- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Roxbury #4551 üzenetére
Akkor ok!
SG-t én is ismerem,használom,ez a legegyszerűbb,de ha vkinek kéne összes pc-s magazin is (külföldiek is+ más fajták) pdf-ben,akkor ezt az oldalt ajánlom.
Szerintem sem fog egyhamar megszűni ez az újságkódos dolog,pont ezzel válik eladhatóbbá,de az pl.kicsit izé (nekünk frankó),h típusonként megyikben egyfajta kód van pl.ESET-hez,így ekég egyvkinek megnézni-közzétenni,azt mki tudja használni,ezt kicsit el****ták,nem...
,bár vsz vállati forrásokból vannak a fő bevételeik, azért jól megy nekik,vezérigazgatójuk is elég vagyonos...bár vhol meg is érdemlik.
-
-
-
Roxbury
őstag
válasz
Roxbury #4438 üzenetére
Megvan az első hiba, persze igazából jelentéktelen.
Az optimalizált ellenőrzés végén kiírja, hogy mennyi idő alatt végzett. Nálam azt írta, hogy 7 perc AND 25 másodperc.
+Aktiváltam az újságos kóddal, ki is írja, hogy október 15-ig jó a liszensz, de attól még azt írja, hogy a számítógép veszélynek van kitéve, a termék nincs aktiválva. Holott ugyebár ott fel is ajánlotta, hogy aktiválhatom most, és el is fogadta elvileg, mert kiírja a lejáratot + minden védelmi szolgáltatás aktív.
Ezeken kívül egyébként semmi gond nincs vele eddig. A gép (X2 255) ugyanolyan gyors eddig vele (böngészés is), mint a védelem nélküli állapotban.
Az az aktiválásos gond lehet, csak a 64 bites verziót érinti és lehet, csak az újságos kódokat, bár tulajdonképpen elfogadta, szerintem pár frissítési próbálkozás után meg is oldódik.
-
-
válasz
Roxbury #3965 üzenetére
igaz nem tőlem kérdezted, de már egy ideje Avast Free-t telepítek gépekre (ahol ingyenes kergetőt kérnek), PC Tool vagy Comodo fal társaságába, így alkotva egy teljesen korrekt védelmet nyújtó kombót...
UI: Az Avast egyes moduljai összeakadnak a PC Tools-al (Comodo-nál még nem tapasztaltam), telepítéskor, nem azután... Ezért először a Tűzfal, aztán az Avast telepítése. Ha ez már nem kivitelezhető, akkor a tűzfal telepítésének idejére az Avast realtime védelmét fel kell függeszteni...
-
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Roxbury #3237 üzenetére
Nem,mivel akkor a vírus által fertőzött fájlokat is törölte volna.Ezért külön win32 sality írtót futtatam le ami regisztrációs adatbázis helyre rakta + e mellet eltávolította a vírust és megtisztította az általa megfertőzött fájlokat.Teljes rendszer ellenőrzés eredménye :0 fertőzött fájl...
-
blattida
nagyúr
válasz
Roxbury #2911 üzenetére
A mai védelmi megoldások sokkal összetettebbek és sokkal mélyebben beépülnek a rendszerbe, ergo, érzékenyebbek a maradványokra, különféle hulladékokra.
Ráadásul azok az emberek, akik a különféle fórumokon panaszkodni szoktak az egyes programokra, sokféle programot felpakoltak egymás után és/vagy mellé, akár béta verziókat is, így-úgy leszedték őket egy-két órás használat után és csodálkoznak, hogy valami nem kóser az éppen fölrakott cuccal.
Ezek alapvetően felhasználói hibákból eredő gondok, de szinte ez az összes gebaszra igaz, általában emberi hülyeség, butaság, nemtörődömség alapozza meg őket. -
válasz
Roxbury #2909 üzenetére
Nálam csinálta a KIS2011-2012 32 és 64 bit alatt is, de nem tiszta rendszeren, előtte volt már egy-két egyéb védelem, de mindegyik után tisztítgattam... Szóval én azért a gyártó lelkiismeretességét is megkérdőjelezném...
Az egyik rendszeremen az FSIS után jött a KIS 2011, de idióta módon viselkedett, lehet az F-Secure hagyott bent valami maradékot, bár telepítésnél a KIS rendben talált mindent.
-
Duplicon
csendes tag
válasz
Roxbury #2754 üzenetére
Szia!
Jó az a Revo de az én tapasztalatom, hogy az IObit Uninstaller 2 jobban/kevesebb maradékot bent hagyva szedi le az "áldozatait". A Mély eltávolítást használva (szerintem) alaposabban keres rá a bejegyzésekre mint a Revo a Speciális beállításon a keresésével. Mostanában ezért inkább ezt használom.
-
-
-
HZoli87
veterán
válasz
Roxbury #2372 üzenetére
A régit eltávolítod, majd telepíted az újat.
-
válasz
Roxbury #1924 üzenetére
Teljesen igazad van abban, hogy nem a tűzfal dolga a kártevő megfogása. A Windows 7 tűzfala teljesen rendben van. Egyre jobban azt látom, hogy a víruskeresők egyre több erőforrást zabáló és gépet terhelő fícsört használnak az adatbázis és heurisztikus hiányosságok orvoslására.
A magam részéről már egy lájt védelmet használok win7 tűzfallal és Defenderrel kiegészítve. Plusz MBAM. Tökéletesen elég és nem kapok vírust. Tudom a dolgom, viszont meguntam a rendszert lassító 3rd party alkalmazásokat! Nem azért vettem erőművet, hogy egy külső program rendre lelassítsa. -
Nhorbee
aktív tag
válasz
Roxbury #1481 üzenetére
Saját motort használ. A tűzfala az egyik, hanem a legjobb a piacon. Az AV részére már nem mondanám el ugyanezt, de előnyére váljék, hogy igen hamar bekerülnek a vírusok az adatbázisba. Az antivírus modult segíteni hivatott felhő alapú viselkedés elemző is jól teszi dolgát. A CIS valódi fegyvere a Defense+ -ban rejlik a sandboxot nem is említve.
Igazán blattida kollégánk tudna többet mesélni a Comodoról.
Szerk.: Lassú voltam
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Roxbury #1315 üzenetére
Virustotal (ezzel ellenőrizd le)
VirSCAN
Virusscan Jotti's -
Jenne_S
csendes tag
válasz
Roxbury #1305 üzenetére
Szia!
Készíts egy HiJackThis logot. Ha van valami mégis akkor ott látszani fog. Innen letöltheted (a 2.0.4-est töltsd le)
Kielemeztetni a saját oldalán is tudod. HijackThis log file analysis. Bemásolod a log fáljt és alul katt az Analyze fülre. Törölteni is lehet vele, de óvatosan mert visszavonhatatlanul töröl és ezért kell hozzá egy kis hozzáértés is. Nekem is az informatikus bátyám szokta ezt időnként végigelemezni. (eddig még szerencsére nem kellett semmit sem törölni mert nem volt gyanús elem) -
-
válasz
Roxbury #1268 üzenetére
Nem arról van szó, hogy részletes vagy nem részletes. Hanem, hogy ez a teszt az adatbázis/heurisztikus alapú felismerést teszteli.
Holott sokkal reálisabb, pontosabb képet kapunk ha a fel nem ismert példányokat futtatjuk is, ezáltal esélyt adva a HIPS-nek, viselkedés alapú elemzésnek, cloud-nak stb.-nek. De persze kellenek ilyen tesztek is, mert megmutatja a gyártóknak, hogy milyen irányba fejlesszenek tovább.
Itt van a jelenleg is folyamatban lévő dinamikus teszt: Link
Érdemes januártól nézni.
-
válasz
Roxbury #1261 üzenetére
OMG ti olvastok is vagy csak legörgetitek az eredményig? Ez a teszt csak egy rész-teszt ami specifikusan teszteli az antivírusokat. Sok technológia itt nem jöhet számításba, nem úgy mint pl. a dinamikus teszteknél. Az, hogy itt a Norton nincs az első 3 között nem azt jelenti, hogy rossz antivírus. Szvsz Norton a legjobbak között van jelenleg.
-
válasz
Roxbury #1261 üzenetére
Sajnos a Norton lassan már olyan szánalmasan sereghajtó (ezel nem azt mondom, hogy teljesen alkalmatlan) lesz, mint az AVG... A NAV/NIS 2012-es esetében mi a helyzet, tesztelte már valaki a beta-t?
Régebben Goodspeeddel voltak nézeteltéréseink a NIS végett, nem azt mondom, h nekem lett igazam, de a Symantec tényleg nincsen benne a királykategóriában... Pedig az ember azt hinné, hogy már csak adatbázis alapján is tarolnia kellene a jó öreg cég termékeinek. Ezzel együtt eszem ágában sincs megkérdőjelezni Goodspeed véleményét, sőt. Ő az a user, akinek még egy Kingsoft mellett sem lenne piszkos a gépe.
-
Nhorbee
aktív tag
-
Nhorbee
aktív tag
Az egyik legkomplettebb védelem a KIS és a PIS mellett. Annyi hibája van (talán), hogy nincs benne cloud, ami szvsz ma alap követelménynek számít. A 2012 viszont az előzetesek és a béta alapján pótolni fogja eme "hiányosságát" sok más extra fícsőr mellett.
Negatívumként felróható még talán, hogy nem tartozik a lightweight írtók közé, úgy mondom ezt, hogy nem használtam még soha, csupán mások véleményét hangoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest