lehet-e függetleníteni) NAGYON megkímélt és jó állapotú iPhone 3g eladó dobozában, minden tartozékával -
peretyo
csendes tag
válasz
F-ECT$ #14168 üzenetére
Az addig rendbenvan, hogy tud felvenni 720p-t, de te is tudod, hogy 720p és 720p közt komoly különbségek lehetnek. SGS mellett szól még, hogy nagyobb a kijelzője, ez mindenképp előny... Fura amúgy, hogy amikor én vettem a telóm a Samsung még vhol az E250eres szintjén volt, meg D900i
Ha vki azt mondja akkor, hogy 2 év múlva 2 Samsung között fogok vacillálni, kinevetem -
Revelator
csendes tag
válasz
F-ECT$ #14163 üzenetére
Amiket felsoroltál - az X10 Mini kivételével - megfelelnének,viszont ahogy olvasgattam oda és vissza,szidják és dicsérik pro és kontra. Azt szűrtem le az eddig elolvasottakból,hogy most az Andridos telók a menők,de akinek pl. Spica van,azt dicséri,akinek Optimus,az azt, és folytathatnám.
A Galaxy 3 és a Spica közül melyiket ajánlanád? Az Optimusnak kisebb a kijelzője,ezért nem számolok vele. Az X10 Mini pedig elveszne a nagy tenyeremben. Bocsi,hogy ennyire problémás vagyok.
-
peretyo
csendes tag
-
válasz
F-ECT$ #14063 üzenetére
Kis kiegészítés más szemszögből:
Zene: nincs hozzáfűznivalóm, talán a Wave-nek jobb a hangja azonos fülessel.
Kamera: tényleg a Wave nyer, videorögzítésnél is.
Videó: szép dolog a DivX támogatást kampányolni, csak éppen nem kompatibilis rendesen az egyébként népszerűbb Xvid kodekkel, így ha folyamatos videót szeretnél látni, úgyis konvertálnod kell. Akkor meg ennyi erővel az iPhone-ra is konvertálhatszMondjuk a képernyő a Wave-nek kedvez itt.
Net: a Flash Lite egyébként se ér pontot. A Wave böngészőjének a tördelésen túl vannak más bajai is, például a borzalmas JavaScript sebesség, a 3GS egyértelműen elkeni.
SMS: előny a Wave-nél, mert egy csomó apróságot tud, ami az iPhone-nál jailbreaket igényelne. Pl. kézbesítési jelentéseket kérni.
Játék: egyértelmű Apple fölény, viszont még egy hónap és kiderül, mi a bada jövője.Egy kis szubjektív: Nincs IM, ez számomra érvágás. A Samsung töketlenkedik a Social Hub bevezetésével, de ennél sokkal rosszabb a kommunikáció teljes hiánya (leszámítva a marketinganyagot, hogy milyen szuper dolgokat tud a Wave, na egy nagy lószaft.) A Java ME-s szarságok meg butatelefonokra valóak, legyen szó Opera Miniről vagy bármelyik multi-account IM programról, főleg mert ez utóbbiak a Palringo kivételével nem tudnak a háttérbe menni, de a rendszer egyébként is kilövi alóluk a netet pár perc inaktivitás után. Legalábbis nekem ezt csinálta, YMMV. De ha nem is használsz ilyesmit, akkor ez a bekezdés tárgytalan.
blt.62, itt a válaszom a korábbi kérdésedre.
-
zack
nagyúr
válasz
F-ECT$ #14048 üzenetére
Én is a Wave-nél használom ki először a videózást. Jelenleg 7db mp4 figyel a memó kártyán. Persze részben azért is van fent ennyi, mert az új konvertálásokat mindig leellenőrzöm. 720x480 mp4-es videók olyan látványt nyújtanak mintha full HD-t néznék.
Persze az S AMOLED-nek is vannak hátrányai az IPS panellal szemben, de a filmek valami baromi jól mutatnak rajta. -
-
s4tch
veterán
válasz
F-ECT$ #13951 üzenetére
Qrvajó lenne ez a telefon (mármint a Wave) Androiddal... Olvastam, hogy készül rá egy Froyo port, de erre nem lehet vásárlást alapozni.
Hivatalos 2.2 lesz rá, azzal is el lehet lenni. Csak az áron nyűglődök: a T-nél a Wave nekem cirka 60e lenne, a Legend meg alsó hangon 100. Ha nappalibútor lenne, bánná a halál, de ez csak egy telefon, amit két év múlva így is, úgy is 30 ezerért vesznek meg tőled pattanásos tinik.
-
-
Biqci
aktív tag
válasz
F-ECT$ #13938 üzenetére
A jelenlegi pda-m kiváltásáról lenne szó, tehát telefonálás navi, egy kis irodai doc. excel használat, zenehallgatás, filmnézés, wifi. Mindenben felülmúlja az Eten-emet, de ez is win-es és tartok töle, hogy 1-2 év mulva teljesen túlhalad rajta a technika, csak az Android lesz a frankó. Amúgy 60k lenne, 4 hónaposan, garival. Ja és 2 gigás.
-
fecosrac
tag
válasz
F-ECT$ #13555 üzenetére
Na igen, ezek az előnyök a Wave mellett. Az IPhone-hoz viszont jóval a készülék ár alatt jutnék hozzá ami nem elhanyagolható és a nagyobb méretű (ugyan kisebb felbontású) kijelző valamint a rengeteg app sem.
A Wave-t dominoban 85-ért lehet megvenni, Én cégesen 65-ért tudnám.
Az IPhone készülék ára jóval 100 fölött van és 60-ért kapnám.Nyilván nem azért veszem most hogy eladjam, de 1* biztosan sor fog kerülni erre is és nem mind1 hogy milyen különbséggel tudok megválni majd tőle. -Ezért (is) a dilemmám.... :/
-
arkades
senior tag
válasz
F-ECT$ #13455 üzenetére
Az iPhone 4-et inkább kihagynám az ára és az antenna mizéria miatt.
Az én igényeimet a 3GS is tökéletesen kielégíti.
Igazából az iTunes-tól tartok egy kicsit, és hát meglátom majd az árát, ha a 4-est is elkezdik forgalmazni. Remélem marad még belőle szeptemberre.
Akkor még megpróbálok máshol is kérdezősködni, aztán majd lesz valahogy.adp:Én mindenképp előfizetéssel venném, úgyhogy nagy különbség nincs az árak közt.
-
válasz
F-ECT$ #13470 üzenetére
Nem lesz rá Gingerbread, ismertek a minimális specifikációi a rendszernek, legalább egy Desire vagy Nexus One típusú készülék kell majd hozzá (szerk: vagy hasonló, mielőtt valaki megkövez
).
Nem fogom elítélni a kapacitív billentyűket, tudok arról a hibáról, ami megjelent a Nexusban és a Desire-ben is. Nem gyorsasági versenyt rendezek, szóval ha egymás után kell leütnöm a billentyűket, hát így jártam
Ha mindenáron gyorsírni szeretnék, akkor választhatnám a Milestone-t, annak van tisztességes qwerty-je, azzal gyorsabb.
Amúgy értem mit szeretnél kihozni ebből, köszönöm hogy figyelmeztetsz rá!
-
válasz
F-ECT$ #13456 üzenetére
Bemegyek egy Telenorba, ott minden eladó a Samsungot tukmálja rád, mert az ,,jobb,, . . . Ahha, köszönjük emese. Ez attól függ mire használod, van amiben a Samsung jobb, van amiben a Dézi.
Arkades: ha teljesen ismeretlen neked ez a világ, akkor a 3GS neked jó választás. . . az iPhone nagy előnye, hogy nagyon könnyen kezelhető, ráadásul iOS4től már érti a magyart is
A bada talán jövőre
-
hoffman_
nagyúr
válasz
F-ECT$ #13345 üzenetére
Most még tanácstalanabb vagyok, mint eddig
A Sense-nél maga a felület tetszik nagyon. A Galaxy valamiért nem annyira jön be nekem. Sense alatt sokkal jobban tetszik a menü, a widgetek meg pláne. A Samsung az olyan badás, na
Ezen nem lehet változtatni? Már kérdeztem sok helyen, de konkrét választ/videót nem kaptam. Ha lehet egy Sense-hez hasonló felületet rakni a Samura akkor egy kicsit még nehezebb lenne a döntés.
A vaku és a külső a HTC felé húz, és ha igaz a froyo újítás, és lesz n-es wifi, meg 720p, akkor gyakorlatilag nem tud többet a Samu semmivel, csak a BT3.0-val, és a jóval erősebb GPU-val. Játszogatnék, de szerintem messze nem annyit, hogy ez mérvadó legyen. A filmnézés már inkább, de ez akkor sem TV.
A Galaxy menüje és a widgetek sokkal gagyibb hatást keltenek a HTC-hez képest, legalábbis szerintem.
Azt azért leszögezhetjük, hogy a Desire sem fog kifutni a következő 2 évben sokkal jobban mint a GalaxyS, nem? Én ebben bízom, 5 évet nem várok egy ilyen készüléktől, de 1,5-2őt igen.
-
válasz
F-ECT$ #13345 üzenetére
Tulajdonképpen én is a Sense miatt döntöttem a Desire mellett. Elegem volt abból, hogy a nem Sense-es telómat mókolom, heggesztem főzött ROMokkal, amiknek mindig volt valami apró pici, de kurva idegesítő hibája.
Úgyhogy ezért lett Galaxy S helyett Desire. A játékok rohadtul nem fontosak nekem, egyedül a kijelző lett volna mondás, de most is elégedett vagyok a 3,7"-al, elégedett leszek vele a jövő héten is ha megjön a Dézi.
A Sensben az integráltsága (pl. social networking) fogott meg, ami nem igaz a TouchWiz-re. A plusz Widgetek, amit a HTC ad, nekem nagyon hasznosak.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
F-ECT$ #13331 üzenetére
Augusztus közepéig meglátjuk, hogy befut-e valami, sokkal többet nem akarok várni. Addig is meglesem élőben a Galaxy-t, és ha be tudom magam verekedni akkor a Desire-t. Az a baj, hogy a HTC Sense nagyon megfogott, és a felület maga sokkal kevésbé tetszik a Samsungon. Csak azt nem tudom, hogy ez mennyire mahinálható dolog. Vasban, méretekben, és talán külsőben a Galaxy nyert. Más kérdés, hogy mennyire fog szembejönni velem a Bocha által cikkben említett fizikai gombhiány mind fénykép, mind híváskezelés téren. Remélem semennyire.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
F-ECT$ #13308 üzenetére
Köszönöm a válaszod, nehéz szülés lesz, építek az olvasottakra
Most jött képbe még egy kérdés, mivel váltottam - a jövőre nézve
- MédiaMánia csomagra, amibe jön egy rakás TV is. Ez azért örvendetes, mert sokszor nem vagyok otthon, és Forma 1 valamint Top Gear őrült vagyok, és ez garantálja, hogy bárhol, bármikor tudom nézni. De nem tudom hogy megy ez, a Mobil TV-vel mindhárom készülék boldogulni fog?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
F-ECT$ #13293 üzenetére
És a Samu meg a HTC appstore-ja között csökkent már a különbség? Mert a Wave cikk írásakor még volt bőven a HTC javára. Az iPhone nekem nem mérvadó, ahhoz nem kell hasonlítani.
Ja igen, még valami. Annyira baxxa a csőröm, hogy a Wave csak 1330 üzit tud tárolni, ez már a mostani telómnál is gubanc. Erre nincs valami orvosság esetleg, mert most az ár miatt kezdek affelé kacsingatni.
-
tariattila
veterán
válasz
F-ECT$ #12838 üzenetére
én a galaxys-t választottam... (és hosszas cserélgetés után végre azt érzem, hogy végre! megtaláltam!)
nekem 40+ -t simán megér a gyönyörű nagy kijelző... (igaz a HD2 nagyobb volt... de ez qrvajó könnyű és handy...)
anyagminőséget szajkózzák sokan a desirét felhozva... hááát az is volt de szerintem ez igényesebben néz ki...
a fizikai gomboknak pedig kimondottan örülök, hogy nincsenek... végre lehet kezelni és nem billen ki gomblenyomás miatt a kézből...szóval csak ajánlani tudom...
Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest