- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scott_free
senior tag
-
cigam
titán
válasz
HZoli87 #3051 üzenetére
Nem kispályáznak. A telepitő közölte velem, hogy neki (mmint a bd2012-nek) több mint 1000MB RAM kell. Ami kicsit vicces, mert összesen ennyi memória van a netbookomban.
Viszont kíváncsiságból feltettem a 2011-et, nomeg a promóció is érdekel (3 gépre 1éves licence-el 2400.-pöngő.) Úgy tűnik eddig okés a dolog.Jó persze majd veszek bele még RAM-ot, mert hogy a W7 is profitál, de az még 1-2 hónap spórolgatás.
-
válasz
HZoli87 #3070 üzenetére
Én azért egy kicsit tovább jutottam, de ennél tovább nem megy XP alatt (VmWare): [link]
Mivel Admin privilégiumról is említést tesz, esetleg a VmWare fiókjának jogaival lehetne még játszani (amit automatikusan létrehozott), de most nincs kedvem vele foglalkozni tovább...L7wy
Nem, szerencsére rendesen dolgozik, 15-16 perc alatt nézte át alapbeállításon a C-t (~33GB adat) -
Imi1981
veterán
válasz
HZoli87 #3076 üzenetére
Akkor vak voltam!Most már mindegy ,majd holnap felteszem megint!Bár attól még a gépet jóval jobban fogta mint a norton.Ami nem tetszett !De ezeket a beállításokat hogy néztem be ennyire nem tudom
Kicsit b@lf@sz voltam!
Plag nem direkt írtam valótlanságot, csak benéztem egy kicsit!Nem lejáratni akartam!
-
Imi1981
veterán
válasz
HZoli87 #3071 üzenetére
Nálam egyáltalán nem is így nézett ki!Már amúgy visszaraktam a nortont.Én a tálcáról nyitottam meg, lehet úgy máshogy jön be főablak?Mert úgy szinte semmit nem lehetett álítani!Ilyen felsorosás egyáltalán nem volt!Én hülye nem az asztalról nyitottam meg a parancsikonnal!Úgy meg sem néztem.
-
-
-
válasz
HZoli87 #3062 üzenetére
Én most felpakoltam élesbe, megy mint atom anti, épp scannelem a rendszerpartíciót, de mintha nem is dolgozna...
Mindjárt megnézem, (nálam is XP Pro SP3 van VmWare alatt) ha nálam se megy, akkor ez van... De ugye nem ezt a figyelmeztetést kapod?
-
-
-
polonic
félisten
válasz
HZoli87 #3051 üzenetére
Vajon a 64 bites változat itt natív lesz vagy csak a driverek és a szükséges modulok 64 bitesek?
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mikor kezdik el a vírusírtók a natív 64 bites programok fejlesztését.
Egyelőre nem sok ilyen program van. Tán csak egy, az az MSE, mondjuk ez nem meglepő. -
-
-
Greenebola
senior tag
válasz
HZoli87 #2363 üzenetére
Itt kéne szerintem.
moderátort keresek az apróhirdetésekhez -
Duplicon
csendes tag
válasz
HZoli87 #2220 üzenetére
Köszönöm.
Akkor jól gondoltam.
Bár én a NIS mellett mindig azon hezitálok, hogy bekapcsoljam benne vagy ne a Védelmi modult. Meg egyáltalán. Menjen a NIS 2011 mellet vagy sem? Valójában eddig - 2 éve használom - még sosem talált semmit nálam és ezért a bizonytalanságom. Na nem mintha sok vizet zavarna, hogy ott van az ikonja vagy sem. (a frissítéseket így is leszedi és napra készen tartja) -
-
-
-
-
-
-
válasz
HZoli87 #1792 üzenetére
Azért ez probléma. Szerintem van még jócskán más program is, ami nem települ fel íly módon.
Megoldás lenne, hogy előre definiált szabályok alapján, a megbízható alkalmazásokat engedje feltelepülni. Kaspersky esetében például így van, mivel ők használják a black & white listes megoldást. -
MolnárPéter
aktív tag
-
-
válasz
HZoli87 #1749 üzenetére
Annak idején én is kipróbáltam a Pro-t egy másik kergető társaságában(ne kérdezd melyik volt, már nem emléxem), amivel együtt látszólag kifogástalanul megvolt. Aztán elkövettem azt a "málőrt", hogy amikor 0days kártevőket töltöttem le, nem kapcsoltam ki az MBAM-ot.
Nem volt jó ötlet, mert azzal a pár másodpercre feltűnő kék ablakos, azonnal gépújraindulós, hibajavítás a lemezen effektel jutalmazta...Amúgy ha valóságban nem bug, hanem pusztán összeférhetetlenség van a 2 szoftver között(azaz ebből a szempontból kifogástalanul működik az ESET), akkor az ESET nem fog vele foglalkozni.
(Returnil esetében sem tette meg, a returnil fejlesztői "igazodtak" az ESET-hez...)
-
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1737 üzenetére
Köszi szépen! Tehát semmi lényeges változás egyelőre. Mintha a 2011-es kicsit javított változata lenne, úgy néz ki most még. Sőt az IDP-ben semmi változtatás. Bár ez azt is jelentheti, hogy anno a Sana Security jól összerakhatta a PRSC-t, mielőtt felvásárolta a céget az AVG. De várjuk ki a következő bétát az esetleges új funkciókkal!
-
C0d3r
addikt
válasz
HZoli87 #1717 üzenetére
Szerintem a NOD-nak megfeküdte valami a gyomrát az utóbbi frissítések alkalmával, mert a főoldalra se jelez semmit.
Vagyis nagyon remélem. -
-
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1640 üzenetére
Elnézést, valamiért duplázott, ezért itt válaszolok Attilának.
(#1641) Plag
Igen, a Pro-t használom, és meglepően jól teljesít a víruspakkokon. (Bár a tegnapin pont nem
) Elég gyorsan bővül a felismerése is. A toolbart nem telepítettem, mert nem szeretem a toolbarokat és nincs szükségem webvédelemre sem. Abszolút nem fogja a gépet, tudod, hogy erre nagyon háklis vagyok.
Szóval nálam egyelőre jól teljesít.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1629 üzenetére
Semmi bajom azzal, hogy feltetted. Tudom, hogy nem azért...
(A srác tesztelési metódusával nem vagyok kibékülve igazából, minden megjegyzésem neki irányul.)
Nem erre a tesztre kihegyezve gondolom azt, hogy egy béta állapotú szoftvert nem fair összehasonlítani egy kész termékkel. Sokszor a bétákban például még nem elérhető minden funkció.
Sajnos voltak, vannak és lesznek is olyanok, akik szinte minden teszt után váltanak, teljesen mindegy, hogy ki linkeli be, nem ő a hibás.(#1633) Plag
Szia Attila!
Köszi, hogy megértetted! Én is kíváncsi leszek az új Nortonokra. Remélem még jobbak lesznek és tompítanak az adatbázis satnyaságán a többi összetevővel.
(#1628) zazenke
A Prevx még nem teljes értékű antivírus, kiegészítő védelemnek ajánlják. Ez szerintem akkor fog változni, amikor összehegesztik a Webroot termékekkel, amin épp most dolgoznak.
-
zazenke
őstag
válasz
HZoli87 #1631 üzenetére
hát akkor csak frissebben reagálnak az új vírusokra . 1 hét alatt elvérzett mellette az új zonealarm , mcaffe , és bitdefender , de most tényleg miért van az hogy a youtube-s videók nagy részénél ezzel nézik meg hogy mit hagytak ki a "nagyok " . Ez azért jelent valamit
-
zazenke
őstag
válasz
HZoli87 #1629 üzenetére
Mostanában ismét élesbe tesztelgetek és folyamatosan az az érzésem hogy ha csak natúr szignatúra adatbázist nézünk akkor a malwarebytes lenne a legerősebb progi . Nem tudom hogy csinálják de nagyon ott vannak a csúcson . Ha megspékelnék viselkedés elemzéssel meg egy felhővel akkor verhetetlen lenne . Szerintem az se véletlen ha már a videókat nézzük hogy az utóellenőrzéseket rendre ezzel a programmal végzik
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest