- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
Mindent kipróbáltam és nem működik. Leszedtem a KIS 2015 ( kavremover + Registar Registry Manager Lite ) a vissza maradt bejegyzéseket töröltem. Gép újraindít ugyan ezt megcsináltam az MBAM-al MBAM Cleanerrel. Gép újraindít 1x telepítettem az MBAM-ot. Mikor el akarom indítani semmi. A KIS nem volt telepítve. Mission Impossible.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Butcher-HUN #36946 üzenetére
Erre valaki.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! A KIS 2015 FakeAV-nak nézi az MBAM Free-t Reinstallaltam az MBAM-ot most pedig nem tudom elindítani. A KIS 2015 karanténjában semmi nincs. Mit lehet ilyenkor csinálni.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! KIS 2015-hoz tudna nekem adni egy jó beállítást?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! KIS 15.0.0.463 (b) Magyar-t használom jelenleg. Viszont találtam egy ilyen verziót Internet Security 2015 MR2 (15.0.2.361_7526) [MAGYAR]. Ez valami Beta verzió lehet?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
MikaVejneGI #32409 üzenetére
Udv! En ettol az eladotol vasaroltam a licenszemet. [link] Igaz en csak egy PC-t hasznalok. A kerdesedben nem irtad le hany gepre kellene.
Pityu: Nem fejezned mar be, mindenhol csak a te irasodat lehet olvasni! Idegesito es rontja a topik szinvonalat, nem lehet igy normalisan forumozni! Szunj meg!
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Windows 8.1 x64-et hasznalok. Belepeskor ez az uzenet fogad: A Windows nem talalja az UpdateTool.exe-t. Valami kartevot nyalhattam be?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Androidra 4.4.2 a McAfee ingyenes kergetoje mennyire jo? Vagy inkabb a fizetosek kozul valasszak?
-
Butcher-HUN
senior tag
sziasztok! BDIS 2015-nel hogy lehet kivetelek koze tenni fileokat? False riasztas kapok egy dll-re es kerdes nelkul torli.
Valaszotokat elore is koszonom.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Butcher-HUN #31380 üzenetére
Erre valaki? Sziasztok! Mondanatok velemenyt a Kaspersky Small Office Security 3-rol?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Mondanatok velemenyt a Kaspersky Small Office Security 3-rol?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Szellem. #28732 üzenetére
Udv! En most tesztelem az IS 2015-t laptopon. Kasperskyrol valtottam, mert nagyon fogta a gepet. Eddigi tapasztalatom szinte alig veszem eszre hogy dolgozik. Default beallitason hasznalom es az autopilot is be van kapcsolva. Egyedul amit nem ertek azt irja nekem, hogy Not for Resale. Most akkor ez a vegleges kiadas vagy ez valami RC verzio?
-
Butcher-HUN
senior tag
Bitdefender Promo 6 honap.
Link--->[link]
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ez mar a vegleges kiadasa a KIS 2015-nek? [link]
-
Butcher-HUN
senior tag
Meg annyi off, hogy szemezgetek a Zemana Antiloggerrel. Eleg sok hasznos funkcioja van legfokeppen ami tetszik nekem az a webkamera figyeles elleni vedelem mivel laptoprol internetezek. Ha melle raknam nem akadnak ossze? Igaz neztem a kompatibilitasi listat amit irnak a Zemana oldalan. Elvileg a Kasperskyvel az de azert csak meg kerdezem az itteni szakikat.
-
Butcher-HUN
senior tag
Szerintetek erdemes bekapcsolni Kasperskyben az anti-banner funkciot ha mellette fent van az Adblock plus? Nem akadnak ossze?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Kaspersky Small Office Security 3-mal van valakinek tapasztalata?
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Erre a gepre milyen vedelmet ajanlotok?
Intel Core 2 Duo 6320 @1.86GHz
1GB DDR 2-667MHz
Windows XP x86 SP3 ( Windows 7 mehetne ra? )Internetezesi szokas: torrent, gyengebb jatekok, Youtube, Facebook stb...
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Asszony gepere dobnek fel vedelmet mert a KIS licensz kejart es nem akarom neki meghosszabbitani. Ingyenesek johetnek fokent es magyar nyelv legyen benne.
Config: dual core 2.8GHz, 1GB ram, 500GB, Windows XP SP3 x86. -
Butcher-HUN
senior tag
Eset Endpoint Security RC--->[link] jónak ígérkezik!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
janes1976 #10843 üzenetére
KIS 2012 használtam előtte. Most hogy váltottam nem érzem hogy gyengébb lenne a védelem és azt is meg merem kockáztatni most hogy ennyit optimalizáltak a kódon hozza a KIS szintjét. Na meg ne felejtsük el hogy 2011 egyik legjobb védelme volt és jelenleg is az élmezőnyben van.
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! BD IS 2012 használok mivel már egy hónapja lejárt a KIS licenszem. A kérdésem az lenne érdemes BD IS 2013 BETA-ra váltani vagy inkább várjak a final build-re!? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Butcher-HUN
senior tag
Languy bácsinál igen csak jól teljesít a BD TS 2013 BETA
[link]
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! KIS licensz lejárt. Helyette tiszta rendszere BD IS 2012 ment. FF 12 használok jelenleg a BD pluginje szépen be is épült. Viszont ami nagyon zavaró ami KIS nél nem volt hogy mikor privát böngészést nyitok és behívom pl Facebook vagy ami jelszavas oldal, folyamatosan tanúsítványt hoz nekem elő. Ezt le is töltöm majd kivételek közé teszem. Viszont mikor belépek az oldala szét gányolja nekem az oldalt. Még 1x behívom az oldalt megint tanúsítványt hoz elő pedig előtte megadtam neki hogy jegyezze meg. Vissza tettem egyel régebbi FF ott is ezt csinálja. Leszedtem BD uninstalláltam ( saját uninstaller ) majd Registar Registry Manager Lite ami még maradt töröltem. Reinstall BD stb... ugyan úgy eljön ez a jelenség vagy minek hívjam. Mit lehet tenni? BD Licenszem volt 3 gépes így ha nem szükséges nem vennék KIS licenszet.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
motacilo #9970 üzenetére
Üdv! Nekem a " Gamer " gépen teljesít a BD IS 2012. Boot idő lassulást nem veszek észre mivel SSD van alatta. Bug-al nem igen találkoztam. Állandóan frissítik. Detektálás / eltávolításban kb egy szinten van a KIS 2012. Fájl másolásnál én nem vettem észre lassulást. Ezek voltak a pozitívumok. Most jöjjenek a negatívumok: Nincs magyar nyelvi támogatás és magyar support. Ennyi az én véleményem. Annyi még hogy kiváló többszörösen díjnyertes végpontvédelemről van szó.
Ja és még annyi hogy az MS után a BD épül be legjobban a Winfosba.
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
NIS 2012 egész jó védelem lenne ha nem lenne annyi False riasztása. Ha már valaminek az a neve hogy crack vagy patch stb... rögtön bejelezz rá úgy hogy pl az adott crack ami tiszta virustotal-ra felöltve csak a Norton látta kártevőnek
Ebből a szempontból a Kaspersky jobb választás lehet illetve megemlíteném még a BitDefender IS 2012 is. Ez utóbbiban nincs magyar nyelvi támogatás viszont hozza a KIS szintjét és észre sem lehet venni hogy a gépen van. Folyamatosan upgradelik és javítottak az erőforráson. Ráadásul fele annyiba kerül mint a KIS. Ja és minimális angol tudás kell hozzá. E cikk alapján be is tudod lőni magadnak: [link] -
Butcher-HUN
senior tag
Nagybátyámnál fel is tettem a programot természetesen tiszta rendszerre és egyenlőre tiral verzióban. Úgy 2 órát teszteltük folyamatosan. Az összes " sex "-el kapcsolatos oldalt szó nélkül blokkolta
Aztán Call of Duty MW 2-vel játszik valami AlterIwnetes verzióval vagy mivel nem tudtuk elindítani blokkolta illetve az MW3 is ami steames nem engedte scannelni a szervereket. Olyan szintű részletes tűzfala van annyi beállítással sajnos ennyire nem értek hozzá. Próbáltunk külön szabályt alkotni neki de így sem engedte. Jelenleg még fent van a gépen de ha nem tudom megoldani hogy tudjon játszani neten akkor BD IS 2012 teszem fel neki.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #9369 üzenetére
Ertem. Viszont most neztem a Zemana oldalat TP nincs a kompatibilitasi listan
BD viszont igen. Ha kikapcsolom TP-ban a HIPS-et ahogy irtad akkor mehet melle a Zemana nem akadnak ossze
E ketto vegpontvedelem johet szoba mas alternativara nincs kerete. Gondolkodtam ingyenesbe is de az o tudasa nagyon kezdetleges es egy ilen felugro ablaknal nem tudna mit tegyen ezert is lenne jo neki az IS.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #9366 üzenetére
Argon=BD akkor jonak kellene lennie eltavolitasban is nem? Lehet tudni melyik verzios BD dolgozik benne?
Online bankolas el hanyagolhato viszont az hogy nincs adathalsz vedelem az eleg nagy problema nem?
Esetleg tudnal ajanlani ingyenes adathalasz kiegeszitot ami meg kompatibilis is a TP-vel? ZemanaAntilogger-hez van 1 eves meg nem aktivalt Licencem erdemes e melle fel rakni?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #9364 üzenetére
Értem és köszönöm a gyors válaszod. BD IS 2012-hez van még 3 year / 1 PC Licencem csak hát ugye az nem tud magyarul nagybátyám meg nem tud angolul
Igaz BD nem igen kérdez és ha beállítanám neki talán jó is lenne. BD IS 2012 jobb mint a TP IS 2012? Tudom balga kérdés ez hogy melyik jobb kinek mi meg internetezési szokás stb... igazából összességében kérdezném.
U.I: TP IS 2012-ban van HIPS, Webvédelem ( beépülő plugin FF-ba vagy Chrome ) Adathalász védelem és online bankolás védelem? Azért kérdem mert az oldalukon ezt nem írják.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Nagyon eltűnt a TrustPort legalábbis innen a topikból. Régebben még sokan preferálták ezt a védelmet. Van hozzá 1 éves Licencem és arra gondoltam felrakom nagybátyám gépére. Azt tudom hogy két motor teljesít benne A=Argon=BitDefender B=Xenon=AVG ha minden igaz de javítsatok ki ha tévednék
Mit lehet mostanában tudni róla felismerés / eltávolítás / proaktív képesség / erőforrás igény stb...Konfig amire menne:
AMD Athlon X2 5200+; 3GB DDR2 800MHz; 500GB Samsung IDE vinyó. DigiNet van nekik 40mbit. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm a nevében is!
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Felraktam ma végre a VirtualBox-ot és tesztelős kedvemben vagyok.
G-Data IS 2012 néztem ki ( angol ) nyelvűt. Mit lehet tudni a G-Data IS 2012-ről? Gépterhelés? Felismerés / eltávolítás? Kezelhetőség? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #9242 üzenetére
koszonom a valaszod.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #9240 üzenetére
lama kérdés remover lesz az? Kicsit megtévesztett azt hittem ez egy fajta kiegészítő mivel én uninstallerként kerestem. Na mindegy. Windows alól vagy csökkentett módban kell használni? Milyen sorrendben 1x simán uninstall majd használni a removert vagy elég maga a remover majd utána Registar Registry Managerrel rákeresni hogy AVG és a maradékot törölni?
-
Butcher-HUN
senior tag
Megjelent az Avast! 7 Final verzió! [link]
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Gaberking #8924 üzenetére
Ez a kombo inkabb a light vedelmek koze tartozik. Aztan egy teljes erteku IS-t eleg nehez ossze hasonlitani az ingyenes kombokkal. KIS hibrid vedelem mellette tobb retegu vedelemmel van ellatva. Nem elfogultsagbol pusztan teny hogy a KIS joval erosebb vedelmet ad viszont jobban is fogja a gepet mint amit irtal kombo. Ha egyutt tudsz ezzel a negativumaval elni akkor a KIS jobb alternativa.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Lusta voltam virtuális rendszeren tesztelni a KIS 2012. A teszt oldal a Malc0de.com/database
KIS jelezte is a kártevőket és elvileg blokkolta is. Egyszer kellett újra indítani a rendszert a KIS kérte mert elvileg vírusirtást csinált. Lefuttattam egy full scan-t, nem talált kártevőt.
Heurisztika közepesre volt állítva, rootkit keresés be pipálva, de az alapos keresést nem pipáltam ki. iSwift és iChecker technológia bepipálva.
MBAM és Hitman Pro-t is lefuttattam azok sem találtak kártevőt.
Elképzelhető hogy kártevő megbújna a rendszerben? Eddig nem tapasztaltam semmi rendellenséget. Az is lehet hogy túl reagálom az egészet.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8751 üzenetére
Üdv! Teljes egészében az F-Secure 2009-es verziója. Idejét múlta én nem raknám fel semmi pénzért. Ha mindenképp F-Secure-t szeretnél akkor ajánlom a Client Security-t az teljes egészében a 2011-es verziónak felel meg. Ha érdekel keress meg privátba és megbeszélhetjük a dolgot.
F-Secure Client Security 9 Best Protection 2011. [link]
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
Jó hogy ezt írtad kicsit kutatgattam és megtaláltam ezt a file méretbeli korlátozást és beállítottam neki 10MB. Akkor innentől kezdve a nagyobb fájlokat értem ez alatt az iso-kat átlépi és nem vizsgálja? Illetve a rar-ban tömörítetteteket is átugorja?
Ja és még valami full scannél a heurisztikát érdemes alaposra állítani? Nálam most default beállítás van így az most egyszerű vizsgálaton vanU.I: Találtam ilyet hogy vizsgálatoptimalizáció
Vizsgált objektumok kihagyása ha a vizsgálatuk hosszabb mint... és be lehet állítani hány mp. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
@matthew@ #8698 üzenetére
Nálam még nem fagyott meg KIS miatt a rendszer. Ismételni tudom önmagam 300 GB-os Raptor ami 10.000RPM pörög volt hogy 1 óra alatt végzett full scannel. Nekem ugyan vannak fent nagyobb iso-s tartalmak és bizony mikor oda kerül hogy átnézze sokat elmélázik rajta.
Ez amúgy azért van mert a KIS tényleg átnéz minden file-t.
Elvileg be lehet állítani hogy a nagyobb tartalmakat ugorja át, de ebben nem vagyok biztos.
Régebben havonta csináltam full scant mára 2 havonta ha lefuttatom.
MBAM Pro van mellette fent annak meg már idejét nem tudom mikor frissítettem az adatbázisát mivel fölösleges.
Nézd mivel többrétegű védelemről van szó úgy is jelezni fog a KIS ha potenciális fertőzésnek vagy kitéve.
Ha az adatbázisba nem került bele a kártevő nagy eséllyel a proaktív védelem megfogja / jelezz így no para.
Na meg ott van a Cloud is stb...
Ha nem tiszta rendszerre tetted fel a KIS-t akkor bizony lehetnek inkompatibilitási problémád. Javaslom a reinstallt és úgy tedd fel a végpontvédelmet.
Ja és ha KIS topikjában fel teszed a kérdésed az ottani szakik biztos segítenek majd. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
@matthew@ #8695 üzenetére
Nem értem minek kell mindennap full scan...
Nekem egy WD Raptor 300GB vinyón van a rendszer és tele van pakolva kb 30GB szabad helyem van és volt hogy 1 óra alatt végzett a full scannel a KIS 2012 4 magos proci mellett.
KIS 2012-nek az egyik negatívuma a hosszú ideig tartó full scan és ilyenkor szépen le is terheli a gépet.
Természetesen magán ügyed hogy milyen tevékenységet űzöl viszont ha mindennap full scan-t csinálsz lehet rá következtetni és oda fölösleges vírusirtót használnod mert egyik sem fog megvédeni. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
motacilo #8556 üzenetére
Szerintem ráncfelvarrott lett a motorja. Megkapta a DeepGuard 4.0. Az IS-ben nem tudom milyen motor dolgozik de a Client Security-ben Aquarius amit az F-Secure fejleszt és BitDefender amit licencelnek. Központi menedzselést nem tartalmaz az IS illetve az újítások később kerülnek integrálásra a Client Security-ban.
Én mindkettőt kipróbáltam FSIS 2012 és Client Security 9.20 a menedzselésen kívül és a GUI-n kívül nem tapasztaltam különbséget.
Viszont ezt találtam az FSIS 2010-ről:Theses are the four major engines used in FSIS 2010:
F-Secure Aquarius: 11.00.00, 2009-10-30
F-Secure Hydra: 4.02.9392, 2009-10-30
F-Secure Gemini: 3.00.09, 2009-05-11
F-Secure BlackLight: 2.04.1099, 0-00-00The Aquarius engine is the renamed Bitdefender engine used for signature based malware search. Hydra is an in-house engine also signature based for common malware search. Gemini is the HIPS engine and Blacklight is the rootkit search and removal engine.
-
Butcher-HUN
senior tag
Mint cég nem tudom mekkora azt viszont igen hogy felhő alapú védelemben ők a legjobbak. Kis hazánkban alig ismerik az otthoni userek, vállalati szinten teljesen más a helyzet. Van egy ismerősöm elég jó módban él náluk vagy 6 gép van a házban az összes gépen F-Secure van.
+ a cég amit vezet ott meg a Clien Security védi a gépeket. Ő nagyon esküszik erre a védelemre.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8547 üzenetére
Igen tényleg sokat javítottak rajta. A " gamer " gépen a BD IS 2012 fut ez egy szponzorízalt gép. 3 éves licencel megy ami már rajta volt és kaptam melléje még egy licencet ami + 3 év. Akinek esetleg kell írjon privit és üzletelhetünk. Mivel ez a gép a nevéből is érhető játékra van illetve render és konvert munkára. Mondjuk egy 6 magos konfigról van szó 8GB rammal megtámogatva és a rendszer SSD-n van ( angol Win 7 SP1 x64 ) semmi lassulást nem érzékeltem játék közben vagy munka közben. Én bekonfiguráltam úgy ahogy GoodSpeed fórumtárs leírta levédtem jelszóval és nem is nyúltam azóta hozzá. Nem látogatok vele weblapokat feltöltésnél is programot használok szval a kártevők beszívása szinte 0%. Egyedül az magyar nyelv hiánya lehet zavaró a usernak, de mivel nagyon egyszerű és átlátható a GUI könnyen megbarátkozik és kiismeri az ember. Védelem terén alig marad le a Kaspersky-től ami szerintem nagy szó.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Csináltam egy rend szervisszaállítást majd Win restart után a Kaspersky ezt a hiba üzenetet dobta:
" A licencek fekete listája sérült " Elég vicces mivel egyrészt eredeti licencről beszélünk. Próbáltam frissités visszagörgetéssel, de úgy sem lett jó.
Manuálisan is próbálom frissíteni viszont az adatbázis friss így még nem jött ki új hozzá talán az megoldja. Ez most bug vagy én rontottam el a visszaállítássál valamit?
Esetleg megpróbálom még a hazai supportot. -
Butcher-HUN
senior tag
Ez csak az én szubjektív véleményem volt.
Nem azt akartam ebből kihozni hogy a Norton és a Kaspersky a legjobb hanem hogy marketingben nem azt csinálják mint az Eset. Szerintem senki nem szereti azt ha valamit ráerőltetnek. Sicontact supportról inkább meghagyom magamnak a véleményt nehogy megsértsem más lelki világát.
Kaspersky terheli a rendszert ez tény viszont az összes piacon lévő terméknél jóval több funkciót is kínál ennek sajnos ára van. Ha valakit megsértettem volna a véleményemmel attól elnézést kérek ja és az OFF-ért is.
AmigaFan 1 hét azért durva!
Azért ahol van felhő alapú védelem 1 óra alatt minden user megkapja az információt! F-Secure-nál akár 60 másodperc is lehet persze függ hogy otthoni vagy vállalati környezetben fut az adott termék.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
BigManus #8480 üzenetére
Anno en is nyeltem be mellette virust. Mondjuk akkoriban sokat warezoltam. Norton es Kaspersky mellett is be szivhatunk kartevot viszont hekyreallitasban e ket produktum jeleskedik nem ugy mint az ESS 5. Az a durva annyira futtattjak magukat Facen hogy ha.balaki epitojellegu hozzaszolast tesz pl: olvastam hogy valaki azt irta a HIPS en van mit javitani rogton toroltek. Hozza teszem minden virusirto futtatja magat hiszen errol szol a marketing de amit az Eset csinal az neha mar nevedseges. Az a gaz hogy maguknak bebeszelik es elhiszik hogy ok a legjobbak a piacon ami nem igy.van! Laikus userek meg elhiszik. Ez nem marketing ez attveres. Jokat derulok amiket irnak Facen nekik Istenitik oket agyon magasztaljak az Esetet xD. Na nem offolom tovabb a topikot csak sajnos ez kikivankozott belolem elnezest ezert!
-
Butcher-HUN
senior tag
Ilyen gép mellett nyugodtan fel rakhatod a KIS 2012. Én is ezt használom és 4GB ram van a gépemben. Idle-ben észre sem venni hogy a gépen van. Böngészést nekem nem lassította még. Egyedül full scannél terhelte le a rendszert. Talán ennyi negatívuma van.
Illetve fontolóra veheted amit laca026 fórumtárs írt hogy tesztelni és tapasztalatokat gyűjteni. Én is így vettem meg a KIS-t anno. Lement a 30 nap meg voltam vele elégedve maradt 1 évre. -
Butcher-HUN
senior tag
Üdv! Először is milyen konfigra menne? Másodszor nincs szinte tökéletes IS. Első körben amik nem fogják a gépet azok a következők: ESS 5, Vipre IS 2012, Avast! 6 IS, F-Secure IS 2012 ( esetleg Client Security 9 ), Avira IS 2012, Norton IS 2012.
Amik jobban fogják a gépet: Kaspersky IS 2012, BitDefender IS 2012,
laca026 Kivettem ugyan, de volt olyan aki panaszkodott hogy fogja a gépét. Nem itt a fórumon ismerősöm gépén ez volt fent és panaszkodott. ESS 5 került fel és meg van vele elégedve. Ezért is írtam hogy gép és környezet függő.
Ez egy olyan dolog hogy a BD IS 2012-re többen hogy fogja a gépet. Na már most én nem tapasztaltam ilyet míg használtam. Keresésénél sem. Az más hogy bugos a kicsike meg egyéb anomáliák, de az egy más téma. -
Butcher-HUN
senior tag
Kaspersky díj átvétel. Grat még egyszer nekik!
[link]
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Butcher-HUN
senior tag
Sajnos kicsúsztam az 5 perc szerkesztési időből. Megjelent az F-Secure Client Security 9.30 Build 381 Elég korrekt védelmet ad. Egy barátom egy nagy hazai cég egyik rendszergazdája. Ha valakit esetleg érdekel licenc szívesen segítek benne!
innen letölthető! [link] -
Butcher-HUN
senior tag
Kis olvasnivaló.
[link]
-
Butcher-HUN
senior tag
Jó kis olvasmány köszi hogy belinkelted! Tényleg az az egy negatívuma van hogy terheli a rendszert főleg full scan-él. Nekem 4 magos procim van de 2 magot 100%-on a 3. mag 45% a 4. mag 8~9% terhelte. Nálam egy full scan időben majdnem 4 óra volt. Igaz tele vagyok játékokkal és a nagyobb file-okkal bizony keményen birkózik. Idle-ben észre sem lehet venni hogy a gépen van. Backup funkciót én nem hiányolom mivel ott van a Windows-é illetve van fent Acronis Trure Image 2011 így engem ez nem érint. Én abszolút nem bántam meg hogy a Kaspersky-t választottam egy évre. Meglátjuk mi lesz ha lejár a licencem. Addig is nem félek a kártevőktől mivel egyrészt én irányítom a gépem, másrészt őr Angyalként ott őrködik felettem a ♛Kaspersky♛
-
Butcher-HUN
senior tag
laca026 Mindenképp az lesz a gépén csak előbb járjon le az F-Secure licenc.
blattida Köszönöm a segítségedet az ismerősöm nevében is! Kíváncsi vagyok megoldódik e neki a problémája.
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm ezzel a problémával küzd. Annó vki átírta a mailem jelszvaát, amit utána sikerült letiltatnom a szolgáltatóval, de a paypalról is szedett le vmennyi pénzt ( hálisten csak 1-2ezer volt rajta, egy nappal előtte 80at tudott volna leszedni) annak a jelszavát utána meg tudtam változtatni. Na a lényeg, hogy utána tettem fel tűzfalat, majd vírusírtóval átmentem a gépen.
EZ a valaki minden nap scannelgeti a gépem, napi 200 körüli a max, de 40szer minimum jelzi a a tűzfal a betörési szándékot. ( F-secure)
Változtattam IP-t, a C meghajtót leformáztam, másik win7et tettem rá, de még aznap jön a betörési kísérletek sorozata. ( D meghajtón van nagyon sok minden progi, kép stb, azokat nem szeretném formázni, de átmentem az elmúlt hétbe vagy 10-15 féle vírus és trójai írtóval, mivel úgy gondolom, hogy van a gépemen vmi, ami jelzi neki mindig az IP címemet, hiába változik meg )
Mivel mindig kínai zombigépeken keresztül támad, így a tűzfalon meg a routeren is blokkoltam a kínai IP-ket, meg pár ázsiait, azóta még gyakrabban scannelget, szóval a őrogija tuti visszajelzi neki. ( mindig NMAP-al scannelget ).
Na a kérdésem:
1, A router miért nem blokkolja, ha oda is be lett írva, miért jut el a gépig és miért csak az F-secure tűzfala állítja meg a routeré miért nem?
2, Milyen trójai írtót ajánlasz, vagy ha nem trójai által, akkor honnan tudja mindig az adott IP-met?
3, Ha nem tudom sehogyse törölni a trójait, nem lehetne blokkolni a tűzfallal, hogy ne tudja elküldeni az IP-met?
Félek, hogy majd rájön, hogy tudja kikerülni a tűzfalat az NMAP-al és akkor megint ugrik a mailem.
Ha tudtok megköszönném ha segítenétek neki! -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Bitdefender Free Cloud Languy99 teszt [link]
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! MBAM 1.6 VS Emisoft Anti-Malware
Kérdésem az lenne melyik jobb felismerésben és eltávolításban?
Jelenleg MBAM PRO 1.6 van a gépem, de szívesen kipróbálnék más alternatívát persze csak ha vanJa és kellemes hétvégét mindenkinek!
-
Butcher-HUN
senior tag
Üdv! Több infót is leírhattál volna a gép paramétereiről. Milyen internet kapcsolattal rendelkezel? Ingyenes verzióból a Panda Cloud amit szinte észre sem lehet venni. Viszont ebben nincs tűzfal így vagy a Win falát használod ami XP-nél nem a legjobb legalábbis a sok szaki itt mindig ezt írja mivel sérülékenyebb rendszer mint pl a Win 7. Tehát oda külön fel kell tenned tűzfalat pl: Comodo FW, PCtools FW, ZoneAlarm FW ( ezek mind ingyenesek ) Fizetős verziók közül megpróbálhatod a SecureAnywhere Complete 2012 Ez tartalmaz tűzfalat így nem kell külön tűzfalat vadászni, de a tesztek alapján gyengébben teljesít a Panda Cloud-nál. Ezek jutottak így a fejembe amikről tudom hogy kevés erőforrást igényelnek. Természetesen majd az igazi szakik biztos kiegészítik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest