-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
nálam többek között a noscript, adblock plus, trafficlight van a böngészőben. olvastam már h az adblock+ valakinél lassítja az oldalak betöltését, én ezt nem veszem észre (ssd+16gb ram). ezekkel a bővítményekkel nálam annyi a lassulás, h a cyberfox indítása után nem 0,6-0,8 mp kell a kezdőoldal betöltődéséhez, hanem kb 1,5 mp, utána viszont netezés közben már nem tapasztalok lassulást.(igaz, feltettem a tweak network-t is)
ezen kívül még 2 bővítményt használok, de azok nem biztonsággal kapcsolatosak.
ghostery-t vlamikor kipróbáltam, de le is szedtem gyorsan.(már nem tudom miért)
a böngésző beállításaiban szoktam még módosítani, h biztonságosabb legyen: beállítok mester jelszót,az adatvédelem meüben beállítom, h ne kövessenek a weboldalak, valamint mindig törölje az előzményeket, cookie-kat stb. a böngésző bezárásakor.
a beállítások/speciális/tanúsítványok/érvényesítés menüben bejelölöm a következőt:"ha a kapcsolat az OCSP kiszolgálóval nem jön létre, akkor a tanúsítvány érvénytelenként kezelése". ezt főleg a hamisított tanúsítványok kiszűrése miatt szoktam.
ezen kívül a cyberfox-nál is beállítottam az emet védelmet, ezzel csökkentve az esélyét egy esetleges 0-day sérülékenység kihasználásának.
...és ez még csak a böngésző védelem... -
Nézz szét a topicjában. Ami a legfőbb erőssége, hogy észrevétlen gépterhelés szempontjából, igen-igen ritkán bugos, és az sem omlasztja össze az op. rendszert, jó az antiphising/anti keylogger modulja, és detektálásban is egyre jobb. Legalábbis ha ésszel használod a gépet, de ez minden egyéb megoldásnál is így van. Comodo vagy más tűzfallal kombinálva igen ütőképes.
-
blattida
nagyúr
Azt, hogy a SAS jobb lenne, mint az ST, nem mondanám. Épp hogy fordítva van. A SAS általánosságban szinte semmit sem ér, van egy-két olyan kártevő vagy fertőzés, melyeknél jó jön, de nagyrészt hatástalan. Öt éve óta van SAS Pro licencem, de egész egyszerűen nem használom, mert konkrétan olyan, mintha nem is lenne, teljesen haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest