- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
korpicschess #17413 üzenetére
Szerintem a Defyn műanyagborítás van...
Badb0y: Galaxy 3-at nézd meg!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Chris78 #17287 üzenetére
Nekem amikor ilyen telefonom volt, mindent találtam hozzá: zene és videólejátszót, képnézegetőt, testre lehet szabni a kinézetét a menünek...Egyedül a felbontással voltam gondban, na meg a sebességgel az üzenetek előhozásánál, mást mindent vitt, ahogy elvárható volt ilyen szinten.
-
LA_COSTE
senior tag
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Davidoff91 #16938 üzenetére
Mondd, hogy nincs igazam és abbahagyom.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Davidoff91 #16923 üzenetére
Arra még számolj rá egy kis időt, míg forgalmazásba is kerül.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
pit stop #16841 üzenetére
Szia!
Nekem volt Samsung Omniám, annak ugye 3,2 inches, 400/240-es a kijelzője. Zavaró volt, messzebbről nem annyira, de közelről nem a legjobb. Valamelyik nap megnyomogattam a Wave 723-at is (ugyanilyen paraméterek), és nem tetszett. Az LG megoldása jobb ebből a szempontból pl. a Chic-nél, ahol 320/480-as a kijelző. Ne vegyél alacsonyabb felbontásút, ha ez a különbség két választás között. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
maxborn #15800 üzenetére
Persze. Mindenképpen.
Megjegyzés: Most látom a Spicát is odaírtad. Annak nagyobb kijelzője van, és a felbontása is nagyobb. Emellett tehető rá 2.1, azt hiszem már 2.2-es Android is. Szerintem ezen is gondolkozz el, mert nagyon jó kis teló! Javaslom a tesztjét itt a Mobilarenán!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
albiosz #15796 üzenetére
Hello!
Az újabb telefonoknak azért lehet előnye, mert más technológiával müködnek, illetve újabb operációs rendszer van rajta, azonban ez a Nokiánál nem így van, ahogy az elmúlt évet láthattuk. Szerintem ha Nokiánál szeretnél maradni, az 5630-at javaslom a vaku megléte miatt, a gyorsasága miatt, illetve amiatt, mert a te szempontodból szerintem a használhatóságot nem a rezisztív érintőkijelző fogja meghatározni. Gyors telefon. Én leteszem a voksom mellette. -
LA_COSTE
senior tag
válasz
maxborn #15794 üzenetére
Ami telefonokat kiírtál lefedi, amit szeretnél. Kiegészíteném még az LG Optimussal. Én javaslom, hogy menj be egy üzletbe, ahol ki vannak téve ezek a telefonok megtekintésre. Arra készülj fel, hogy az X10 mini tényleg mini a szó szoros értelmében. A Samsungok közül inkább a Galaxy 3-at, az SE-k közül inkább a 8-at választanám. Neked kell mérlegelni.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
gibi.david #15793 üzenetére
A Skype interneten keresztül működik, max. a szolgáltató az adatmennyiséget korlátozhatja az internet csomagjaiban.
Az Android, WP korábbi verziója is képes Skype hívásokra programmal. Az IOS is. Elég széles a paletta.
A diktafonos beszélgetésrögzítést szerintem meg lehet oldani programmal(bár lehet adatvédelmi okokból nincs ilyen), illetve egy külön diktafonnal is. Az utóbbi valószínűbb.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest