- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #35187 üzenetére
Csak az érdemi részéhez: ha az autó sanbox be van kapcsolva, akkor nem fog átengedni semmit, ez egyszerű tény és nem azt jelenti, hogy av rész mindent fölismer, ilyet senki sem állított.
A legjobb kijelentés az ingyenesek között értendő természetesen, mivel azokra vonatkozott az eredeti kérdés.
A személyeskedést mellőzd légyszives, mert ha folytatod, törölni fogjuk.
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #35179 üzenetére
Épp elég jó a felismerése, sok védelmi rétege van a comodonak, az av rész csak egy, van helyi viselkedés elemző, hips, sandbox, felhő av...ha valmit nem is ismer föl adatbázis alapján, azt bevágja a sandboxba, ha nem ismeri, így az átengedés nem játszik. Persze, ha kikapcsolsz benne mindent, akkor elérhető, de annak semmi értelme.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kivlov #35138 üzenetére
ESET eredményeit vizsgálva a teljesítmény teszten vesztett sok értéket .
Performance : Average influence of the product on computer speed in daily usage .
( 5 samples used )
Valósidejű fájlrendszer védelem megfelelő beállításával csökkenthető az ESET rendszerre való befolyásolása . (pl . futtatás közbeni tömörítés vizsgálata ) Most vizsgáljunk meg pár értéket annak érdekében ,hogy belássuk az eredmények hitelességét . AVLAB TEST
Az alábbi teszten láthatóvá válik a különbség.Avast jobb "gépigénnyel" rendelkezik de az ESET stabilabb,hibamentesebb. A második kérdésre nem tudom a választ .
-
trance89
őstag
válasz
kivlov #32539 üzenetére
igen és egyre többen ajánlják az ABP helyett, nálam már hónapok óta tökéletesen teszi a dolgát 2 pc-n és 2 N5 telefonon és 1 N7 tableten is, mind chrome-al van használva
root mentes droidra ez a legjobb megoldás mert helyi vpn-ként üzemel és szépen blokkol mindent amit kell, egyedüli hátránya, hogy az appokon belüli reklámokat nem fogja meg (ehhez már root és pl adaway kéne) -
-
válasz
kivlov #30494 üzenetére
A kormányzati szervek és hasonlók kapnak fizetős foltokat az újonnan felfedezett exploitokra + általában elég spéci tűzfalak mögött üldögélnek.
Amúgy elvben a 8.1 fut pentium 3 és Athlon XP kategóriás procikon, arról nem olvastam még, h a 32bites verzió mit szól az 512MB RAM-hoz.
Tekintve hogy talán még mindig az XP-re specializálódik a legtöbb kártevő, én adnék neki 1 próbát. Biztonság terén ég és föld...
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #29365 üzenetére
Nem értem, miért nem tudsz pusztán szakmai indokokat felhozni, minek kell az állandó személyeskedés. Abszolút félremagyarázod és -érted, amit írt, bár tudom, hogy nem teljesen szándékosan teszed, ám ettől függetlenül, nem szerencsés szinte folyamatosan olyan hsz-eket írnod, amikben keverednek a tisztelgések a sértegetéssel, egyrészt azért, mert magad alatt vágod vele a fát, másrészt azért, mert senki sem szeret ilyeneket itt olvasni.
Próbálj meg tárgyilagos maradni és kerülni a személyeskedést. -
daimonion
senior tag
válasz
kivlov #29364 üzenetére
Máshoz is van promo bár kezdem azt érezni nem véletlen van promo mert ezért pénzt adni
Van alternatíva pl ESS, emsisoft, 360 is ebből utóbbi kettőben is bd motor
Biztos jó hogy fogja a gépethiszen ezba dolga azért vesz az ember drága gépet hogy egy ingyenes av elvigye a gép 30% át I
Itt ugye elsőnek a FIZETÖS Bitdefenderröl beszéltél majd felhoztad a 360 terméket mint amelyik BD motort használ és olyat írtál ami nem igaz ..Már hónapok óta ezt használom de nem tapasztalatam semmilyen olyan dolgot amit állítasz ,,Nem nagyon jó dolog alaptalanul állítani valamit egy progiról konkrétan a 360 IS röl
a 360 IS BD motorral win 8.1-en 34 MP alatt bootol be ezek indulásával Plusz SkydrivePlusz ez meg a "memóriaéhsége" valami iszonyat
Én nem kötözködtem csak szeretném hogy ha valaki valamit állít akkor egy picike tényet vagy képet vagy valamit tenne a mondanivalója alátámasztására.
Joci93
360 IS ennyi memóriát eszik ez ingyenes talán tehetsz vele egy próbát..
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kivlov #29352 üzenetére
Megkérdeztem tőled ,hogy mire alapozod "úgy látom" akkor miért nem válaszolod meg s aztán utasítasz engem az alátámasztásra ?
Melyik av nem frissül naponta sőt sok pár óránként frissül?
Zonealarm free például . Állításom pedig nem a napi szintű definíció frissítésre alapozódott hanem ,hogy naponta többször is . Pl. G-Data óránként .
Nem vitázom veled mert pont te vagy aki elsőként dobod be a pár mintás eredményeid egy másik oldalon...
Áruld már el nekem ha oda mit írok ,amivel állítok olyat x-y termék a legjobb . Szimplán leírom 3/22->13.63% . Ha unatkozok akkor írok csak oda semmilyen igét nem hirdetek ott .Továbbá az adott minták publikus oldalról származnak illetve összetételük se elég változatos . Az ottani mintákból nagy következtetéseket nem lehet levonni. Unaloműzésre jó .
Ettől függetlenül ha a pár mintás dolgokban is átenged komoly fertőzéseket akkor szerintem szart se ér a több millió mintás teszt sem...
Mint bármelyik vírusirtó .Bitdefendernél előfordulnak buggok minden új verzió esetében ,melyet idővel javítanak . Ha a frissítést nem akarod kivárni akkor keress addig egy olyan alternatívát ,mely kielégíti igényeidet és megfelelő a hardverkörnyezetednek .
Végszó: Szerintem jó védelem a buggokat leszámítva . 0 day elleni hatékonyságát meg nézd meg számos teszt oldalon vagy ha nem elég meggyőző más személyes tapasztalata akkor építs a sajátodéra és tedd amit jónak látsz .
-
-
jani04
aktív tag
válasz
kivlov #29337 üzenetére
Eddig nem volt vele gond.Most van.Le is cseréltem minden gond nélkül.Csak gondoltam ha menthető mentem.Nem vagyok az a minden hónapban más legyen a gépemen ember.
De ha nem jó hát nem jó.A total sec került 3500 ft 3 gépre 1 évre+ van 9 hónapra promóció az egész családnak ami 5 gépet jelent internet secre.Boldog mindenki kivéve engem.Amelyik gép fontos nekem azzal csak játszok oda meg elég az eset.A többinél meg jó a bit.Apámék kőkori dual koros gépe gyorsult tőle.Azt mondta ha lemerem törölni levágja a kezem.
Ez komoly így volt. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kivlov #29337 üzenetére
Elég jó védelmet biztosít ,továbbá egyik védelem se 100%-os .Active Virus Control és a B-HAVE technológia elég jól teljesít . Friss minták esetében sincs oka a panaszra .
Kérlek mutasd meg nekem mire alapozod ,hogy nem jó a védelme ? Szignatúrái folyamatosan frissülnek naponta illetve az említett technológiai elemek se az utolsók közt van . Kéretlen alkalmazások felismerése nem az erőssége . Teszt esetében az ilyen pár mintás dolgokat elfelejtheted .....
-
-
válasz
kivlov #28938 üzenetére
Miért állítasz olyat, hogy a fórumtárs csak a copy-paste-es hsz-val lett őstag? Baromira nem ismered az előéletét, de az ítélkezéshez feljogosítva érzed magad. Jó volna már normális mederbe terelni az eszmecserét, mert ez a kényszeres beszólogatás nem ide való stílus!
Más: ismét reszeltek egy kicsit a Webroot-on, de most is csak rövid chagelog-ot tettek közzé, ami ennek ellenére sem jelentéktelen. Talán tovább csökkennek majd az FP-k..
Version 8.0.4.104 (Released July 14th, 2014)
FixedCompatibility issues.
Added
Proxy bypass key functionality.
Active threat registry key. -
válasz
kivlov #28934 üzenetére
Talán ideje lenne félre tenni a személyeskedést, hova tovább a sértegetést egy szakmai fórumon. Tudom, hogy a PH sok egyéb topicjában olykor ez a színvonal uralkodik, de eddig mindig olyan jó volt beleolvasni a Vírusírtó topicba, mert kellemes hangulat fogadott. A copy-paste-es dolog pedig csak csemege az idelátogatónak, aki nem szándékszik meglátogatni valamennyi gyártó megfelelő what is new list site-ját. Sőt mi több, nem csak rendszergizdák látogatják az oldalt, hanem lelkes amatőrök is. Egyébként a magas szakmai kvalitású tagok részéről is csak ritkán történik kioktató hangnem. Jó lenne, ha ez a továbbiakban is így lenne.
Béke legyen Veletek!
Más: van-e már hírek a legújabb Webroot generációról? Hol tartanak a fejlesztésben?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kivlov #28934 üzenetére
Jól van akkor itthagyom a témát ,hogy menő lehess . Szevasz ! (sima user vok nem tudom hol élsz )
Kb 2400x írtam ide ennyiben vagyok kiemelkedő ,mivel csak ezzel a témával foglakozok . De ilyen emebrek miatt ,mint te abbahagyom .Pá ."De meghajlok nagyságod előtt ami kimerül a copy-paste funkcióban"
. Olyat írnék most ,hogy bannolnának .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
kivlov #28923 üzenetére
1.Most saját csapdádba estél bele .
"Google beírod "pcworld eset kód"
Utólag írtad le ,hogy vegye meg vagy kölcsönözze ki .
1-0
2. Warez
bárminemű szoftver jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás;Mivel te a topicba be írtad ennek egyik lehetőségét te hibáztál ,ezáltal nem kell utalgatni rám ,hogy PM-be mit küldtem ,mert azt nem tiltja a fórum .
2-0
3.
Kód használatára csak az újságot megvásárló felhasználók jogosultak "jogilag" de köztudott ,hogy ez nem így megy .
3-1
4. Innentől kezdve hagyjuk a témát ,mivel nincs értelme .
-te mindekinél jobban tudod mi a warez
-comodo-t nem tudod használni ezért lemínősíted
- clt tesztet nem tudtad normálisan lefuttatni
-megcáfolsz olyan embert aki a termékkel kapcsolatban van
-szignatúra alapján ítélsz el egy terméket
- állításod alapján 30 éve vagy az informatikába és jó párszor vírusos lett a géped (valahol írtad)(nekem is vannak hibáim biztos de nem szeretem ha valaki okoskodik)
"30éve" -> ezért az egy dologért nem akartam reagálni ,mert jóval idősebb vagy . Nem olyan ember vagyok aki szemtelen ,beképzelt ahogyan azt te állítod de most kijött belőlem . Hanyagoljuk a témát .
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28721 üzenetére
Nem azt írtam, hogy Te egy programhoz válogattad volna, hanem azt, hogy olyan csomagot használsz, amit senki sem validált és azt ki merem jelenteni, hogy nem Te, egyesével vadásztad össze őket és egyesével ellenőrizted az egyes kódokat és mindegyikből csak egyet szerepeltetsz a csomagban, egyébként bárki összeállíthat olyat, amilyet csak akar, adott esetben programra is szabhatja, erre írtam azt, hogy ilyet én is tudnék csinálni, ha akarnék.
A lényeg: ezek a csomagok, de már csomószor leírtam én is és más is, nem csak kártevőket tartalmaznak és nem csak egyszer szerepel benne egy fajta kártevő, azaz iszonyatosan félreviszi a teszteredményeket a tesztcsomag összetétele, plusz, rohadt alacsony a mintaszám, még a tízezer is, amiből jó, ha mondjuk nyolcezer valóban kártevő és ezekből is sok többször szerepel, azaz a nyolcezer a valóságban például csak hatezer különböző kártevő és az egyes programok mind adnak fals jelzéseket, így meg végképp nem lehet valódi erősorrendet felállítani.
A tesztlaborok legalább valóban csak kártevőkkel tesztelnek és nem többszörös előfordulás mellett (természetesen így is lehet játszani a tartalommal úgy, hogy valamelyik tesztelt alanynak vagy alanyoknak kedvezőbb legyen az eredménye...Senki nem akar megbélyegezni semmivel.
A dennis pont norton közeli labor.
Nem igazán értem, miért személyeskedsz, ráadásul sikerült elég nagy öngólt rúgnod, mivel vagyunk itt elég sokan, akik bizony sokat teszteltek, tesztelnek, azok is, akiknek kedvesen írod, hogy csak a hülyeséget nyomjátok...és például ezen tesztek miatt is írjuk azt, amit...
-
riki
senior tag
válasz
kivlov #28704 üzenetére
Senki nem küldött el sehova,de nem gondolod ,hogy kissé egyoldalúan nézed a dolgokat. Blattida linkelte neked a pcmag tesztjét a frisset[link] ahol bizony exellent lett. És itt ezen a teszten a comodo nem gyenge hendikeptel indúl,mert itt csak egy isten van a Norton. Az általad favorizált termékek [link] gyatra eredményén meg könnyedén átsiklasz. A qihu-t meg mindenki "trojai faloként " emlegeti. Ha gáz lenne vele, gondolod az Europai konkurencia ,nem szedte volna atomjaira, és tárta volna a világ elé .hogy a sárga rém fenyegeti a világ gépeit,úgy ,hogy két legnagyobb konkurens motorjait használja,és cloud részt az Avira fejlesztette és ő is ezt használja,és mindezt ingyen. 3 éve még a Comodo volt porondon pont ezért.,mert biztos nem tisztességesek a szándékai. Minden vírusirtó cég csinál olyat ami megkérdöjelezhető. PLd. az általad említett keleti szomszédunk nem véletlenül nem tesz semmit a fixes gépek ellen ,mert igy virusmintát gyűjt és egyébb adatokat ami a piacon bizony nem kis elönyt jelent +felhasználószám. A másik is ugyanezt csinálja. Teszerinted miért nem tiltják azokatat a kódokat amit 10000 gép használ ? Sorolhatnám. Nem bántani akarlak,csak ki kivánkozott belőlem,
-
L7wy
őstag
válasz
kivlov #28704 üzenetére
Ez esetben elnézést, igen nem olvastam részletesen vissza, csak láttam hogy napok óta megy a társalgás. Én mindig azt figyelem egy komplett védelemben, hogy van e olyan védelme, ami közel 100%osan képes védeni akkor is, ha az adatbázisa alapján nem képes lépni. Ebből kiindulva ESS és Avast szerintem nem tartozik ide. Mit csinál például ESS ha nem ismer fel egy vírust sem a webvédelme sem az antivírus része? Ez vonatkozik valamennyire Avastra is, de ott már vannak más védelmek is, csak nem eléggé hatékonyak. Comodonak nem az AV része az erőssége, hanem a defense+ az ami képes ismeretlen vírusok esetében olyan védelmet adni, ami a vírusok nagy részét megállítja. Emellett szerintem még elég erős Emsisoft ahol adatbázissal is jól meg van támogatva a védelem. Van még Webroot ami ilyen, csak nála az a baj, hogy lehetetlen ingyen hozzájutni. Nálam most Qihoo van védelemnek, mert ahogy észrevettem azért neki is van valamilyen mértékű kiegészítő védelme az adatbázis mellett. Visszatérve Comodohoz, nem szeretném isteníteni, de védelmi szempontból szerintem a legerősebbek között van, de ezt ellensúlyozza nagyon sokszor az érthetetlen bugok, a nem ritkán előforduló gépterhelések (a mai világban szerintem elvárható, hogy ne legyen észrevehető zavaróan egy védelem gépterhelése), és a percíztelen fejlesztés (szerintem).
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28705 üzenetére
Gondolom a 10 ezer malware az 10 ezer fájl a valóságban és abból is ki tudja mennyi a többszörösen ugyanazzal fertőzött vagy eleve nem káros, azaz csak fals pozitív...bár, ha validált, valóban 10 ezer különböző és valóban kártevőről beszélsz, az más...de ez, azt gondolom, hogy nem valósult meg.
Már írtam, én is összerakhatok neked bármilyen csomagot úgy, hogy azzal legyen jó, amivel én akarom és annak legyen jó felismerése, aminek én akarom.A pcmag-et senki sem ajánlotta, csak példának hoztam.
Az a baj, hogy szelektíven olvasol, csak arra reagálsz, ami valamennyire a Te véleményed támasztja alá, ami nem, azt figyelmen és válaszon kívül hagyod, így azt gondolom, hogy jelenleg Te vagy a bagoly, bár én nem vagyok veréb...Részemről befejezve, nincs érdemi vita (így nem is nagyon lehet), ez már majdnem csak fingreszelés.
Maradhatsz pártatlan. -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28692 üzenetére
Mivel csak kapcsolódó szolgáltatásban térnek el egymástól az egyes comodo verziók, ezért vírusvédelmi szempontból teljesen mindegy, hogy melyiket használod, mivel egyébként tökéletesen megegyeznek, ezért indifferens, hogy a pcmag-es linkelt tesztben melyik változat szerepel, főleg annak tükrében, hogy rubenking sosem kedvelte különösebben, ezért azt gondolom, hogy tőlük nem olyan rossz az excellent minősítés...
Egyébként: Új kártevők
Lehet arról beszélni, hogy az avast vagy az eset url szűrője jobb, mert valóban azok, viszont egyikük sem blokkolja 100%-ban az új kártevőket, ami azért lényeges, mert teljesen mindegy, hogy a webes szűrők jobbak e, mert ahogy láthatod, az url szűrők koránt sem szűrnek ki mindent, így az eset vagy az avast esetében gyakorlatilag kijelenthető, hogy a számítógép megfertőződhet mellettük, ráadásul nem is kis százalékban, pontosan ezért mindegy a végeredmény szempontjából, hogy a comodo url szűrője nem olyan hatékony (bár ezen a téren is várható egy erőteljes javulás).Ne a sommás összefoglalókat olvasd el, hanem a konkrét teszteket és azok eredményeit, hiszen azokban van a lényeg, nem a fülszövegben...
-
L7wy
őstag
válasz
kivlov #28692 üzenetére
PCMAG semmit nem ér, hülyén tesztelnek és kész. Ha valódi képet akarsz védelmekről, akkor olvass malwaretips-en vagy hasonló oldalakon, ahol hétköznapi emberek tesztelnek többé-kevésbé reális képet adva arról, hogy melyik termék hogy viselkedik. Akár te is tesztelhetsz, ha kicsit jobban megnézed az oldalt.
-
daimonion
senior tag
válasz
kivlov #28692 üzenetére
csak azért jobb az értékelése mert fizetnek 500 usd ha vírusos leszel és van geekbuddy meg 50Gb tárhely amiket biztos sokan kihasználnak
Már ne is haragudj nem akarok nagyon beleszólni az érdekfeszítő csevejbe de a MINDEN COMODO termékben benne van a Geek buddy a dragon böngésző, és a Priv dog..egyébként meg marhára nem hiszem hogy az általad felsoroltak miatt kapott jobb értékelést mert mindegyik Comodo változat ugyanazt a cuccost rejti és nem azért kell fizetni mert mondjuka fizetősben más technologia van beleépítve.
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28644 üzenetére
Ha nincs digitális aláírás, akkor eleve háklisabb lesz és ha ehhez társul, hogy alacsonyabb szinten akar valamit matatni, akkor bizony kérdezni fog, de ebben az esetben is beállíthatod úgy, hogy csak egyszer kérdezzen (ami gyakorlatilag lehet kettő is, mivel adott esetben kérdezhet a tűzfal és a defense+ is).
Két tesztet említettem, az avtest.org-ét, amit nem szeretek, mert kevés mintát használnak, de legalább 0. napi kártevőkkel is tesztelnek, és a pcmag-ét, ami megint csak nem a szívem csücske az alacsony mintaszámok miatt, de legalább ők is kiteszik a programokat 0. napi cuccoknak. Ahogy láthatod, egyik helyen sem szerepel rosszul az av rész, de ez nem lényeges, mert csak a valódi életben, éles helyzetekben mutatott teljesítmény és képesség számít.
Arról is lehetne beszélni, hogy manapság az adatbázis alapú felismerés mennyire nem tartozik a legfontosabb képességek közé, többek között azért, mert a naponta megjelenő új kártevők és azok különböző variánsai akkora számban árasztják el a világhálót, hogy a leíró kódjaikat nem lehet ugyanakkora ütemben berakni az egyes adatbázisokba, de erről is már rengeteg szó esett itt, ebben a topikban is, ezért a megelőzés, a proaktivitás felé tolódik el a védelmi stratégia/stratégiák gerince...
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28631 üzenetére
Ismét egy mintát alig tartalmazó teszt, éppen ezért az ilyet nem lehet komolyan venni.
Ha már ennyire az adatbázis tesztekkel vagy elfoglalva, akkor olyat nézz, amin legalább értékelhető mintaszámot használnak.Értékelhető teszteket nem tudsz felsorolni, de ezt Te is tudod, az internet huszárjainak youtube-os tesztjei és a különféle cégekhez kötődő független tesztlaborok pedig megint csak nem a tényszerűségükről híresek.
Ha akarod én is linkelhetek neked ilyen nesze semmi, fogd meg jól teszteket, de sok értelme nem lenne, mert csak össze vissza eredményeket eredményezne és a nem hozzáértőket csak összezavarná.
Cis beállításhoz: pedig csak kellően kellett volna beállítani. Az, hogy Te azt gondolod, hogy ugyanazon folyamatok, attól még azok a háttérben ilyen-olyan okból fakadóan megváltoztak, az nem baj, ha ezt nem tudod, de ismétlem, ne használj hips-et, arról nem a program tehet, hogy nem tudod megfelelően használni/beállítani.
Persze, bugok vannak benne, voltak is és lesznek is, egyik sem hibátlan és ennek az ellenkezőjét senki sem állította, így én sem. Jómagam már hónapok óta nem használok cis-t és egyelőre nem is tervezem, hogy visszarakjam, ám ennek nem az az oka, hogy rossz lenne vagy idegesítően bogaras, hanem pusztán csak megváltozott az érdeklődésem és más elvárásaim lettek a védelmi programokkal szemben.
Ha utálod a cis-t, engem nem érdekel, mondhatni teszek rá, mivel nekem mindegy, azt viszont nem szeretem, ha valaki az érzelmeitől vezérelve tévedéseket ír be a topikba és ezt úgy teszi, mintha ezek a leírások tényszerűek lennének. Az, hogy ilyen kis mintaszámok mellett végzel házi teszteket, azok nagyon jópofa dolgok, adott esetben érdekesek is lehetnek, de a valósághoz, ebben a formában, nem sok közük van. Lehet belekapaszkodni ezekbe az eredményekbe, csak nincs értelme, már csak azért is, mert nagyon félrevisz téged is és azokat is, akik nem túl tájékozottak és tapasztaltak a témában.Nyugodtan visszaolvashatsz, akár éveket is, mindig, minden védelmi program esetében ilyen voltam, ha valaki csak valódi okok és érvek nélkül ócsárolt, sokszor védtem már itt sokféle termékeket, válogatás nélkül és továbbra is ezt fogom tenni.
Nem attól lesz tényszerű egy eredmény, hogy számokat szerepeltetsz benne, ugyanis fogalmad sincs arról, hogy miket tartalmaz az adott tesztcsomag, amit beírtál, azok pusztán üres számok.
Ha szeretnéd, én is berakok neked ilyen "tényeket", bármelyik védelmi programra vonatkozólag, gyakorlatilag bármilyen számokkal.TFSi
WSA mellé, minek? -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28629 üzenetére
Az eset hips-e nem teljes értékű hips (szomszédainknak nem volt ilyen céljuk), egyébként az is beállíthatod úgy, hogy sokat kérdezzen, mindez alapvetően ezen múlik.
Az elég sokat nem tudom, mennyit jelent, de ezek szerint nem eleget és gondolom, hogy a szokásos méretű és összetételű csomagokon, így gyakorlatilag irreleváns az eredmény, pár száz minta nem minta, ellenőrizetlen összetétel, ismétlődő kártevők, sok ártalmatlan, sérült fájl, soroljam még?
Mi az, hogy mindenhol? A nagy tesztelős oldalak közül egyedül az avtest.org-nál szerepel, nem mondanám azt, hogy rosszul, rajtuk kívül a pcmag "tesztjein" szokott felbukkanni, ott sem arról híres, hogy rosszul szerepelne vagy hogy a Te szavaiddal élve: elég sokat nem ismer fel.
Csak úgy kérdezem, hol írják?Próbáljunk egy kicsit tényszerűek maradni. Más programok esetében is ezt teszem és mások esetében is leírom, ha valaki saját impulziói vagy olvasmány élményei alapján állít valamit, ami nem igazán felel meg a valóságnak. Ha comodo, akkor azt, ha eset, akkor azt, ha emsi, akkor azt, ha qihu, akkor azt, ha panda, akkor azt, ha avast, akkor azt, etc...
UI: a comodoban is be lehet állítani, hogy egy folyamatra csak egyszer kérdezzen, de ha nem teszed, akkor nem úgy fog viselkedni, de, ismétlem, ez megint csak nem a program hibája.
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28626 üzenetére
A comodo erős antivírusban, átlagos tűzfalban és erős hips-ben.
Ha nem akarsz sok kérdést, ne használj erős, igazi hips-et, mert mindegyik sokat kérdez és ez nem cégfüggő.
Amikor a comodo esetében valamit engedélyeztél a hips-ben, akkor azért kaptál újabb kérdést, mert az adott folyamat rengeteg összetevőhöz próbál hozzáférni és attól, hogy x registry kulcshoz engedélyezted, attól még x-hez és z-hez nem.
Ha nem akarsz klikkelgetni, akkor vagy tanuló módra teszed a hips-et vagy telepítő módra állítod vagy nem használod.
A sok klikkelgetni való nem a program hibája vagy hülyesége...mekker
Oké, de a törlés és a karanténozás nem ugyanaz. -
-
mekker
őstag
válasz
kivlov #28621 üzenetére
Mindegyikből az ingyeneset.
Grimefighter, meg egyéb hasonszőrű szolgáltatásokból én nem kérnék, csak egy alap vírusirtó kéne, ami nem falja fel a gépet, de jól működik. Tűzfalnak nekem megfelel a gyári is, bár az sem zavar, ha van valami hatékonyabb is a gépen.
Még egy fél éve próbáltam a Comodot. Nagyon jó antivírus+tűzfal és ingyenesen is elérhető szinte minden funkció, van rajta kioszk stb., de egyszerűen annyira a képembe mászott, hogy az meg már zavaró volt (port forwardingot egy rémálom beállítani, plusz állandóan kioszkban akart futtatni egyes programokat, vagy épp kérdés nélkül letörölt dolgokat). -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28595 üzenetére
Szerintem senki sem minősített és főleg volt olyasmiről szó, hogy bármihez is nem értesz semmit.
Csak a bd-re: persze, mindenki tudja, hogy az új verzió bugos, mint az állat és rohadt érzékeny a környezetére, ráadásul a románok nagy infrastrukturális átalakításokba is kezdtek, elég csak a kiterjedt és sok mindent végző felhő rendszerükről beszélni, de azt gondolom, hogy a bogarassága és háklissága egy dolog és a valós kiemelkedő felismerése és eltávolító képessége meg egy másik.
PS.: a tesztcsomagok rengeteg olyan fájlt tartalmaznak, melyek valójában nem tartalmaznak kártevőt vagy sérültek és nem futtathatóak, illetve az égadta világon nem csinálnak semmit vagy semmi rosszat, így a futtatásukra válasszal nem reagáló különféle elemző megoldásaik nem feltétlenül hibáznak ilyenkor...
A VB-t felejtsd el, túlhaladott, a tesztmetodikájuk nagyon idejét múlt, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor maximum a rap tesztet nézd, de azt is fenntartással kell kezelni a tesztmetodikájuk és a nagyon alacsony mintaszámok miatt.
-
King Unique
titán
válasz
kivlov #28589 üzenetére
Kösz az MSE tesztet
Ugye fentebb ki lettünk okosítva, h a teszt nem minden, v egyesek szerint semmire se jó, de azért látszik MSE, mint más teszteken, itt is a legszarabb...Nem tudom milyenek lehetnek az egyéb - proaktív stb.- képességei, de vsz nem túl bizalomgerjesztőek.
Egyvalamire lennék már csak kíváncsi, a sokak által ajnározott (én is szeretem és használom) Webroot vajon mit tud??(#28591) CJ4567: még jó, annál minden jobb
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28574 üzenetére
Elhiszem, hogy ilyen tapasztalataid vannak velük, viszont szinte mindenki másnak ezzel pont ellentétesek, már csak azért is, mert a bd pont arról híres, hogy az egyik legjobb eltávolító (azaz a fertőzött fájlok helyreállításában erős) képességgel rendelkező védelem, a emsi meg könnyedén töröl bármit, ezeket saját, sok éve tartó tesztjeim is megerősítik, tehát, ha nálad ez a helyzet, akkor Te vagy a szerencsétlen kiválasztott...
-
King Unique
titán
válasz
kivlov #28552 üzenetére
Azt mostanában sok helyütt (itt is) írták, h új ESET SS 7 elég sokat fejlődött, de hogy ennyit, az dícséretes...
Számomra viszont, az MBAM meglepő, amit elvileg úgy emlegetnek, h megtalál, letakarít elvileg mindent, aztán ezek szerint mégse...Gondolom free verzióval (2.xxxx) tesztelted, nem tudom a fizetős rezidens védelemmel mennyit érne?
Esetleg, ha lesz időd rápróbálnal, h sokak által favorizált MSE/Defender mennyit ismer fel a mintákból, mert sokan még mindig kimondottan ajánlják Windows topikokban, h milyem jó, milyen hatékony stb. -
UserX
addikt
válasz
kivlov #28522 üzenetére
EMSI AM 9: 99/82
Ettől sokkal jobbat vártam...
CskSimánGabi: Gratulálok, elég bátor vagy, ha "önként 's dalolva" futtatsz egy 99,9%-ban vírusos fájlt!!! Ha kísérletező kedvedben vagy, használj legalább virtuális op. rendszert. Oracle VirtualBox progi ingyenes, nézz utána...
-
daimonion
senior tag
válasz
kivlov #28522 üzenetére
De ez a kikapcsolom a real time védelmet és futtatom a scan dolgot csak egy valamire jó, hogy az adott cuccnak milyen a szignatúra alapú a védelme..De sok egyéb dologtól függ még egy virga védelmi képessége.Ez a malware pack dolog is igen csalóka lehet..ez alapján választani védelmet hogy milyen azért nem biztos hogy jó dolog / szerintem / Nem beszélve arról, hogy valamire való tesztet nagy mintán érdemes futtatni 10.000 vagy még ennél is több mintán..Ilyen 80-100 -500 mintás vizsgálat gyakorlatilag semmit sem ér.
-
-
törölt tag
válasz
kivlov #28500 üzenetére
99ből 90-et törölt , a többit nem nézte virusnak, vagy rossz indulatúnak, csak mikor megprobaltam őket megnyitni, akkor kezdte csak észlelni,hogy nemkóser aza pár darab. most ez jó,vagy nem? ám kaspersky internet security van fent. és de ezen nemtom,hol kelll ki/be kapcsolni a valósidejű védelmet, mer aza igasság,hogy nemis találok olyat, vvagy nincs benne olyaan :s ésha így teljesen kikapcsolom,az irtót, akkor nemreagál,nemugrik rájuk,gondolom.
-
UserX
addikt
válasz
kivlov #28502 üzenetére
Nálam a LAN-on meg pont az ESS vérzett el, mert csak kikapcsolt tűzfallal tudtam az egyik gépre felcsatlakozni. Látni ugyan látta, de a megosztott mappákhoz nem engedett hozzáférést. Sehogyan sem sikerült bekonfigolni. Így azon a gépen EAV+Online Armor FW (tanuló módban, így nem kérdez sokat...) van. Az én hálózatom csak 100-as, de nem vettem észre lassulást file-ok mozgatása közben...
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28413 üzenetére
Mi az, hogy max beállítás?
A free oa 340 tud, ha megfelelően beállítod, de ezt is már leírtam és a berakott kép is az Ő eredményét mutatja.
Nem tudom, miért írsz folyton a comodoról, én szóba sem hoztam.stingy2
Ha az uac kérdésére nemet nyomsz a clt teszt futtatása előtt, akkor nem fut le a teszt, ez gyakorlatilag nem azt jelenti, hogy maximális pontszámot érsz el, hanem azt, hogy nem futott le a teszt. Ha engedélyezed a clt.exe futtatását, akkor elindíthatod a tesztet, de még max uac beállítás mellett sem ér el többet 150 pontnál, win 7 sp1, 32 bites op rendszeren és win 8 esetén lesz gyakorlatilag magasabb pontszám az eredmény... -
stingy2
senior tag
válasz
kivlov #28412 üzenetére
Bocs, h outsiderként belepofázok, de az UAC csak 1 kérdést tesz fel, amire NEM-et kell nyomni, és 340/340-et ér el a rendszered és még külön telepíteni sem kell, jön a windowssal. ha meg egyébként is igeneket nyomogat a júzer, akkor hótmindegy h 1,2 v 40...
MÁS:
mivel jól lebaxtak az mse miatt itt kb 1 hónapja, ezért beleáastam kicsit magam a security témába.
(eddig sem voltam teljesen hülye hozzá).
olyan megoldást kerestem, ami r=1 júzert sem rettenti el a számítástechnikától (bár én a comodoval is jól elvoltam), nem terheli a rendszert,valamint maximálisan (meg)véd (mindentől). na ilyen nincs
végül priorizáltam az elvárásokat a köv.szerint:1, min. rendszerterhelés,2 , egyszerűség 3,védelem hatékonyság. most furcsának tűnhet, hogy háát méé nem a hatékony védelem a leeeggeslegfontosabb? leginkább azért, mert némelyik hatékonynak mondott, hitt software agyoncsapja a rendszert(kaspy pölö)
valamint 0day vírusok ellen nincs az a kasperskybitdefebderemsinod ami megvéd(főleg szignatúra alapon).
[link]
ha hihetek ezeknek a teszteknek, akkor gyakorlatilag mindegyik av elhasal az új vírusokkal szeben, tehát a kérdés nem az, h xar-e az av, hanem hogy mennyire(kicsit v nagyon)
ezen kívül rákadtam még a buherablog-ra, aminek nagy részét nem értettem nyilván(közgazdászként) de így is sok hasznos infót sikerült kigyűjteni.
ezután leteszteltem néhány önhatalmúlag kiválasztott av-t. a hatékonyságát nem néztem, mert vírusmentes gépre tettem, csak azt, h mennyire terheli a gépet, és h "zavar-e" használat közben.(ez teljesen szubjektív szempont volt)
1, Avira, nem szerettem soha, de egy próbát megért: nálam (még mindig)folyamatosan kerregtette a vinyót (ja,ssd, csak a piros jelzőfény világított, reklámokat dobált,funkciószegény (bár ingyen van) nem győzött meg, kuka.
2,360IS,TS, ez jónak tűnt, de lehet én vagyok béna, de minden egyes indulásnál UAC kérte az admin jelszót: kuka
3, ComodoIS: visszatettem a régi kedvencet:az első betöltődésnél összeomlott a firefox, emettel utálják egymást(meg egyéb gondjaim is vannak vele, pl, az av rész egy kalap xar.,SZVSZ, a félreértések elkerülése végetthips kismillió kérdést tesz fel a 7-esben.,kuka)
4,avast: ez nem lett volna rossz(bár eléggé közepes a detektálása) gépterhelés ok, nem piszkál folyton, de valamivel összeakadt ezért kuka, de majdnem maradt av-nek
5,MSE: ez volt fenn(bocs, 8.1 már defender: ez tökéletesen megfelelt nekem: gyors ,észrevehetetlen, detektálása gyengécske - kb 1 hónapig nyúztam, mint av a védelem részeként, és nem kaptam be vele semmit-lehet, mert a védelem többi része megvédett, de a paranoia nagy úr...ha nem bankolós gépen van érzékeny adatokkal, akkor maradt volna, de most kuka.
6, Bitdefender free(az IS-t már fel se tettem, mert sok helyen olvasom, h lassít de nam kicsit, nagyon) a free jónak tűnt, csak épp eltüntette a gépről a OneDrive-t, ami csak uninstall után került meg, és a beállításai..hááát,szóval kuka.
7, nod32: észrevehetetlen, nem lassít, detektálása is jó(bár fizetős), jól konfigurálható, van benne hips: clt-t lefuttatva 310/340 (bár az uac jobb):ez maradt.(hab a tortán, h 64bites, ez amolyan mániám, ha már a rendszer is az.
8,Common Sense 2014PRO: tökéletes kiegészítő védelem minden mellé, folyamatos frissítése nagyon ajánlott!
9,MBAM PRo, van licenc, használhatom élethosszig, bajt még nem csinált, EMET-tel szeretik egymást.
ami kimaradt: Kaspersky, régebben sokáig használtam, de 2012-óta akad össze-vissza, fel se tettem.
AVG: ezt tényleg régen és rövid ideig használtam, de az megmaradt, h iszonyaosan lassította a gépet.lehet, h a mostani jó, de annyira nem látom jónak, h kipróbáljam.
Úgy érzem,sikerült olyan védelmet összeállítani, ami gyakorlatilag észrevehetetlen a gépen, és Vérpistike a 2 órás hackertanfolyam után még nem turkál a syswow64-ben.
ami nekem ebből az 1 hónapnyi rendszervédelem update-ből tanulság, h az AV csak egy kis szelete a védelemnek, fontos, de a helyén kell kezelni. sokkal fontosabb a behatolás megelőzése, és itt nem a hips, a leghatékonyabb, hanem a Common Sense AV2014, amiből a pro verzió is totál ingyenes, minden mellé fel lehet tenni, semmivel sem akad össze..Linkelek leírást is: [link]
Ami még felkerült a gépre, v inkább a routerre, az az openDNS szolgáltatása.ingyenes, szűri a malware oldalakat, jól konfigurálható szűrőket tartalmaz, ami akkor jön nagyon jól, ha a gyerek is próbál hackert játszani, de még nem ért hozzá.
Még egy tapasztalatot megosztok, (ha van vki, aki egyáltalán eddig elolvasta ez az írást):
minden vírusirtót teszteltem pár órán át "veszélyes" környezetben: értsd, szinte csak vírusos oldalakon, meg jó sok pornónjártam, letöltöttem vírusos fájlokat, stb...
amit megfigyeltem, h nagyon sok rosszindulatú kódot kiszűrt az ABE, (firefox noscript bővítmény része). a trafficlight vmint a ff saját blokkolója egy csomó oldalt meg sem engedett nyitni, amik meg ezeken átmentek, még jó eséllyel megfogta a nod vagy a mbam webszűrője.de az opendns is blokkolt jónéhány oldalt.
az emet-et pedig azért gondolom jónak, mert olvastam vmi etikus hacker vesenyről, ahol csak emiatt a védelmi vonal miatt nem tudta senki elvinni a 150.000usd-s fődíjat.(ott azért nem vérpistike nyomta az ipart, és ha nem tudták megkerülni,akkor csak nem lehet rossz. ok, erről én is tudok:[link] )
bocss, ha hosszú lett, pláne, ha érdektelen, úgysem írok ide sokattovábbi kellemes víruskergetést mindenkinek.
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28410 üzenetére
Konkrétan nem számoltam, mivel nem ez a lényeg számomra (amúgy kb 40-et), így jóval többet, mint a qihu cucca, de, mint már írtam is, nem az a lényeg, hogy hány kérdés van, hanem az, hogy van lehetőséged választani, így megvédeni adott esetben a rendszered, adataid, stb.
Megértem a Te igényedet is, de a hips-eket nem lehet teljes mértékben automatizálni, illetve megoldható, csak nincs túl sok értelme, mert akkor lenne egy csomó rossz döntése is...
A kínaiak megoldása jó egyensúlyt ad a könnyű kezelhetőség és a hatékonyság között, tehát jó védelem, de van nála jobb, igaz, nem sok. -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28405 üzenetére
A 310 pontot emlékezetből írtam, anno még a hatos verziót próbáltam utoljára, de a beírásom után fölraktam ez oa free-t és ismét teszteltem, bár még most is fönt van. Alapbeállítások mellett 240 pontot ért el a a clt-n, viszont a szokásos módosításokat elkövetve, amiket már írtam is, azaz az ismert és digitális aláírással rendelkező programokban és alkalmazásokban alapból megbízik az oa, ezért ezek mellől ki kell venni a pipát, ennyi elegendő ahhoz, hogy jobban szerepeljen, azaz elérje a maximális 340 pontot (win 7 sp1, 32 bit), ezért kijelenthetem, hogy az emsi tovább javított rajta.
Nálam is tiszta rendszeren zajlanak a tesztek, viszont nem virtuális rendszeren, többek között azért nem, mert virtuális környezetben nem mindig azt kapod, látod, mint valós környezetben...
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28398 üzenetére
Mi az, hogy ugyanazokkal a beállításokkal?
Két teljesen más beállíthatóságokkal rendelkező programról beszélsz, ráadásul az oa kicsit jobban konfigolható, a max pontszám, ami a comodo leak tesztjén vele elérhető, az 310 pont.
Ami jobb, mint a qihu eredménye, sajnos vagy nem sajnos.
Értem, hogy alap beállításokkal hasonlítod össze őket, de az minden, csak nem helyes összevetés, ez maximum arra jó, hogy az alapbeállításaik hatását össze tudod hasonlítani, másra nem igazán. -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28395 üzenetére
Konkrétan a comodo leak teszt alapján írtam (rengeteg programmal játszadoztam/játszadozom, engem különösebben nem érdekelnek a hivatalos és/vagy független tesztek), amit.
Egyiket sem kell hiper érzékenyre állítani, általánosan az elegendő, hogy a digitális aláírással rendelkező fájlokban ne bízzanak meg, mert hogy a clt.exe sokuk számára ismert és éppen ezért engedélyezett alkalmazás.
Az, hogy más programok többet kérdeznek, az védelmi szempontból jobb, különösen, ha hips-ekről beszélünk, persze, az általad is említett átlag júzer felé mutatott felhasználóbarátság a legtöbb ember számára fontosabb... -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28389 üzenetére
Mivel ez egy leak teszt, ezért ezt nem a tűzfalak abszolválják jól, hanem a hips-ek (amiket általában tűzfalak részeként lehet elérni), amik sok IS program részét is képezik.
A két említetten kívül az online armor és az utpost is jobban teljesített, az IS-ek közül meg például a kaspersky. -
kivlov
aktív tag
válasz
kivlov #28388 üzenetére
Ennél jobb eredményt csak a PrivateFirewall és a Comodo FW tudott hozni...
Így azt mondhatom tűzfal nélkül is elég hatékony védelmet biztosít az IS ...
Ezek után elgondolkodom hogy az Eset SM maradjon eez a kettő fogja a legkevésbé a gépet és nyújt hatékony védelmet az eddig tesztjeim alapján ....
-
daimonion
senior tag
válasz
kivlov #28371 üzenetére
Vasinger!
idézet a 360 Security Center forumáról
Ricky WS
A few weeks ago,I tried out Qihu's 360 Internet Security English Version 4.9 and saw that firewall was missing from the suite. Usually, by internet security, we understand that the components include antivirus+firewall+online protection and some other protection elements thrown in. Take for example, the products available for free in the market-Comodo Internet Security,ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall,Outpost Security Suite Free,Ad-Aware Pro Security 10.5, G Data InternetSecurity 2014,FortiClient Lite & Roboscan Internet Security. The point is thsi-an internet security is incomplete without a firewall thrown in.
That said, I found out that performance of the 3 antivirus engines were quite impressing-it detected all the viruses on my Pc. However,1
360 Security Center 2 hónapja
Hi, thank you for your suggestion, we'll consider putting firewall in future releases. However we are putting our effort more in network security features which provides more protection than common firewall. Unlike firewall, users can customize rules and detect threats based on network behaviors like backdoors, leaks, etc. -
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28378 üzenetére
Az egy dolog, hogy egy hips sokkal többre képes, mint egy egyszerű tűzfal, de az ő hips-ük alkalmazás felügyeletre még nem képes, így a programok kontrollja nem teljesen megoldott házon belül. A win sajátja önmagában jó, viszont a kezelése az átlagos felhasználók számára meglehetősen körülményes (valóban az), ezért is írnak hozzá egy tűzfal felületet, ami a win sajátjához fér majd hozzá és azt szabályozza.
A felhő alapú, mesterséges intelligenciára épülő viselkedés elemző jó dolog, de már több cég alkalmazza, ezt nem Ők találták ki, a teszteken meg nem használhatják ki ezt a fícsört, csak az adatbázison alapuló bd és avira motoroknak köszönhetik az eredményeiket, bár, az kétségtelen (saját tesztjeim is alátámasztják), hogy van olyan helyzet, amikor a qvm rendszerük ismeri föl a kérdéses kártevőt.Igen, a megszokás nagy úr.
-
blattida
nagyúr
válasz
kivlov #28329 üzenetére
Az egyik legjobb, erős a helyi viselkedéselemzője, proaktív képessége kiemelkedő, többrétegű a védelme, adatbázisban is erős, de abban nem a legjobb, kissé hajlamos a fals pozitív találatokra, ám szerencsére ezen a téren is sokat fejlődött (de még van hova), webszűrője, eltávolító képessége és gépterhelése átlagos, a frissítései gyakoriak.
A többi rész szubjektív.riki
Detto.
Féltik a meglévő piacaikat, ráadásul jogosan, mert a kínaiak nagyon nagyot fognak tőlük is kihasítani.
Teszik vagy sem, már mindenütt érzékelhetően ott vannak és még koránt sincs vége. -
szaki26a
aktív tag
válasz
kivlov #28289 üzenetére
Mivel a Webroot nem teszt kompatibilis ezért nem is fogsz jó eredményeket látni teszteken. Lassan egy éve dolgoznak, egy teljesen új tesztmetodikán, ami képes lesz valós eredményeket mutatni, lassan elkészülhetnének vele. Valódi éles helyzetben pedig jól vizsgázik nálam már évek óta, és mivel akkora gépparkról van szó, ami már statisztikailag is mérvadó lehet, hidd el igen előkelő helyen lesz majd a teszteken.
-
Dhampir
félisten
válasz
kivlov #28217 üzenetére
A megnövekedett kínai mobiltelefon biznisz egyre erőteljesebb konkurenciát jelent a piacon egyeduralkodó nagyoknak. Tavaly az S4 jókora biztonsági sebezhetőséggel lépett ki a gyártósorról. Akkor a koreai termékekkel szembeni bizalom is megrendül?
-
BigManus
addikt
válasz
kivlov #28219 üzenetére
Benne van a kód a telepítőben.
AVG promóció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest