- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
wilburwalsh #7512 üzenetére
Kösz, szerintem én vagyok a retro. nem a játékok.
Életemben nem játszottam, csak focis manager játékokat, mostanában max FM-ezek, de azt nem akasztja az OA.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HarryPotter #7497 üzenetére
Köszi a választ! Nálam a 2-es verzió óta fent van kisebb kihagyásokkal és eddig semmivel sem akadt szerencsére. Mondjuk állítólag mindig tiszta rendszerre vagy mentésre tettem fel.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HarryPotter #7474 üzenetére
Nálam nem bugos az OA Premium. Nálad volt valami probléma?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HarryPotter #7222 üzenetére
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, én egyébkén első sorban a HIPS része miatt használom az OA-t, fel lehet úgyis tenni, hogy a tűzfal modulját kikapcsolod. Ez is igény és ízlés kérdése. Szerintem XP alatt mindenképp ajánlatos külső tűzfal.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
blattida #7220 üzenetére
Bizony, jelentős az eltérés a konfigurálhatóság tekintetében az ingyenes és a fizetős verzió között. Én már az 1-es verzió óta használom az OA-t, amiről tudni kell, hogy előbb volt HIPS, mint tűzfal. Amikor az Emsisoft megvásárolta a Tallemutól, kicsit féltem hogy a Sygate, vagy a Kerio sorsára jut. De eddig szerencsére kellemesen csalódtam. mert fejlesztik becsülettel.
A proaktív védelme hagyományosan az egyik legjobb, nálam apróbb hibáktól eltekintve mindig jól muzsikált, az utóbbi időben semmi gondom nincs vele. Nekem megért anno 30 dollárt is, másnak ingyen sem kell, szerencsére van elég termék a piacon.
A munkahelyi gépemen pl. CIS-t használok, mivel a cég nem volt hajlandó védelemre költeni. A CIS pedig használható szerencsére vállalati környezetben is és az ingyenesek között kiváló termék. -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
ErosenZold #7213 üzenetére
Ha nem tudsz szerezni kódot, akkor az csak mézesmadzag.
Köszi az őszinte választ!
(#7214) wilburwalsh
Ízlések és pofonok...az biztos, hogy itt nem hypeolt termék az OA. Az sem népszerűsíti, hogy nem tud magyarul. Vannak olyan termékek, amiket én sem tennék fel, ha fizetnének akkor sem.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
ErosenZold #7210 üzenetére
8 dollárt nem ér meg?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
ErosenZold #6265 üzenetére
Személyes tapasztalat alapján mondom: kiválóan, hiba nélkül mentek a gépemen hosszú ideig, semmi bajuk nem volt a 64 bites rendszeremmel.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #4253 üzenetére
A napokban tettem fel egy XP SP3-as régi gépre, Free Avast és XP tűzfal mellé, egyáltalán nem akadt. IE alatt megjelentek a hirdetések, de Iron alatt nem, Fanboy Main List+Tracking List-es adblock.ini-jét használva.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Butcher-HUN #3693 üzenetére
Én is használtam jó ideig az XP-met a saját tűzfalával vírusirtó nélkül, igaz kicsit megkeményítve a védelmét. (Harden-it, Secure-it, Safe XP, stb...)
Más: augusztus 31-ig 75%-os akció van az Emsisoft Online Armor (kb. 2000 Ft 1 évre) és Online Armor ++ (kb. 3000 Ft 1 évre) termékekre. Az első telepítéstől ketyeg a licensz.
Online Armor: [link]
Online Armor++: [link]
-
MolnárPéter
aktív tag
Kis kiegészítés még:[link]
Malicious Web & URL Filtering.
This feature blocks websites that push malware, exploits and drive-by downloads. It is available both in Free and in Pro Editions and is installed by the toolbar. Unlike similar solutions, this web filtering works at a low level so it works under all browsers: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, etc. For those of you that didn’t install the toolbar but would like to install the Web & URL Filtering, you can download it from here and install it manually.Toolbar uninstall, csak Url filter: [link]
Regarding keeping the Web & URL filtering component *without* the toolbar, follow these steps:
1. Install Panda Cloud Antivirus 1.3 including the toolbar.
2. Go to Control Panel, Add/Remove Programs. You will see two entries:
- Panda Security Toolbar
- Panda Security Toolbar URL Filtering
3. Uninstall only "Panda Security Toolbar"With this process you will get the URL Filtering without the toolbar.
-
MolnárPéter
aktív tag
Nekem ment Iron (Chrome alapú böngésző) és Opera alatt is az URL filter, a toolbart le lehet szedni utólag, akkor is működik webfilter. Maga a toolbar nem települt se az Opera, se az Iron böngészőre. Én is leszedtem a toolbart, mert nem kellett, először nem is telepítettem, csak egy frissítésnél tettem fel.
-
MolnárPéter
aktív tag
Egy év és 1 év után újra 60% kedvezmény elvileg 3 gépre!
-
MolnárPéter
aktív tag
Outpost Security Suite Pro 3 gépre 50 $ helyett csak 20 USD csak holnap reggel kilencig: [link]
-
MolnárPéter
aktív tag
Röviden: a PCAV egy felhő alapú vírusirtó, a PAV Pro lényegében egy komplett védelmi csomag tűzfallal, virtuális billentyűzettel Safe Browsing-gal, stb, ami szintén használja a felhőt.
Bővebben:Panda termékek összehasonlító
A PAV Pro tehát szélesebb körű védelmet biztosít, nyílván a gépet is jobban fogja.
(#2578) zed01
Feri, látom megtaláltad életed virusirtóját.
Látom, a lelkesedésedből semmit sem vesztettél.
Messze nem tökéletes ez sem, a megkérdezés nélküli karanténozásával pl. de majd úgyis rájössz, ha hosszabban használod. Mondom ezt úgy, hogy nekem is ez van fent. -
MolnárPéter
aktív tag
Holnap reggel kilencig ingyenesen letölthető a Mamutu Behavior Based Malware Blocker:
-
MolnárPéter
aktív tag
Új online file ellenőrző szolgáltatás az Emsisoft-tól:
http://www.isthisfilesafe.com/ -
MolnárPéter
aktív tag
Eset usereknek:
ESET hírlevél
Hírlevelünk tájékoztatást nyújt a legújabb programverziók megjelenéséről, az elérhető kedvezményekről és akciókról. Olvasóink részt vehetnek havi nyereményjátékunkon. Ezenkívül hírlevelünkben tartalmazza a legfontosabb biztonsági figyelmeztetéseket, és értesít a legújabb víruskitörésekről. -
MolnárPéter
aktív tag
A tegnapi "eltávolíthatatlan kórokozóhoz egy kis update:[link]
Frissítés (június 29.): A Microsoft Magyarország ma reggel azt közölte szerkesztőségünkkel, hogy a kórokozó „szinte kizárólag” Kínában terjed, a magyar felhasználók érintettségének esélye nagyon alacsony. Ugyanakkor a vállalat frissítette vírusirtói – a Microsoft Security Essentials és a Forefront – adatbázisát, melyek már tartalmazzák a védelmet a Win32/Popureb.E ellen, ezek használatával megelőzhető annak feltelepülése. A kártevővel esetlegesen már megfertőzött gépeket a fent leírt módszerrel lehet javítani.
-
MolnárPéter
aktív tag
Facebook függők figyelem! [link]
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
zazenke #1960 üzenetére
Sajnos, amíg nem egységes elvek alapján számolják az adatbázisukat, sok értelme nincs az összehasonlításnak. Nálam a Panda és MBAM felváltva szerepel jól a pakkokon. A tegnapin pl a Panda teljesített jobban, de előtte 2 napig a MBAM. A kettő együttes felismerése mindenképp nagyon jónak mondható.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1946 üzenetére
Szerintem meg simán elírta, mert pl az antispyware-t helyesen írta.
A lényeg a lényeg, hogy nagy baromságokat írt le.
De szerintem már így is túl sok szót szaporítottunk rá. -
MolnárPéter
aktív tag
Softpedia PCAV 1.5 Free review: [link]
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
huskydog17 #1883 üzenetére
Több ismerősömnél megy, AMD Athlonon, vagy akár Celeronon, gond nélkül a CIS. 8-9 éves konfigok ezek.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1859 üzenetére
Ez így elég vicces, hogy kis eséllyel összeomolhat a rendszer. Megnyugtató, hogy akár pár perccel indítás után is bekövetkezhet.
Viccet félre téve, megsüvegelendő, hogy próbálkozik a jóember vele. Remélem minél nagyobb sikereket ér el. Bár hamarosan jön a 8-as, még durvább védelemmel... -
MolnárPéter
aktív tag
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1737 üzenetére
Köszi szépen! Tehát semmi lényeges változás egyelőre. Mintha a 2011-es kicsit javított változata lenne, úgy néz ki most még. Sőt az IDP-ben semmi változtatás. Bár ez azt is jelentheti, hogy anno a Sana Security jól összerakhatta a PRSC-t, mielőtt felvásárolta a céget az AVG. De várjuk ki a következő bétát az esetleges új funkciókkal!
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1731 üzenetére
Ez tényleg igaz? Mármint, hogy a Trend 19-én frissített utoljára?
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
ErosenZold #1724 üzenetére
Most olvastam, hogy automatikusan is frissül.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
ErosenZold #1705 üzenetére
A facebookon már fent van az 6 hónapos 1.5 promo!
Forrás: [link] -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Greenebola #1698 üzenetére
Feltettem ezt az 1.9 bétát, toolbarostól, mindenestől. Ez a felhő alapú izé még messze nem tűzfal, engem leginkább a Norton Insight-ra emlékeztet. Utánaolvastam, a végleges 2-es változatban lesz benne a felhő alapú tűzfal. Egyelőre az adott processz blokkolására van lehetőség, illetve annak megtekintésére, hogy hányszor milyen webcímeket látogatott. Amúgy elég stabilnak tűnik a program eddig.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
Szellem. #1644 üzenetére
Amint írtam, összességében nálam bevált maximálisan.(toolbar nélkül fut ugye) Most ezt használom egy ideig, amíg meg nem unom.
A következő verzió az 1.5 lesz, most kint van egy 1.9 béta is még. Abból nem lesz végleges, hanem egyből 2-esre ugrik a verziószám az 1.9.x Rcx után. A bétát még nem próbáltam amúgy. Ahogy olvastam, egy felhő alapú tűzfallal is találkozhatunk a 2-esben majd.
(#1651) lutiy
Én is úgy tudom, hogy átvihető a licensz!
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1640 üzenetére
Elnézést, valamiért duplázott, ezért itt válaszolok Attilának.
(#1641) Plag
Igen, a Pro-t használom, és meglepően jól teljesít a víruspakkokon. (Bár a tegnapin pont nem
) Elég gyorsan bővül a felismerése is. A toolbart nem telepítettem, mert nem szeretem a toolbarokat és nincs szükségem webvédelemre sem. Abszolút nem fogja a gépet, tudod, hogy erre nagyon háklis vagyok.
Szóval nálam egyelőre jól teljesít.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #1629 üzenetére
Semmi bajom azzal, hogy feltetted. Tudom, hogy nem azért...
(A srác tesztelési metódusával nem vagyok kibékülve igazából, minden megjegyzésem neki irányul.)
Nem erre a tesztre kihegyezve gondolom azt, hogy egy béta állapotú szoftvert nem fair összehasonlítani egy kész termékkel. Sokszor a bétákban például még nem elérhető minden funkció.
Sajnos voltak, vannak és lesznek is olyanok, akik szinte minden teszt után váltanak, teljesen mindegy, hogy ki linkeli be, nem ő a hibás.(#1633) Plag
Szia Attila!
Köszi, hogy megértetted! Én is kíváncsi leszek az új Nortonokra. Remélem még jobbak lesznek és tompítanak az adatbázis satnyaságán a többi összetevővel.
(#1628) zazenke
A Prevx még nem teljes értékű antivírus, kiegészítő védelemnek ajánlják. Ez szerintem akkor fog változni, amikor összehegesztik a Webroot termékekkel, amin épp most dolgoznak.
-
-
MolnárPéter
aktív tag
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
BigManus #1556 üzenetére
Sajnálom és maximálisan megértem. Kb. 0 volt az aktivitás, sajnos túl későn kapcsolódtam be a tesztelésbe. Azt láttam, hogy 10-15-en letöltötték a csomagokat, de csak 3-4-en töltöttünk fel eredményt. Abból is volt olyan , aki nem volt képes képet csatolni hozzá. Sajnos nekem is csak mostanában lett időm tesztelgetésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest