-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3zs0
tag
válasz
Butcher-HUN #37006 üzenetére
Szedd le az mbam-t
Utána a KIS-ben csinálj az alkalmazásszabályoknál egy automatikus tisztítást
Majd nézd meg a szabályok között eltűnt-e az mbam-el kapcsolatban minden, ha nem akkor távolítsd el az adott szabályt.
Ezután telepítsd újra (esetleg telepítés előtt restart). -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #36991 üzenetére
Szedd le az mbam eltávolítóját, takaríts vele és telepítsd újra az mbam-ot.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #36987 üzenetére
MBAM-ot távolítsd el . Csinálsz egy képet a jelzésről ,hogy biztos ami biztosra menjünk . Addig is ide küld el a téves riasztást .
(#36988) Mongkut
Mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya . Nézd meg milyen képességekkel rendelkeznek és dönts . Nem egyszerű megmondani ,hogy melyik a jobb . Ehhez alapos információgyűjtés ,tapasztalat és egy alvás szükséges
.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Butcher-HUN #36946 üzenetére
Erre valaki.
-
Joker88
őstag
válasz
Butcher-HUN #32042 üzenetére
és erről mi a véleményetek ?
Advanced Mobile Care ?
Van egy elfekvő teljes-verzió kulcsom, még cirka fél évig jó.. Csak eddig WP-t használtam,azért kérdezősködök annyit -
GEPESZ66
veterán
válasz
Butcher-HUN #32042 üzenetére
Nálam is McAfee van mobilon, bevált. Korábban az Eset volt, az is jó volt.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Butcher-HUN #31831 üzenetére
Szerintem jó, bár nekem fizetős van belőle.
-
válasz
Butcher-HUN #31471 üzenetére
-
válasz
Butcher-HUN #31469 üzenetére
Nem lesz azzal gond,be fog állni.
-
válasz
Butcher-HUN #31467 üzenetére
Most frissítettem,nálam rendben van.
Próbáltad a kézi frissítést? -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Butcher-HUN #31380 üzenetére
Erre valaki? Sziasztok! Mondanatok velemenyt a Kaspersky Small Office Security 3-rol?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #28738 üzenetére
Igen. A nem eladásra szánt kulcsoddal pedig minden frissítést megkapsz .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #28733 üzenetére
Not for Resale = Nem vásárolt kulcsod van hanem promóciós .
-
Qasam
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #28426 üzenetére
Elvileg nem akadnak össze, bár szerintem fölösleges, mert a Kaspersky-nek az egyik legkiválóbb az anti-loggere.
-
Qasam
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #28422 üzenetére
Szia!
Igen, érdemes. Nálam is fut gond nélkül mindkettő, viszont azonnal észrevehető a különbség, ha kikapcsolom a KIS AB-t. Sok olyan felugró oldalt is blokkol amit, mondjuk az Adblock nem. -
válasz
Butcher-HUN #18909 üzenetére
CIS - xp alá elkel egy komolyabb tűzfal is. A win7-tel annyi gond van, hogy jó lenne neki legalább 2GB RAM. Illetve kérdés, hogy milyen grafikád/egyéb hardvered van, amihez gond lehet a driver. Máskülönben 100%-osan ajánlatos win7/8-ra továbbfejleszteni (a 8 asszem olcsóbb, és ha meg tudod szokni a fürdőszobát, akkor uazt tudja, mint a 7).
Ha OS-t fejlesztesz, akkor már nem feltétlen muszáj a tűzfal, egy jóféle vírusgyalu (F-secure, AVG, Bitdefender, Trustport, Avast, KAV) is elég lehet.#18911: fogalmam sincs, nézz át a win7/8 topicokba, ott biztos lesz vki, aki segíteni tud.
-
Visormail
addikt
válasz
Butcher-HUN #14356 üzenetére
Norton AntiVirus 2012 most ez is ingyenes fél évre és magyar.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #14356 üzenetére
Avast,CIS,AVG,Panda Cloud,Avira ...
-
válasz
Butcher-HUN #10983 üzenetére
Ha megnézed az 5-ös ESET-re és a 6-os Smart Security-ra is dicsérő megjegyzéseket írt! Tehát, mindegyik program jó!
(#10984) janes1976: Ez attól függ! Van, amelyiknél a vásárlától számítva ketyeg az 1 év, a legtöbbnél az aktiválástól.
-
janes1976
őstag
válasz
Butcher-HUN #10842 üzenetére
Ha csak 1 géped van, akkor oké, de ha már 2 akkor meg jobban megéri a 3 gépes BD IS.
Annak kb. 4-5000 Ft az ára.
És hogy vagy vele megelégedve?
-
válasz
Butcher-HUN #10763 üzenetére
A beta változatok tesztelésre szánt változatok, nem pedig fő védelemként alkalmazható verziók. Lehetnek (és vannak is) benne hibák, amelyekről a fejlesztőket értesíteni szoktuk, hogy a végleges kiadásban már ne legyen olyan bug.
Úgy hogy maradj a 2012-esnél, majd ha kijön a végleges, akkor válthatsz.
(Persze ha van kedved, kipróbálhatod, de ne éles rendszeren, ezt minden beta esetén így van, külön fel is hívják rá a figyelmet. Ha pl bedönti az éles rendszered, akkor szavad nem lehet) -
válasz
Butcher-HUN #10633 üzenetére
Annyira azért nem és egyszer valamilyen oknál fogva rebootolta a gépét is...
-
Nobuo
tag
válasz
Butcher-HUN #10318 üzenetére
Nem tudom miért vársz teljes stabilitást és kompatibilitást egy nem végleges verzióról.
-
HZoli87
veterán
válasz
Butcher-HUN #10312 üzenetére
Böngésző, BitDefender újratelepítése. Esetleg vársz, míg megjelenik hivatalosan a 12-es Firefox, és megkapod hozzá a támogatást a románok részéről vagy itt jelzed a hibát.
-
HZoli87
veterán
válasz
Butcher-HUN #10312 üzenetére
Ez nem a Firefox hibája. Kapcsold ki az SSL tanúsítványok ellenőrzését a programban (BD).
-
válasz
Butcher-HUN #9907 üzenetére
Nem játszok a gépen, úgyhogy lehet, hogy valamely másik alkalmazás miatt kapcsolgatja magát...
-
válasz
Butcher-HUN #9736 üzenetére
Köszönöm!
Korábban kipróbáltam a Vipre-t is, na az is hasonlóan ugrott mindenre.
Kipróbálom majd az általad tanácsolt programot. -
Deck
titán
válasz
Butcher-HUN #9403 üzenetére
Mégis milyen gép kell hozzá, hogy jól fusson a KIS?
Hivatalos oldalon ezt írják: Processor 1 GHz 32-bit (x86)/64-bit (x64) vagy gyorsabb
1 GB elérhető RAM (32-bit) vagy 2 GB elérhető RAM (64-bit)Simán megvan.. Mégis használhatatlan.
-
motacilo
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #9382 üzenetére
Helló!
Egy kérdés: hogy hívják a te Trustportodban lévő két motort?
Argon és Xenon vagy Argon és NeonArgon: AVG motor
Xenon: Bitdefender motor
Neon:Vipre motor
Korábban volt itt is egy kis polémia ezekkel kapcsolatban. Nekem TP volt Vipre motorral, de volt akinek Bitdefenderrel
Az IS csak Bitdefenderrel elérhető.
Egyébként a Vipre motoros nekem nem fogta a gépet, még egy netbookra is feltettem próbaképpen. Valószínűleg a Bitdefender a ludas az erőforráshasználatban.Más: még 2 motor üzleti felhasználóknak:[link]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #9382 üzenetére
MW2-t nekem a Kaspersky tűzfala nem szerette.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #9368 üzenetére
A licencelt motor nem egyenlő a komplett BD-vel.
Az adathalászat elleni védelem, szerintem, egy kicsit túllihegett téma, azt gondolom, hogy az ilyen oldalakat is szűri a webvédelmük, nincs szükség külön ilyen alkalmazásra, ha gondolod, egy zemanat föltehetsz mellé, az úgyis jóval erősebb hips, mint ami a TP-ben van, utóbbiban ezért is érdemes kikapcsolni az alkalmazás felügyeletet (HIPS).
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #9365 üzenetére
Felismerésben egy kicsit jobb a TP, eltávolításban viszont a BD.
Neki kellene eldöntenie, hogy melyiket szeretné.HIPS és webvédelem (nem plugin) van, külön adathalászat elleni és online bankolás védelem viszont nincs.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #9363 üzenetére
Ebben a topikban mindig azt preferálják, ami épp promós, van hozzá ingyen licenc vagy egy friss, ismert teszten elöl végez.
A legtöbb embernél jönnek-mennek a védelmek és nem azért, mert rendesen tesztelne, hanem egyszerűen azért, mert ez egyfajta időtöltés, közben jönnek panaszkodni, hogy az éppen fölrakott av nem megy, szarakszik, de egy fos, persze, nem elmentett tiszta rendszerre telepítik őket egy más után, így teljesen érthető, hogy szinte mindig vgan valamilyen gond, de mindig az adott program a hibás, még véletlenül sem a felhasználó.A Trustport olyan, amilyen volt, jó a felismerése, de kissé fogja gépet, a felületét szokni kell, eltávolítása és proaktív képessége átlagos.
Nem vagyok abban teljesen biztos, hogy a nagybátyádnak tetszene. -
AmigaFan
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #9244 üzenetére
Én is jókat olvastam a G-Dataról, szinte minden tesztben elöl szerepel!
-
csákány.
aktív tag
válasz
Nálam éppen az véd!
Istenigazából annyit tudnék felhozni problémának, hogy a Speedtestes sebességmérést szétcseszi a "Web protection" modulja, meg hogy az időzített víruskeresésnél nem tudsz beállítani kivételeket, a webvédelme is szépen blokkolja a veszélyes oldalakat, a tűzfala is egész jól konfigurálható, de csak kb 220 pontot ér el CLT alatt, de amúgy egész korrekt védelmet ad összességében!
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Az emlékeim szerint két motort használ, felismerésben eltávolításban emiatt nagyon jó. De 2012 nagyon fogta a gépet nálam. Jók a virusbulletin eredményei nagyon.
-
válasz
Butcher-HUN #9241 üzenetére
Igen, a remover lesz (a megfelelőt arra értettem, hogy x86 avagy x64-es remover)
Nem kell csökkentett mód, mert újraindítja majd a gépet. Utólag keresgélhetsz a registry takarítóval, valószínű találni is fog pár bejegyzést, de a remover a registry nagyját is biztosan kitakarítja. -
válasz
Butcher-HUN #9239 üzenetére
-
wilburwalsh
tag
válasz
Butcher-HUN #9102 üzenetére
Sosem voltam Avast fan, és amiket itt írtak róla az alapján igencsak úgy tűnik, hogy elhamarkodták a 7-es végleges verzó kiadását...
-
M3oH
addikt
válasz
Butcher-HUN #8961 üzenetére
Az AV elsodleges feladata nalam a vedelem, nem a tisztitas/helyreallitas.
Ui.: Amugy nem szemelyeskedes, de kisse kezd irritalo lenni a Kaspersky maniad, es ezt mar nem en jegyzem meg eloszor.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8925 üzenetére
Az említett páros csak minimálisan biztosít gyengébb védelmet, mint a kis, és csak is azért, mert a panda cloud miatt kell az állandó net, ha a comodo falában aktív a d+, akkor abban az esetben sem védtelen a gép, ha nincs internet.
Valósan nem áll több rétegből a védelme, mint az említett kombónak, az egyetlen, ami nincs benne a párosban, az a virtuális billentyűzet.
Gaberking
Használd nyugodtan. -
Mosanke
senior tag
válasz
Butcher-HUN #8919 üzenetére
Fogalmam nincs, mert nem használok Kasper termékeket.
Talán majd valaki tud válaszolni Neked.#8921 blattida
Nem vitatkozás képpen, de azért javasoltam a SAS-t mert nálam egy ilyen szemetet, aztán kiderült négy volt belőle a gépemen, ez szedte le. MBAM nem is detektálta pedig állandó védelme is van és fut is a NIS mellett mindig. Ettől még jó program a MBAM, csak nekem a SAS szedte le.
Valami ....'A és ... B végűek voltak erre emlékszem már csak, többre nem. -
Pano
addikt
válasz
Butcher-HUN #8917 üzenetére
túlreagálod
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Butcher-HUN #8752 üzenetére
öcsémre rájött a para, és aszongya, hogy az upc tartalomszűrés kellene, hogy ne tudjanak bemászni....
mondom biztos nem tud annyit mint az ingyenes personal avira....
-
@matthew@
őstag
válasz
Butcher-HUN #8708 üzenetére
Nekem is PRO verzió van de a védelem be van kapcsolva azon is, és látszik is h dolgozik mivel 1-2 esetben blokkol bejövő adatforgalmat, stb. Amúgy én előbb MBMA-tettem fel aztán KIS.
-
válasz
Butcher-HUN #8696 üzenetére
Igazából mindegy mert úgyis csak az új vagy megváltozott fájlokat ellenőrzi újra viszont erről a scan bugról olvastam nem rég de csak találgatták, hogy mi okozza.
-
@matthew@
őstag
válasz
Butcher-HUN #8701 üzenetére
Köszi a helpet! Akkor lehet oda is benézek
Akkor lehet lecsökkentem 1 hetes full scan-ekre az átnézegetést. Gondoltam arra is h csak vmi "rossz" frissítés lehet az oka, mivel tegnap jól lefutott a scan, ma frissítés után volt gáz, és múltkor is ez volt, pár nap múlva már jól ment.
Amúgy, igen van olyan lehetőség h a nagy fileokat kihagyja, nekem az pár helyen be si van kapcsolva, pl egy 110GB-s játéknál ami sokáig nézegetett
Viszont lehet ha nem oldódik meg akkor reinstall lesz, mivel csak kézzel pucoltam registry-t az előző IS-ek után (3 másik volt) és lehet azzal van baja.AmigaFan: az előző mondatban van a válasz a Te hsz-edre, meg azért is gondoltam h reinstall megoldja mivel csak időszakos probléma.
-
@matthew@
őstag
válasz
Már nem tudtam szerkeszteni
Most néztem meg és amikor ott hagytam akkor szépen ment a scan, viszont most visszamentem és 1 óra után még mindig 1%-on állt, és 1 ATi-s file-nál megállta, kb. 5600 file átvizsgálása után, kicsit furcsállom h eddig jól ment most meg nem, most futtatok egy MBAM-t hátha az talál vmit ami miat lehet ez a gubanc ha nem akkor lehet win reinstall lesz a megoldás mert az egész gépet lefagyasztja a KIS és nem is ellenőriz
Vkinek van vmi 5lete, h mi lehet a gond?
-
@matthew@
őstag
válasz
Igazából csak elő vigyázatosságból nyomok mindig full scan-t, már nem csinálok olyat ami miatt vírusos lenne a gépem/nem töltök le, "leszoktam" róla így csak simán mindig végigfuttattam, viszont eddig a KIS 2012-vel az 500GB átnézése kb. 15-20 perc volt, most meg eddig 2x lefagyott tőle a gép (nem olyan gagyi, adatlapomon van részletezve) és már volt ilyen de az egyszer csak abbamaradt és működött 2 hónapig jól, most megint előjött vmiért, most is fut a scan én meg notin netezek addig de megnézem h végre sikerült-e végeznie vele, vagy valami
-
hallari
tag
válasz
Butcher-HUN #8681 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a
KeriotSunbeltet miért nem szoktátok ajánlani? -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8557 üzenetére
Te magad másoltad be: a Hydra a saját motorjuk, az Aquarius az átnevezett Bitdefender motor.
-
dudasj
tag
válasz
Butcher-HUN #8550 üzenetére
Nálam (a vállalatnál) is ez van vagy 10 éve két munkahely óta ezt vásároltatom a cégekkel. Meg persze otthon is
Sose kaptam semmit ennyi idő alatt risztásokon kívül, előtte a régi rgazda. Nod32-őt használt és többmilliós kárt csináltak a vírusok a cégnek.
Sokan néznek eredményeket és teszteket ami az Fsecure-nál nem mérvadó mert a rendszer arra lett kihegyezve hogy ne jusson be semmi. Ha valaha valami fertőzötté válna már nem biztos hogy ezzel irtanám de pont az a lényege hogy ne lehessen az semmi sem. Na meg naon kényelmes a központi menedzser része, 1 helyről 30 gépen tudok verziót cserélni pl. , tűzfal meg bármi más szabályokat csinálni és még sorolhatnám. Mondjuk én a válallati kliensekre is Internet securityt rakok nem clientet mert többet tud
Ja, az otthoni gépemen se kaptam még semmit se be, dc++, torrent meg minden más játszik pedig... Mondjuk játszani nem tudom mennyire jó, fps cuccokkal nem játszom max. heroesek, dragon age-k meg witcher és ilyesmik néha ha van egy kis időm. Lehet hogy ilyen fps dolgoknál jobban fogja a gépet azért nem szeretik? Bár kikapcsolni egy klikk...
Spamszűrőnek viszont nem vált be, sok plusz meló foglalkozni vele és nem is tökéletes, abból Vipre-r használok inkább, az tökéletes úgy ahogy van. -
dudasj
tag
válasz
Butcher-HUN #8536 üzenetére
? Én mindig azt hittem hogy ők a legnagyobbak... 500 alkalmazott a Helsinki laborban és még majd ugyanennyi szerteszét a világban. ~ezres dolgozói létszámmal azért nem olyan kicsikék ők
-
válasz
Butcher-HUN #8525 üzenetére
Ez jó, mert pár napja nálam is előjött, de pont azon a napon járt le a KIS licencem, így aztán nem is foglalkoztam vele, gondoltam ez is a licenc lejárathoz kötődik (ha már a védelmet is felfüggeszti ilyenkor)...
-
HZoli87
veterán
válasz
Ezt nálam is eljátszotta régen.
A másik:
Tisztelt XY!
A problémát az adatbázisban lévő feketelista fájl sérülése okozta. Az ilyen
jellegű problémák általában rövid időn belül javításra kerülnek és a
követkető adatbázisfrissítéssel megszűnnek.Amennyiben ez mégsem következik be, kérem az alábbiak szerint járjon el:
1.,
Kapcsolja ki a KIS program önvédelmét:
A képernyő jobb alsó sarkában a K betűs ikonra jobb klikk -->
Settings--> bal oldalon az "Advanced settings" részben válassza a Self-Defense
menüpont, majd a jobb oldalon kapcsolja ki az "Enable Self-defense" opciót.2.,
Törölje a
"C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\
Kaspersky Lab\AVP11\Data\Updater\
Temporary Files\temporary Folder\"
mappa teljes tartalmát.3.
Engedélyezze újra a KIS önvédelmét a fent leírtak szerint.4.
Indítson egy új adatbázis-frissítést.Ezután a hiba remélhetőleg meg fog szűnni.
-
BigManus
addikt
válasz
Távol álljon tőlem, hogy kötekedjek, de pont ugyanígy feltetted a kérdést a Kaspersky topicban.
Nem díjazzák a moderátorok túlzottan. -
Basilisk
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #8512 üzenetére
A jó felhő is GUI hiba
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Butcher-HUN #8501 üzenetére
köszönöm a gyors választ!
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8489 üzenetére
Nem akarok kötekedni, de nem kínál ( jóval) többet, mint a többi védelmi program, ám az igaz, hogy kevés az ennyire komplex csomag.
De nem mindenható és nem űberelhetetlen. -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8481 üzenetére
Hagyjuk már ezt a kaspersky meg norton jeleskedik a helyreállításban, bezzeg a többi milyen szar dumát!
Eltávolításban tartoznak a jobbak közé, viszont kicsi a differencia a többiekkel szemben, szó sincs arról, hogy például a kaspersky mindent eltávolít vagy helyreállít rendesen!
Ebben jobbak, mint az eset, de sok minden másban nem.Ahogy Plag is írta, meg már rengetegszer le is írtuk itt, hogy döntő hányadban a felhasználó a hibás, szinte minden esetben.
-
válasz
Azért nem kell irigyelni az ESET termékeket! Inkább tanulni kell tőlük, mert itthon a Sicontact által piacvezető a termék. A többi termék nagyjából labdába sem rúg az eladások tekintetében. Magasan vezeti az eladási rátát. Szóval, jól csinálják.
Az, hogy a program jó-e vagy sem, az szubjektív megítélés kérdése. Minden AV mellett kaphat az ember vírust! Ami megkülönbözteti a vírusgyűjtő és vírusmentes felhasználót az a tudatosság. Senkit nem akarok buzdítani semmire, de ha már valaki warezol, akkor lehet azt ésszel is csinálni, úgy, hogy nem szív be semmit. Az érdekes az, hogy amikor valaki bekap valamit, akkor egyből az adott AV-t szidja. Meg kéne már tanulni, hogy egyik AV sem mindenható és nem lesz sose 100%-os védelem. A felelősséget nem az AV-ra kell ráhárítani, hanem először magunkkal kell kezdeni. Bár, jelenleg főleg itthon az egyén felelősségének kérdése fura lábakon áll. Mindenki és minden hibás, de mi nem.
Na, mindegy. Nem akarok belemenni filozófiai kérdések boncolgatásába, de az biztos igaz, hogy először és nagyobb mértékben a felhasználó a hülye, utána az adott AV. Ha valaki tudatos, akkor fölösleges gépet leterhelő agyonpakolt alkalmazásokkal megnehezíteni az életet, és főleg a tudatossággal nagy mértékben megkönnyíthető az élet a vírusok és más problémák terén. -
BigManus
addikt
válasz
Azért átverésről nem beszélhetünk. Nem állítanak valótlant, pusztán feltuningolják a marketingjüket. A kettő nem ugyanaz.
Azt írod " amit az ESET csinál az már nevetséges "
Miért is? Verseny van, és versenyben vannak. Erről szól az egész.
Nagyon is jól csinálják, mert sikeresen adják el a terméküket.
Ha Te el akarsz adni egy terméket, Te is arra fogsz törekedni, hogy el tudd adni.
Erőszakos? Na és akkor mi van? Senkit nem érdekel, mert max pár ember azt fogja mondani fújj, ez de erőszakos marketing. De a tömeg vevő rá. Ez van. Nekem sem tetszik, de ügyes... -
Cimi86
tag
válasz
Butcher-HUN #8458 üzenetére
A szinte tökéletes jelzőt értitek,hogy gondoltam. Jelenleg Avast IS-el vagyok,de nem igazán vagyok megelégedve.Valahogy a valós idejű védelme nem okés,mert néhány netes fájlnál letöltéskor nem vinnyogott,de mikor keresést végeztem a gépen mégis vírusnak érezte őket.
A gépem erős : i7,8gb ram, de pl bitdefender még így is érezhetően fogta a böngészést,az indulást,stb. Szóval a konfig lényegtelen. -
BigManus
addikt
válasz
Butcher-HUN #8458 üzenetére
Ha vissza olvasol, láthatod, hogy az AVG IS-re majd mindenki azt írja, alig lehet észrevenni a gépeken.
Nyugodtan kiveheted a végéről...
Sőt, meg merem kockáztatni, hogy az Avastnál is kevesebbel beéri.Mindig van akinél lassíthat, pl. az ESET lassított be egy elég erős gépet, ott meg utána a BitDefender nem.
Az AVG nagyon sokat fejlődött, elenyésző azok száma akiknél lassú. -
motacilo
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #8450 üzenetére
Köszönöm a választ! Megnézem a leírást!
-
motacilo
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #8443 üzenetére
Butcher-Hun:
És ez mennyivel másabb mint az F-secure IS?
-
erhas01
tag
válasz
Butcher-HUN #8256 üzenetére
üdv:
Azon az egy darab lemezen a C és D partíció is?
A "betolakodó" ott lehet a Hdd-n, a második partíción is elbújhat!
Csak a C -t formáztad? Nem az egészet hdd -t?
üdv: erhas01 -
blattida
nagyúr
válasz
Router reset, hálókábel kihúz, format c, de nem gyors, win telepítés, védelmi program telepítés, hálókábel visszadug.
-
BigManus
addikt
válasz
Tegyen fel Kasperskyt.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8119 üzenetére
Ha közben a kaspersky is ott van, akkor semmi esetre sem.
Elképzelhető, csak nem túl valószínű.
-
BigManus
addikt
válasz
Butcher-HUN #8117 üzenetére
Szia!
Annak idején mindkettőt használtam, de egy nyalással talán az MBAM jobb. De ez az én véleményem, az én szokásaimhoz mérten.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8058 üzenetére
Nem azért lettek ők az év terméke az avc-nél, mert ők a legkomplexebbek(mert akkor állandóan ők lennének), hanem azért mert tavaly, a használt mintákon és teszteken ők teljesítettek a legkiegyensúlyozottabban.
Én amúgy kicsit csodálkozom.
-
wilburwalsh
tag
válasz
Butcher-HUN #8046 üzenetére
Tényleg elég átb*szósan tüntették fel a tűzfallal kapcsolatos dolgokat a weblapjukon: a kép alatt tűzfalat írnak, a részletesebb szövegeknél pedig tűzfal és hálózati kapcsolatok monitorozására szolgáló eszközt.
Utánaolvastam, és valóban nincs különálló tűzfala, hanem csak a Win falát tuningolták meg, mint a Trend Micro. Számomra ez nem igazán szimpatikus megoldás.
-
HZoli87
veterán
válasz
Butcher-HUN #8044 üzenetére
Tűzfal és hálózati kapcsolatok monitorozására szolgáló eszközt tartalmaz, nem váltja ki a Windows beépített tűzfalát.
-
dnsi
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #8038 üzenetére
SecureAnywhere Complete mikor próbáltam nem tartalmazott falat.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #8038 üzenetére
Régi 3000+ AMD 2Ghz 1GB DDR 80mbites net.Tűzfalnak eddig is a win7 saját tűzfalát használtam.
Az új norton antivirus 2012 mennyire jó?Mert régebben azt használtam,és arról váltottam nod32-re mert nagyon fogta a gépet anno az is. -
L7wy
őstag
válasz
Butcher-HUN #8031 üzenetére
Bitdefender safego
Norton Safe Web
Nem tudom mennyire hatásosak, de nálam safego már fogott pár dolgot. -
válasz
Butcher-HUN #8031 üzenetére
Mert xarnak a biztonságra, amíg a reklámokból lesznek/lettek dollár milliárdosok... [link]
Jobb lenne, ha most azok a töketlen EU huszárok, akik az Opera hisztijének nyomán azt meg tudták lépni, hogy a W7-be böngészőválasztó bekerüljön, akkor most fognák aztán letiltanák a faxbuk-ot a francba az EU-s államokban, mert valóban az a nagy harci helyzet, hogy egy veszélyes oldal, ahol hemzsegnek cyberbűnözők, meg az alkotásik is.A közröhej tárgyát képezi, hogy a kergetőkben külön facebook védelmi modulokat építenek be, és senki nem tudja megregulázni a FB fejlesztőket, vagy a céget...
-
L7wy
őstag
válasz
Butcher-HUN #8027 üzenetére
Nem ismerem JottiQ-t, de szerintem az más, ahogy videókból láttam. Ez az X-ray az AV gyártóknak küldi el, és a választ is fogadja (ha jól láttam), és képes VT-vel is megvizsgáltatni a fájlt (hogy megelőzze a felesleges beküldéseket).
(#8021) motacilo
Hát a röntgen is átvizsgál, meg ez is -
válasz
Butcher-HUN #7977 üzenetére
Igen, ha minden jól megy 11.-én. Már működni fog a beépülő modul az új FF-el.
-
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #7915 üzenetére
Nem.
Helyreállításban a dr web a legjobb.
Amiről Te beszélsz, az az eltávolítás, de abban sem az általad említettek a legjobbak. -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #7895 üzenetére
Valamint, mielőtt azt gondolnád, hogy ez a kaspersky ellen szól, leírom ismét: ha nem lenne cis, akkor én kis-t használnék.
Laca
Lássuk, de ez csak, mint érdekesség lesz, igaz?
Nekem nem szándékom a tudatos ferdítés. -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #7895 üzenetére
Értem, tehát a már korábban berakott cikkre hivatkozol.
Azt el tudnád magyarázni, hogy miért ebben a formában került feldolgozásra a két tesztsorozat? Miért nem vették alapul mindkettő tesztelő labor mindkét (reaktív és proaktív) tesztsorozatának eredményeit?
Mert úgy lett volna valóban korrekt. -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #7891 üzenetére
Milyen tesztek alapján, kik kiáltottál ki?
Az, hogy ki, mit használ, lényegtelen, én sem írom le, hogy a cis a legjobb (szerintem, ebben a formában, egyszer sem írtam le), és nem is attól lesz a legjobb egy védelmi program, hogy valaki vagy valakik azt írják róla.
Ne keverjük össze a két fogalmat: a kedvenc (vagy az éppen használt) és a legjobb messze nem ugyanaz.
Ezért sem volt sok értelme az itteni szimpátia, használati statisztikának.
A Kaspersky valóban az egyik legjobb, de a legjobb halmazba többen is beletartoznak.
Ráadásul eleve nem lehet objektíven meghatározni, hogy melyik a legjobb, mivel emberek használják ezeket a programokat, így a személyes elvárások, tapasztalatok, preferenciák nagymértékben torzítják a kialakult képet.
Az nyilvánvaló, hogy objektíven az a legjobb védelmi alkalmazás, amelyik a legnagyobb védelmet biztosítja, de ezt, sem szintetikus, sem pedig valós tesztek alapján nem lehet meghatározni, mivel mindkét esetben elenyésző mintaszámmal lehet csak tesztelni, ráadásul sosem a teljes csomag kerül tesztelésre, vizsgálva az egyes védelmi vonalakat, összetevőket vagy képességeket, akár av-ről, akár IS-ről beszélünk.Az ilyen légkörű, inspiráló és nyugodt, ugyanakkor érdekes és baráti munkahelyek nem ország specifikusak, az egyes cégekre ugyan jellemző lehet, de alapvetően az embereken múlik, hogy milyen egy munkahely.
Bárhová mehetsz a világban, mindenhol alapvetően olyanok a körülmények, mint nálunk, csak magasabbak a fizetések, ha nyugatabbra és alacsonyabbak, ha keletebbre tekintünk.
Az oroszokra az egyébként sem jellemző, amit a kaspersky központjáról láthatunk.
Szociális-kulturális kérdés. -
Pano
addikt
válasz
Butcher-HUN #7891 üzenetére
Mint sokan, azt a videót én is láttam, amiben körül kalauzolnak a Kaspersky Lab-nál. Nem M.o-i munkakörülmények, az biztos. Azért van remény, hogy még létezik ember barát munkahely. Csak kár, hogy itthon nem igen.
Különben a pálmát ilyen tekintetben a Google munkahely viszi. -
blattida
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #7886 üzenetére
Nem ők a legjobbak, csak a legjobbak közé tartoznak.
Amúgy ez egy régi videó. -
válasz
Butcher-HUN #7886 üzenetére
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #7820 üzenetére
ESET: Nálam jobb volt a felismerése,gépet nem terheli,fejlesztők folyamatosan frissítik motorját,megjegyzem van is mit
.
F-Secure:Iskolai gépeken ez van.Lyukas órában tesztelgettem egy kicsit,nem ért el olyan felismerési arányt mint most vetélytársa.
Tudnék mit mesélni,de nagyon rövidre fogtam.
Én az Eset Smart Security 5 -t választanám.
-
dnsi
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #7820 üzenetére
F-Secure Client Security 9.30 build 381 miért vonták vissza?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #7764 üzenetére
CIS,Vipre,Avira,Eset,NIS,AVG.(Nem rangsor!)
De szerintem ha egy CIS-t felpöccintesz a gépére az teljesen megfelelő neki,illetve MBAM.Ha pedig vásárolni akar akkor NIS.AVG esetén promo kulcs hamar beszerezhető,Vipre esetében új email-en tud mindig kulcsot igényelni,Avira Free + Comodo FW,ESET-nél újságos kód.F-secure is jó csak nem nagyon tudom ,hogy viselkedne azon a gépen.
-
zazenke
őstag
válasz
Butcher-HUN #7564 üzenetére
most akcióba vettem 2300 ért KMS-t de nem tudok rájönni hogy működik itt a gps nyomkövetés .Még azt se találom hogy az interneten hová kellene belépni hogy lássak egy webes kezelőfelületet ahol menedzselni lehetnea nyomkövetést vagy látnám egyáltalán a regisztrációs kulcsomat .Azt se látom mert a marketen vettem meg és utt csak levonták a pénzt és feltelepítették a progit . Használtam más nyomkövetős programot is de ott volt egy intenetes oldal ahová belépve mindent láttam . Ennél a kaspersky programnál hova kell belépni vagy regisztrálni ?
-
válasz
Butcher-HUN #7570 üzenetére
Amiről Te írsz, azaz MSE...
-
Imi1981
veterán
válasz
Butcher-HUN #7565 üzenetére
Kösz !És ez mind ingyenes?Akkor megnézem az avastot vagy a nortont. Kösz mindenkinek kellemes ünnepeket ! Csá
-
dnsi
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #7561 üzenetére
Köszi a választ!
-
@matthew@
őstag
válasz
Butcher-HUN #7564 üzenetére
Ez így van, igazából mindenkinek ki kell tapasztalnia h mi a jó, pl én asztali gépnél a 4. vírusirtónál álltam meg KIS 2012-nél, mert a többi fogta a gépet, úgyhogy mindenkinek ell kell döntenie, h mit akar illetve h belefér-e neki kis lassulás vagy inkább kiteszi magát akár nagyobb adatvesztésnek is. Mondjuk ez vagyon telefonfüggő is
Más: erre vki tudna nekem vmit mondani?
-
@matthew@
őstag
válasz
Butcher-HUN #7560 üzenetére
Igazából az h Market-ről le és ott tuti nincs vírus az nem igaz
Múltkor volt egy cikk a Chip-ben (linkelném ha lehetne, de az szerzői jogokat sértene, úgyhogy ezt kihagynám) de abban írták h az Android Market csak a felkerülő programok 1/4-ed részét ellenőrzik h biztonságosak-e, míg az Apple az Apps-on 100%-osan ellenőrzi, amit ott be lehet kapni iOS-el az megint a warez miatti vírusok, de az Android Market sem megbízható úgyhogy jobb ha van egy víruskergetőd Androidon
-
noorbertt
őstag
válasz
Butcher-HUN #7545 üzenetére
Akkor inkább úgy kérdem h miért ne a f-secure-t?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #7507 üzenetére
Nem egy oldal eredményeire kell hivatkozni.Vizsgáljuk meg a többi teszt eredményeket illetve más oldalak eredményeit.......
-
BigManus
addikt
válasz
Butcher-HUN #7503 üzenetére
Ezt azért erősen kétlem.
-
zacsibá'
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #7479 üzenetére
Én is olvastam, elég érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest