- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Gratula! Ugye van mobilneted, és nem szeded le később a fejünket a számla miatt?
psg5
Köszönöm a dícséretet.
Próbáltam arra figyelni, hogy csak olyan dolgokat írjak le, amik nem szerepelnek az itteni hivatalos arénás tesztben. Örülök, hogy tetszett az iromány. El is felejtettem, hogy írtam a Gio-ról - ha eszembe jut, szóltam volna, hogy nézd meg.
Amúgy csak olyan kérdésre szoktam válaszolni, amire tudok. Ha bizonytalan vagyok, azt mindig odaírom, mert nem szeretnék félrevezetni senkit.
-
fatal`
titán
"Amin csodálkoztam, hogy az eladó szerint a készüléket kikapcsolt állapotban 16 órán át kell tölteni.Ez mennyire állja meg a helyét?"
Semennyire, leragadtak 5 évvel ezelőtt.
Üresen egyébként mindegyik készülék gyors, a különbség akkor jön elő, amikor teleaggatod programokkal.
-
aggleány
addikt
Nekem sem SE van, tehát máris nincs mindenkinek.
Amúgy Te tudod, hogy mit szeretnél, tényleg a kézbevétel után érdemes eldönteni, hogy mi legyen.
Majd írd meg, hogy mi lett belőle.
psg5
Az X10 nevű sorozat az a régi verzió, az újak (2011-es modellek) esetében nincs X10. Hülye névválasztás, de ez van. A Galaxy Gio kijelzőben jobb, mint a Galaxy Mini, viszont rosszabb, mint az Xperia Mini.
Szerintem a sorrend:
Galaxy Gio
ZTE Blade (ha szeretsz variálni vele, főzött romokat rápakolni, hekkelgetni, ilyesmi - ha nem, akkor ilyet ne vegyél)
LG Optimus One
a többi meg már nem fontos.fleetcmd kolléga jól mondja a modellszámozásokat, annyival egészítem ki, hogy a 2011-es modellekre biztosan lesz ICS.
Szerk: ennyiért ne várj olyan telót, ami mindent tud. A lehetséges készülékek nem túl jók fotózásban.
Chunca
Ha reálisan nézzük, akkor nem ér annyit a különbség, viszont akkor nem is kell ennyiért okostelót venni, mert van sokkal olcsóbban is olyan, ami mindent tud. Én az S II-t venném (mint ahogy azt is vettem).
Ha ejtegetni akarod, akkor a Motorola Defy+ ajánlanám, az bírja az ilyen mostoha bánásmódot. A többiek nem jól tűrik a hirtelen tengerszintfeletti váltást. Az S II-re biztosan van ilyen tok, az Arc-ra nem tudom, de szerintem arra is. Az Arc viszont olyan szép, hogy nem kellene eldugni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest