- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bertage
csendes tag
-
szezso15
addikt
válasz
fatal` #38646 üzenetére
Köszi, megnézem!
Igazából a Ray-nek elég apró kijelzője van, de megnézni meglehet...
Az igazat megvallva én a Galaxy W-t néztem magamnak, mert az a telefon tökéletesen megfelelne nekem, csak félek tőle a nem biztos ICS és a kicsi XDA-s support miatt... Még egy jó CM/ICS port sincs rá...
Pedig pont megfelelne nekem, azt tudja, amire szükségem van és lehet találni fiatal gépeket is... Erről mit gondoltok?
molnarpeter: Az nem rossz, igazából pénzem lenne rá, de meghúztam egy vonalat 60-nál, fölé nem mennék...
-
werszomjas
addikt
-
Rotate
veterán
válasz
fatal` #38237 üzenetére
mondtam, nekem nem kéne... és nem azt mondtam, hogy gyenge, hanem gyengébb... mint pl egy Tegra, Exynos, meg más 2 magos cuccok
android palettán középkategória... wp7-nél ez a csúcs, szal érted...
és attól függetlenül, hogy milyen gyors a 8255, tud vele is lenni darabos a felhasználói élmény, míg a WP7 jobban elfut rajta...
ez csak egy objektív vélemény, én is rühellem a WP7-et az iOS-el együtt, nem tudnám megszokni... 3 hónap alatt 3x cseréltem launchert, 4x lockscreent, tárcsázót, stb... ezek a dolgok hiányoznának, az meg, hogy a gépre klienst kelljen telepíteni, hogy rákössem a gépet... no comment
-
Rotate
veterán
válasz
fatal` #38235 üzenetére
rosszul fogalmaztam... mondjuk tegyük fel hogy van egy telefon msm8255+512mb ram kombóval, az általános használatban WP7-es telefon esetében gördülékenyebb...
de nekem az istenért sem kéne
csak megjegyeztem, hogy lehet, hogy az ő egyszerűbb igényeit talán jobban szolgálná egy WP7-es mobil
-
[balu]
tag
válasz
fatal` #38228 üzenetére
Épp annak az eldöntése a legnehezebb. Így másfélév Android után nem sok problémám van vele, csak kicsit lassú tud lenni sok futó program mellett. A személyre szabhatóság különösebb szempont sose volt nekem, általában megelégszem a gyári dolgokkal. Ezek alapjáb meg mindig WP7-et mondana, de a szabadság elképzelhető, hogy hiányozna.
A dolog szerintem nem a rendszeren fog eldőlni nekem, a kettő közül bármelyikkel ellennék szerintem, inkább a készüléken múlik a döntés. -
-
nggabi
félisten
válasz
fatal` #37061 üzenetére
pont h ti fikázzátok mindig a galaxy minit h így a kijelző úgy a kijelző... persze ha már van mögötte egy 1ghzes proci (pl xperia mini) akkor máris szebb?
látod nekem meg a 25k-s dominós ártól szépül meg a kijelző
egyébként jó gép a xperia mini is valóban... tetszett nekem is és még meg is éri a 40k-t legalábbis egy gio helyett mindenképp jobb vétel.
(#37063) szentkuti11: én nem adnék érte 40k-t még ha fullhd-s lenne akkor se. de ez persze én vagyok, tudod nekem jó a szőrösbetűs sgs is
-
Blip
csendes tag
válasz
fatal` #36902 üzenetére
A bootloader zártsága a gyakorlatban mit jelent? Még nem volt androidos telefonom, így nem tiszta, hogy mi az, amit így is meg lehet csinálni, és mi az, amit nem.
Ha jól sejtem, rootolni lehet, amit néhány app és egyéb tweak igényel.
Custom romhoz kell a bootloader nyithatósága, vagy ez is még két különböző szintje a piszkálhatóságnak? -
cassius.clay
senior tag
válasz
fatal` #36434 üzenetére
Végülis ez is egy nézőpont. Bár, mivel a mai világban már nem csak telefonálni veszünk mobilt, hanem szinte kivált egy laptopot, és majdhogynem annyiba is kerülnek, Én igyekszem ennyi pénzt olyan készülékért kiadni, ami minnél többet tud, ha kihasználom, ha nem, hisz mindenki igyekszik a saját pénzéből a legtöbbet kihozni
-
cassius.clay
senior tag
válasz
fatal` #36430 üzenetére
Azért a minőségért amit nagy arányban pl az android produkál játékok terén, kínos is lenne olyan összeget elkérni, mitn amit az iOS-re fejlesztett játékokért elkérnek.
Én úgy vagyok vele, legyen fizetős, de igényesebb a letöltött alkalmazás, program, hisz mit érsz vele, ha ingyenes, de nem szórakoztató? -
KonzolKartel
őstag
válasz
fatal` #36426 üzenetére
Lehet igazad van. Én így hirtelen max pár appot tudnék ami root nélkül elérhetetlen. Bár egy ideje nincs droidom, de követem pl. az o2x xda topikot.
cassius.clay: ezzel megint egy olyan vitát indítanál el, amiben nem lehet dűlőre jutni. android vs ios...mindkető rendelkezik előnnyel, hátránnyal...
-
aimettirlz
tag
válasz
fatal` #35825 üzenetére
ebben van igazság... sajnos
de kérdem én (mert ez egy olyan dolog mint például a LEDes helyzetjelző, hogy vehetsz az autódhoz csak ha használod is akkor megba.... a rendőrbácsi egy csomó haverom járt már így...) szal a kérdés hogyha szar, vagy nem lehet jogosan használni akkor minek árulják? mármint nem azok aki gyártják mert azok persze onlyprofit célból... de aki már alig keres rajta annak nem éri meg a rizikót hogy aztán a fejére járjanak... nem?
-
szezso15
addikt
válasz
fatal` #35394 üzenetére
Na igen, pont ezért hagynám ki a dolgot...
(#35395) Domxc : Látsz valahol az adatlapomon bármilyen tabletet?
Neeeem...
Nem is kell, én mindent telefonnal oldok meg... Ezért nem kell egérmozi.
Amúgy 45-ért elviszem az SGS-ed!(#35397) Domxc : Mert nagyon vonzó, hogy újonnan meg tudnám venni... De a kicsi kijelző zavar sajnos, nagyon...
-
Lefty
addikt
válasz
fatal` #34750 üzenetére
Hm, ok, köszi mindenkinek. Viszont van egy listám, amit a vodából hoztam, és azon nem szerepel Xperia Mini. Ezen a listán előfizusoknak 30k körül, ami értelmesebbnek tűnik az a Galaxy Y, ZTE Blade (bár nem tudom ez van-e még), illetve Xperia X8, ennyi. Nos ezek után mit mondotok? Köszi!
-
B1T3
addikt
válasz
fatal` #34330 üzenetére
Nem lesz csúnyább, még mindig sokkal jobb lesz, mert míg ennek normális használat mellett nem lesz zavaróan pixeles a kijelzője (165 ppi-vel, legalábbis egy laikus ember számára), addig a Mininek már úgy is az (a 127 ppi-vel). A Mininek nemcsak a kijelzője a kisebb, hanem annak a felbontása is (QVGA, 240x320).
-
BrutálBalázs
csendes tag
válasz
fatal` #34185 üzenetére
Akkor jó.
Csak osztálytársamnak van egy régi nokiája, amiben csak 2 GB-os a kártya, de ha telepakolja, akkor lassabban kezeli a telefon. És nekem is volt ilyen tapasztalom anno, 2 GB-ost teleraktam videóval és megviselte a D900i-t.dokee78: én mindent csinálok szinte a jelenlegi Nokiámmal. GPS, zenelejátszás, néha filmnézés, netezés. A Skate-et nem merem megvenni, mert több tesztvideót is megnéztem róla és nem olyan folyamatos a működése, mint a SE xperia mininek. És nekem lassú telefon nem kell még egy. A jelenlegi N97-esemet pont ezért cserélem le. Az Xpreia Mini pedig sehol nem akadt meg a teszvideókban.
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #33909 üzenetére
Üdv, szerintetek mennyivel ér többet egy használt garis jó állapotú SGS, mint egy ugyanilyen x10?
Csak az előlapi kamera miatt akarom az előbbit, de 55 alatt senki sem adja. Az meg már nekem sok. Tényleg nincs normális méretű érintős Android-os teló előlapi kamerával (jövőbeni külföldi tartózkodás miatt köllene) 50-ért? Nem kell erőgép. -
lacam
aktív tag
válasz
fatal` #33677 üzenetére
Köszi a választ..
Lehet hogy tévedek, de a Samsung Wave kapásból indítja az mkv-t....és olyat kap a juzer, hogy leesik az álla!
Ilyen csodát én még nem láttam, amit az a wave és a SuperAmoled elémtárja az mkv-s HD filmet.
Én úgy emlékszem , nem kell sem konvertálás, sem semmi.....
(a wave kicsit kicsi lenne számomra...szerintem, ezért gondolkodom kicsit nagyobb kijelzőn)
-
-
-
smiti
veterán
válasz
fatal` #33545 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy csak a Webshopon keresztül megrendelt készülékekre érvényes. Én sajna előfizus vagyok egy olyan csomagban amire semmiféle kedvezmény nem vehető igénybe.
Elvileg ma megyek egy HTC Wildfire S-ért, remélem nem bánom meg. Ez lesz az első Androidos készülékem, de még amit lehet azt előtte megnyomkodom az üzletben.
-
Atus85
aktív tag
válasz
fatal` #33534 üzenetére
Csak nekem iPhone-om van és tetszik a lánynak. És az Ace egy pöppet hasonlít rá. Design tetszik neki az biztos. Mini-re nem tom mit szolna. Jobban mutat ugyertem, mondjuk ilyen rozsaszinfalevelviragos hullo elo hatterkepnel, a Pixelsuruseg elony azert a mininel, de akkor is kisebb a kijelzo.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest