- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
érdekes - a linkelt oldalon KSU-s romokra (ill. google frissítésre) panaszkodnak ... nálam nincs KSU ugye.
ezt az utolsó kínai kommentet nem értettem: "Úgy érzi, hogy valami ismeretlen probléma van a ROM-mal? Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót (ne csináld, már újra flashelted a csomagot, ami a CPU-t érinti, és az egész telefon beragad), és akkor a sui működhet normálisan."
ez mi lehet? "Fejlesztői módban bezártam és megnyitottam a rendszeroptimalizálási opciót"
Shizuku:
azzal a bajom, hogy serviceként futtatja magát a háttérben - ugye, jól emlékszem?"ha nem akarsz kozvetlen root-ot adni az AppOpp..":
mélységében nem ismerem az android permission kezelését... mi a "közvetett" root ilyenkor? ( ez a shizukura utal? Shizukus megoldásnak mik a hátrányai?)(amúgy van másik app-om, amivel piszkálhatom az appok jogosultségait ( muntashirakon Appmanager-e ) - de az Appops-ot jobban szeretem, handfull-abb
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Warframe
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)