- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motacilo #49651 üzenetére
Szerintem Te meg ne oktass ki engem, főleg minek után hozzád nem szóltam!
Ha meg nem tudod, hogy mi az arrogancia, akkor meg ne példálózz vele. A kedves kolléga leírja, hogy egy 20 éves hdd-n nem lehet észrevenni nála semmilyen lassulást egy védelem tekintetében?
Akkor utána kell nézni, hogy egy hdd hogy működik és hogyan öregszik, stb. Ezzel szemben, meg megvédem magam és az állításom még ha egy-két embernek ez nem is tetszik! És igen, azért írtam le a végzettségem, hogy nem vagyok kezdő aki elhiszi, hogy egy 20 éves hdd-vel szerelt rendszer nem lassult be és nem lehet észrevenni rajta egy víruskeresőt! -
törölt tag
válasz
motacilo #49616 üzenetére
én a LiLxWaYnEx által feltöltött csomag teszteredményeire volnék kíváncsi. ott hogy produkál a norton,f-secure,gdata. Bocsi de nem jól írtam le.
Plag.Hát ez nem jó hír hogy ilyen a Gdata de talán van itt a fórumon olyan aki régebben használja.Talán ő többet tudna mondani róla.De ez a gond lehet gépfüggő nem tudom.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
motacilo #49342 üzenetére
Én a Win 10 beépített levelezőjét használom,egy g-mail os fiókkal,és nálam is jelentkezett a szinkronizálási hiba,arra gondoltam hogy én állítottam el valamit,mivel kézire raktam a tűzfalat és piszkálgattam a szabályok között,holott még nem is ismerem igazán a programot,no ebből kiindulva visszaraktam automatára a tűzfalat,töröltem minden addigi szabályt,amiket én adtam meg,és láss csodát,megszűnt a szinkronizálási téma,minden megy szépen,minden modul aktív,a spam szűrő is.És továbbra is gyors a rendszer,ilyenkorra már pl:zone alarm,kaspersky, már megakasztotta a netet,és egyéb folyamatokat a gépemen,egyébként e két terméknél észrevettem egy érdekes dolgot,kb 40-50 megabitet lecsíptek a sávszélből,pár nap használat után,órákon átt többször ellenőriztem és 100 as netből 57 körül volt ,nem volt közben semmilyen tevékenysége a programoknak,többször felraktam hónapok alatt és mindig előjött ez a helyzet.
-
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #49115 üzenetére
A vb tesztjeit el kell felejteni, mert nagyon kevés mintával tesztelnek, az avc sokkal több mintával tesztel és a metodikájuk meg ugyanaz, azt leszámítva, hogy náluk a felhő alapú részek ls használhatóak.
Ha a kettő között kell választani, akkor sokkal inkább az avc, mint a virusbulletin, hiába amtso által elfogadottak a vb tesztjei. -
tpeter77
addikt
válasz
motacilo #49110 üzenetére
2016-ost tesztelték. Mindjárt visszanézem, mit írtam róla.
Víruskereső teszt
G-DATA 2016 – Minden vírust azonnal megfog, és letiltja a hozzáférést. A webvédelem része is jól teljesít. Azonban mindezt beárnyékolja, hogy nagy mértékben leterheli a gépet. Az elemzés átlagos tempóban zajlik, de a törlés rettentő sokáig tart. Vírusirtás közben zavaró mértékű a lassulás mértéke. Átlagos használat mellett is érezni hogy fogja a gépet. Csak igen erős hardverre javaslom felrakni. Angol menüs.Ransomware tesztről elfelejtettem megírni a véleményt, de emlékszek, hogy nagyon jó volt.
Attól függ milyen gép, mert egyiket terheli, a másikat meg csak kevésbé.
Tesztelni kell, és próbálni. -
tpeter77
addikt
-
riki
senior tag
-
maxika2004
őstag
válasz
motacilo #48807 üzenetére
megnéztem :
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhostelvileg ez az eredeti win ! UGYE ?
-
tpeter77
addikt
-
riki
senior tag
válasz
motacilo #47315 üzenetére
Szia. A Tencent androidos verziója,mint Blattida is említette olyan mint a faék.Most tart 1.4.0.497 verziónál.Tartalmaz keresőt, rezidens védelmet, biztonságos böngészőt /sajnos a kínai igényekre szabva/ felhő alapú mentést. Szinte minden androidos kergető teszten szerepel,komoly eredményekkel.Sajnos az angol verziót kevesen használják ,nem úgy mint a Kínait.Riasztáskor, nem kíméli a kínai alkalmazásokat Részletesen leírja a problémáját az alkalmazásnak, angolul.Erőforrás igénye ,szinte nincs is.Én megkedveltem.
-
-
salaud
aktív tag
válasz
motacilo #46858 üzenetére
Múltkor hoztak egy Sony-Vaio gépet, i3 4005u cpu, 4 Gb ram, Toshiba 500 Gb HDD, naprakész windows 8.1, Norton Internet Security. A norton olyan szinten visszafogta a gépet, HDD sebességteszt 45 Mb/s volt, azt hittem, hibás a merevlemez. Bootoltam rá egy linux-ot, mértem ott is, egyből 120 Mb/s volt az eredmény. Ragaszkodtak a nortonhoz, mert nemrég lett megvéve, de rettenetesen lassú volt a gép mellette.
-
Pano
addikt
válasz
motacilo #43629 üzenetére
lépj be a sophos home webes dashboardra és ott tudod.
-
-
UserX
addikt
válasz
motacilo #39032 üzenetére
Tudom, hogy egy 104-es minta nem mérvadó, de azért tanulságos...
Vállalkozom egy rövid ('szubjektív'!!!) elemzésre, azután kövezettek meg
1. Gratulálok az F-Secure-nak, de ezért még nem fogom lecserélni az EMSI-t!
2.. A TOP 5-be fizetős alkalmazások kerültek be, de tény hogy a fizetősök közül is van, amelyik lemaradt.
3. Legrosszabb esetben valamennyien sz@rrá fertőződtünk volna, hiszen nincs 100%. Javítva: azért a viselkedés elemzés eredményét nem ismerjük...
3. Az EMSI és az Ashampoo közeli eredményét az indokolja, hogy a 'Sampon' Emsi motort használ, aminek egyik összetevője a BD. Amivel az EMSI többet tud, az a viselkedés elemzés, de ugye nem futtatuk a fájlokat (gyávaság
), csak az adatbázisra támaszkodtunk.
4. Olyan felhasználónak, aki nem akar különösebben a vírusírtója 'lelkével' foglalkozni, ajánlható az AVG vagy esetleg a BD Free, ha ugyanazt tudja adatbázis szinten, mint a TS. (Én próbáltam előfordult FP.)
5. Tavaris Eugene Kaspersky helyében én egy kicsit korbácsolnám az alkalmazottakat. Ha az Agnitum kivásárlására volt zs., az új mintákkal is kellene foglalkozni. (Írtam az elején, hogy ez egy szubjektív elemzés!!!)
Kb. ennyi. Várom a további mintákat. Peace!
Üdv:
UserX
-
viralmind
aktív tag
válasz
motacilo #39032 üzenetére
koszonjuk a listat!
Azert nagyon jol latszik , hogy a nem egy idoben vegzett keresesek milyen szorast mutatnak, pld egy fel nappal kesobbi kereses jopar talalatot jelenthet foleg egy online motornal, de a push update-et hasznalo termeknel is.Ezt viszont nem lehet kikuszobolni mert nyilvan egyidoben nem tudjuk elvegezni a tesztet. -
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #38784 üzenetére
Már másfél éve nem frissítették a tesztjüket, így nincs bennük mostani védelmi szoftver. Inkább az a gond, hogy így már nem naprakész.
UserX
Jól értelmezed.
Nem 2017-ig lett volna jó.
Ha jó tűzfalat szeretnél erős hips-el, akkor comodo vagy privatefirewall jöhet szóba, esetleg a fizetősök közül a spyshelter... -
válasz
motacilo #37602 üzenetére
A tűzfalnál állítsd be az IntertAktív módot! Indítsd újra a géped és Te magad engedélyezheted a programoknak, hogy mi menjen ki a netre, stb. Ergo, ha elindítod az Outlookot, akkor fel kell ajánlja a szabályt. Ha ez meg van, akkor visszaállítod a tűzfalat Automatikus módra és minden okés.
-
Gabás
addikt
válasz
motacilo #37602 üzenetére
egy kicsit megtévesztő az a pont, a fórumuk szerint a titkosított IMAP-kapcsolatot az (alapértelmezetten bekapcsolt) SSL-szűrés ellenőrzi
egyébként a Threatsense viselkedését érdemes módosítani, ha nem szeretnéd, hogy az adott modul automatikusan karanténbe tegye az észlelt fenyegetéseket
-
sz.j
nagyúr
válasz
motacilo #30170 üzenetére
Mivel mostanában elég gyakran ajánlják a topikban a 360 IS-t TS-t megpróbáltam utánaolvasni a netten és többek között ezt a cikket találtam.
Mit tudtok róla, valóban igaz lehet az amit írnak?
Kell tartani a TS-től vagy akár a 360 IS-től? -
King Unique
titán
válasz
motacilo #28201 üzenetére
Az mondjuk elsőre feltúnt, h az IS telepítője jóval nagyobb, 230 MB körül van aszem, ebbe bele vannak integrálva más termékek és telepítéskor testreszabható melyiket teszem fel, v alapból ekkora csak az IS?
Elsőre nekem is szimpi volt, a fentebb leírtakat leszámítva, a Patch részét sem tudom hová tenni, ezek a Win optimalizáló funkciók meg sokszor többet ártanak, mint használnak...
(#28205) kivlov: én GData-t használok Win8-on, azért érezni, h fogja néha kicsit a gépet, de nem vészes egyáltalán, gondolom BDIS, KIS jobban akasztanak.
Ami számomra zavaró benne kicsit, h böngészéskor, ha egyszerre egymás után több lapot nyitok meg, akkor néhány másodpercre, v van, h fél percre totál beakasztja a gépet, lefagy az egész...hiába tettem fel a 2015-ös verzióját, az is produkálja a "hibát". -
dqdb
nagyúr
válasz
motacilo #26710 üzenetére
Egyszerűen bénán oldották meg. Az eredeti arveres.apeh.hu címről átirányítani kellett volna nekik az arveres.nav.gov.hu címre, és akkor nem lenne probléma. Jelenleg az első címra érkező kérést a második címhez tartozó szerver szolgál ki a saját tanúsítványával, emiatt figyelmeztet a böngésző. Vagy olyan tanúsítványt kibocsátani, ami tartalmazza mindkét címet, és ekkor sem lenne probléma.
-
day2
újonc
válasz
motacilo #26710 üzenetére
Ö, nincs apeh már, érted, csak Nav. (Ami ebben a fórumban ugye külön mókás.)
Másik az, hogy (majd) minden országos hatáskörű szervet bevittek a gov.hu alá - aminek azért van értelme, más kérdés, hogy nem minden szálat lehet elvarrni.
Mondjuk szerencsésebb lenne - ilyen szempontból az apehost megszüntetni, de lehet, hogy van valami oka (technikai, nép az "apeh"-t szokta meg).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
motacilo #26492 üzenetére
Jó hozzá. Szerencsére Agnitumék nem korlátozzák a kulcsok verziós és lokalizációs felhasználását.
Tehát bármelyik verzió összes nyelvre "fordított" példányával használható.Kivételt képeznek ez alól a spec telepítőhöz mellékelt kódok. Viszont újabban nem ilyeneket osztogattak.
-
daimonion
senior tag
válasz
motacilo #25346 üzenetére
Biztonság szempontjából van tárgyalva a dolog legalább is az lenne a jó..Hiszen manapság a Böngészök is védenek phising , malware oldalak ellen..plusz az IE ben ott van a smart screen szürő is ami a letöltésekkor véd. plusz ott vannak a követésvédelmi listák is..De ha jól tudom akkor már a Chrome ban is van valami ehhez hasonló letölktésw védelem a káros progik ellen..Sőt a legujabb Firefox a 26-os ban meg már a Java alapból tíltva avn és csak a felhasználó engedélye után lehet használni..
-
mrszitya
senior tag
válasz
motacilo #24914 üzenetére
AV-cégek és az általuk használt motorok: List of AV Vendors (AV-Comparatives)
Elvileg AVG, BD motor maradt benne.
AVLab.pl oldalon van fenn egy friss performance teszt, Trustport is szerepel benne. Eredményeik szerint középmezőny végén van, pl. az elég magas a CPU használat miatt szkennelésnél, de más tekintetben nem rosszabb az átlagnál. Ebben a tesztben a McAfee IS és a ZoneAlarm Free 2014-es verziói a legrosszabbak összességében, de a Kaspersky és Avast IS-t is jól lepontozták. Webroot a legjobb náluk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
motacilo #23201 üzenetére
Valoszinü a telepítő akar még mást is feltenni, az adott program mellett, de azt el lehet utasítani. Telepítés után mbam találhat a temp mappában maradványt, annak ellenére hogy elutasítottad, vagy lehet a telepítőre jelez. Feltelepítheted nyugodtan, telepítésnél elutasítod az ajánlatot, aztán futtatsz egy mbamot, az kitakarítja a temp mappát és annyi.
-
szaki26a
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
motacilo #19810 üzenetére
ÜDv, a facebookon - ha fent vagy - akkor keress rá a security - facebook és azon belül a themarketpace és ott ingyen lehet webrooot vírusölőt fél évre vagy macaffe is -t vagy egyéb egyébként fizetőst fél évre . nem tudom pontosan hogy megy de ha kiválasztottál egyet az accountoddal akkor mártöbbet nem választhatsz
-
válasz
motacilo #18836 üzenetére
Én használtam még a 9-es szériát laptopon,le a kalappal,hogy milyen összetett program,de az erőforrás igénye ehhez képest szinte semmi.Picit fogja a netet,de semmi más negatívum.
Igen,a 10-es már támogatja a win 8-at,nagyon foglalkoztat engem is,hogy kipróbáljam.
Tesztelhetné valaki....(LiLxWaYnEx ha ráérne már)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest