- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
infectedmann #3307 üzenetére
abszolút, rájuk is gondoltam. nehogy félre értsd, teljesen negatív értelemben. általában a kiadó sara, ha darabokra szed egy játékot, hogy aztán minden apróságot fizetős DLC formájában adhasson ki. a fejlesztő elkészíti a játékot, a kiadó meg ha mázlink van, nem nyírja ki. és az EA azért elég híres erről a remek módszerről. itt van mindjárt az ME3, első napos fizetős DLC-vel, ami nélkül én nem is tudom elképzelni a játékot igazán. garantálom neked, hogy nem a Boiware találta ki, hogy tépjék ki a kész játékból és adják ki külön.
-
Wasp_HUN
tag
válasz
infectedmann #3272 üzenetére
Endgame Spoiler
Ez ott hibázik, hogy akkor mi vágta tönkre a Normandy-t? Ráadásul valamilyen érthetetlen módon az már nem is volt a Naprendszerben. Legalábbis a Kódex szerint nincs olyan lakható hold a naprendszerben, amit ráadásul kifejlett növényzet borít, és valószínűleg egy gázóriás körül kering. kép -
Wasp_HUN
tag
válasz
infectedmann #3255 üzenetére
SPOLER
Amúgy ez az ending se perfekt. itt is meghal mindenki. Ez épp benne a kibaszás... minden választásnál felrobbannak a kapuk, ergó mindenki meghal. ÉS emiatt van rengeteg ember kiakadva.
Ohh... új fejezet kezdődik. EA megfogta az isten lábát, mert elérte azt, hogy az emberek már AKARJÁK a DLC-ket.
http://www.change.org/petitions/mass-effect-3-ending-dlc-we-want-a-dlc-that-changes-the-last-minutes-of-the-game
-
Wasp_HUN
tag
válasz
infectedmann #3145 üzenetére
Hajó belsejéből jó lenne. Mondjuk Shepardről valamelyik sima ruhában. Kösz.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
infectedmann #3141 üzenetére
Nekem teljesen olyan érzésem volt játék közben, hogy ha csak hangyányival is de szebb a 2. résznél.
Egyébként nekem karakter importálásnál sem volt gondom. Tökéletesen beimportálta azt a béna arcot, amit sikerült az első részben megkreálnom. -
zsotesz81
senior tag
válasz
infectedmann #3136 üzenetére
Igen próbáltam, minden kikapcs de ugyanúgy laggol, egyébként ez a lag már a főmenüben is érződik
-
Mans20
addikt
válasz
infectedmann #3113 üzenetére
Hát ez gáz hogy kivették,pedig jó volt a bolygókon mászkálni,leírások legalább vannak az új bolygóknál?van legalább olyan jó mint a második rész vagy egyszerűsödött sok minden?
-
G4ga
őstag
válasz
infectedmann #3109 üzenetére
en kitalaltam magamtol a veget:az egesz hasonloan van kitalalva mint mondjuk az Underworld, Resident Evil vagy a klasszikus Star Wars filmekben , vagy a akar a masik Bioware jatekban a DAO-ban. A fohosunk szerepe kulcs fontossagu. Szarmazasanak sotet multja van mely ebben a reszben derul ki...
Shepard maga is egy kaszas... A Kaszasok lepaktaltak az elso Normandia megsemisitese utan a Cerberussal hogy rakjak ossze Shepet. Rajottek hogy jobb ha maguk melle allitjak fohosunket amolyan Sithes megoldassal mint a Csillagok haborujaban Darth Vader Luke-kal.
Az egesz Kaszas invazio csak akkor lehet sikeres ha a Shepbe ultet biotikus implantatumokat eljutajak a megfelelo helyre. Ahogy kozelednek a Kaszasok ugy kezd majd Shep is mindenfele orultsegeker vegrehajtani... Hja es az egesz jatek Shep alma... Pont mint a Rem alom az elm ut utcaban vagy az Eredetben... vagy van megjobb... Lehet Shep a Matrixban talt megoldast vagy akar egy orult alteregojaval jatszuk ill. eljuk meg a storyt mint a Viharszigetben... Ez a jatek is csak egy jol talalt Scfi Horror...Nah most kezdek faradni , kezdek hulyesegeket beszelni.
Mobilrol potyogok az esetleges hibakert es ekezet hianyokert eknezest kerek.
kicsi a kepernyo -
G4ga
őstag
válasz
infectedmann #3094 üzenetére
az nem jó... hogy menetem majd meg a Földet a Kaszások ellen?
és ha valamikor játszi akarok... huzhatom ujra be a kábelt. szétkell szedni a lakástZoli133: én ma em dolgoztam. Tegnap hajnali 5ig nyomtam a DAO A-t. délután 3kor keltem... lehet tul kipihent vagyok... Minden esetre magamhoz nyultam. Érdekes hogy Magyarra állitva a Shadow Broker ott volt, csak a Genesis és az Arrival hiányzott!
-
Malachi
veterán
válasz
infectedmann #3090 üzenetére
nem a te hibád, én voltam óvatlan.
-
beluschi
tag
válasz
infectedmann #3086 üzenetére
Mert nem akarta elolvasni
-
Malachi
veterán
válasz
infectedmann #3078 üzenetére
azt a büdös, odáig jutottam, hogy "nem gondoltam, hogy ilyen vége lesz..." a szemem kapartam ki abban a pillanatban. basszus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest