-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Brekecs #17688 üzenetére
Szerintem is fogja a gépet, találsz szerintem megfelelőbb védelmet magadnak.
szaki26a: elvileg regisztrációkor az alapelveket is elolvasta, ott is megvan említve a warez, mint tiltott dolog a PH lapcsaládon. Szerintem sincs helye ennek a buzdításnak, hogy töltsd le innen-onnan az újságot.
-
King Unique
titán
válasz
Brekecs #17100 üzenetére
nem hiába bukott meg a legutóbbi teszteken is...
(#17109) TFSi: nem hinnél, h sokkal jobb lesz majd uolyan hitvány lesz az is
(#17111) bb0t: nálam is volt hasonló a 6-ossal, pörgette procit, lehet tényleg csak beragadt vmi stb., de én meguntam és F-Secure-ra váltottam és most ok-s minden
(#17122) ungawa: sima Nod AV, tűzfal stb. volt fent mellette,talán SS jobban véd.
-
dbius
veterán
válasz
Brekecs #17041 üzenetére
Nem jól érted. A 259 fájlból az avg vizsgálata után marad x darab, amit nem érzékel kártevőnek. Ezeket a (maradék) fájlokat fájlokat lefuttatja a rendszeren. Miután mindet lefuttatta, akkor jön az MBAM vizsgálat, és annak az eredményét láthatod, hogy összesen 15 kártevő "maradt" a rendszerben az avg mellett.
-
@matthew@
őstag
válasz
Brekecs #17025 üzenetére
Én is pont úgy váltottam, de majd LiLxWaYnEx fórumtárs jóvoltából lesz majd vmi összehasonlítási alapunk, mert Bitdefender IS és KIS majdnem azonos szinten mozognak
Amúgy ami teszteket olvasgattam, volt kisebb lemaradása KIS-el szemben az AVG-nek, de MBAM Pro-t is használok mellé, így szerintem kicsit közelebb jár a KIS-hez persze így sem teljes értékű vele, pl Online banking rész ha jól tudom nincs benne, ami azért jó dolog tud lenni
-
@matthew@
őstag
válasz
Brekecs #17005 üzenetére
Én is így váltottam, a KIS nálam elkezdte nagyon terhelni a gépet, az AVG viszont nagyon szépen, észrevétlenül megy. Az AVG-ben pl nincs Cloud védelem, ami kicsit lassabb reakcióval egyenlő bizonyos esetekben, meg tesztekben eltávolítás/detektálás terén van lemaradva KIS-től, de MBAM-al kiegészítve sztem ez is jó védelem, és legalább nem fogja a gépet, amit a KIS 1 évnyi jó barátság után elkezdett, elég érdekes volt
-
Mosanke
senior tag
válasz
Brekecs #6467 üzenetére
Szia!
Sajnos ezzel a válasszal csak egy baj van. Mégpedig az, hogy nekem is ezt válaszolták. (Pontosítva, a fiam kérdezett rá és Neki válaszoltak.)
Csak az már lassan egy évvel ezelőtt volt.
Akkor, abban az időben az avira support azt írta vissza, hogy bár tervezik a közeljövőben néhány más nyelv támogatását is, de a magyar az egyelőre nincs köztük. Még úgy sem, hogy valaki/valakik lelkes fordítók itthon vállalnák a honosítást és azt tennék bele.
Aztán persze azóta eltelt lassan már egy év és hát ki tudja.
Lehet, hogy változott a hozzáállásuk. -
-
lck
senior tag
-
lck
senior tag
válasz
Brekecs #3200 üzenetére
Helló ! Most leszedtem onnan is az Antivirust és az Internet Scurity-t is kipróbáltam de nincs benne a magyar. Annyi hogy most már a 4793-as verziót tölti le. Lehet hogy ebben már újra nincs bent ?
Akinek fent van magyarul, felrakhatná valahova a
pflang-hun.dll
és
avlang-hun.dll -t. -
szmi
tag
válasz
Brekecs #3206 üzenetére
Hello!Én nem,vagyok megelégedve vele.Igaz nem szűz rendszerre telepítettem,de zavaróan fogja a böngészést-főleg a Norton után veszem észre.Az antivirus része jó bár néhány mappa megnyitása kicsit lassabban ment,a teljes keresés nem talált semmit,ezek szerint a Norton is tette a dolgát.Mivel úgyis újra kell raknom a gépet megnéztem a Coranti-t is.Ebben nincs tűzfal,így a win7 saját tűzfala megy most.Böngészés igy jó-olyan mint a Nortonnal.A Coranti jó helyezésén nem lepődöm meg hisz 3 antivirus motor és a 1 spyware motor dolgozik benne.
A rendszer újrarakása előtt még felrakom az F-secure I.S.-t,páran írták hogy lassítja a bőngészést,megnézem nálam mit csinál.
-
-
-
Duplicon
csendes tag
válasz
Brekecs #2419 üzenetére
A TrusPort 2012-ben már van magyar nyelv (is). Az elő verziókban (eddig) nem volt.
-
bubogabor
tag
válasz
Brekecs #2419 üzenetére
Nincs még magyar nyelv benne de nemfogja a gépet gyorsabb is lett a virus keresése annyi bajom van a tuzfalával hogy nemtudtam beallitani hogy TCP ping packet stelth legyen pc flankon teszteltem és mindig non stealth grc én minden port stealth nem tudom mi lehet ez a TCP ping packet
-
válasz
Brekecs #2419 üzenetére
"Van olyan mint a Kis,vagy a Nis ?"
Ha a felismerését nézem, akkor mindkettőnél jobb(KIS stabil versenyző, általában stabilan hozza a tőle elvárt eredményeket, míg a NIS-re inkább amolyan "kicsapongás" jellemzi, mert vagy nagyon jól teljesít, vagy nagyon rosszul.Proactive védelmi szempontok szerint viszont nem hasonlítható össze e a KIS-el, se NIS-el, abban a Trustport a gyengébb versenyzők közé tartozik.
(persze a 2012-es változatról majd akkor lehet többet mondani, ha lesznek valami hivatalos tesztek, ahol a felismerést és a megelőző védelmi mechanizmusait is tesztelik) -
HZoli87
veterán
válasz
Brekecs #2330 üzenetére
Azért óvatosan az ilyen fájlmegosztókról letöltött programokkal. Egyébként is még tart a béta teszt. Symantec mindig jelezni szokta, ha lezárult a teszt és pár héten belül megjelenik a program.
-
-
T_Stark
őstag
válasz
Brekecs #2245 üzenetére
Hát lehet hogy jobban beállítva nem lenne ennyire negatív a véleményem róla, sokat nem foglalkoztam vele, bár vannak olyan dolgok amiken beállítás nem segít. De nem csak én vagyok így ezzel, többen is írták a nálam tapasztalt dolgokat.
Egyedüli jó pont az erős védelme. De olyan gépigény mellett ami egy 2 magos 2GB RAM-os gépet is megfog. Ráadásul nálam már a telepítés közben is problémázott, bár az megoldódott. Ezen kívül nálam amit talált azt rögtön törölte is, meg sem kérdezte hogy mit kezdjen vele (ráadásul nem vírus volt). És még magyarul sem tud, pedig ez az alap amit elvárnék egy fizetős progitól.
Aztán egyszer volt hogy bekapcsoláskor egyszerűen nem indult el, kitette az ikont az óra mellé, de a biztonsági központ riasztott hogy nincs aktív vírusvédelem, sem tűzfal, se semmiSzóval akinek erős védelem kell és nem számít mennyire fogja a gépet, meg nem jönnek elő nála ezek a problémák annak biztos jó, de nálam nagy mínuszpont neki.
-
Roxbury
őstag
válasz
Brekecs #1251 üzenetére
Ezen [link] a teszten még a Microsoft is lepipálta felismerésben. Bár tudom, ahány teszt, annyi eredmény, de azért szerintem messze nem olyan jó, mint sokan mondják. Nekem nincs kedvencem, de laikusként azt mondom, hogy ezen tesztek alapján egyértelmű az élen végzettek közül érdemes válogatni.
Mert kérdezem én, hogy például miért érnéd be pl. ezen teszt alapján a 12.-el, ha van sokkal jobb is, például a 3. helyen, ráadásul gyors, és egy kanyit sem kell érte fizetned? Mellé meg mondjuk feldobod a sokak által a legjobbnak tartott Comodo fw-t, aztán van egy fullos védelmed teljesen ingyen, ráadásul az élvonalból. Laikusként azt feltételezem, hogy mindig az a jobb, ami gyors, de mellette minél jobb legyen a felismerése. -
Brekecs
senior tag
Már ha számít valamit
-
HZoli87
veterán
-
Piaci ár 75%-án meghirdetheted, illetve ha gyorsan meg szeretnél "szabadulni tőle"(meg amúgy is ingyen jutottál esetleg hozzá), akkor pl 50%-on. Ingyenesen feladhatod a hirdetésed
bajtokarpi
Igen, az egyik legátfogóbb védelem és egyértelműen az "ajánlott" kategóriába tartozik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest